Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 11
aelita spune:
BAMBO-ce a crescut Antonia,ce frumoasa e !!! ce frumoasa esti !
cu ochelarii e superba !!
DANDUSA-ce scumpa trebuie sa fie cand adoamre mancand
sau pe umar
a mea nu adoarme in brate ,nici cand era mica nu adormea in brate,nu ai vazut asa ceva ! o data a adormit la masa ,mai bine zis a atipit un pic.
DBUNNY-am vazut si pozele voastre de la petrecerea copiilor ![]()
| Citat: |
| Nu nu, nu la noi in musuroi...(a se citi: daca prind barza ii tai picioarele, ii sucesc gatul, o arunc in fantana, sting becul, inchui usa si plec de-acas...cu telecomanda cu tot) |

Nu prea ai ce sa faci,daca e,deja ai contagiat sau poate a scapat ...Sper sa nu ia !!!! ca e greu greu . in afara da igiena mainilor,pe care o stii deja si nu impartit mancarea ,nu prea ai ce face..
A-DEJU-are el ceva de se trezezste si e posibil sa fie dintii si sa il deranjeze inainte sa se vada ceva...daca si ziua se tavaleste,e clar
ADINA-am vazut si frumusica Alessia!
ACS-bine ati revenit. tito
DIANARUS siMARC-multa sanatate !!!
FLORE naste????????
DESIREE-of,sunt rai rai caninii astia si intarzie mult de cand apar durerile pana cand ies..
ma duc sa caut pozele sarytei ca nu le vad..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
lizzy spune:
| citat din mesajul lui a_deju va pupez pi tati si-am fugit sa vaz care-m iese primu'-n cale sa m-arunc.. patu' sau geamu' :))) Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx |
ne putem lua de mana, asta e sigur!

sunt doi, da?! sa-ti fie clar!
cu toate nu-urile de rigoare... nu vorbeste, nu deseneaza (nici macar nu tine creionul ca lumea in mana), nu face la olita, nu mananca singur (nici macar nu papa bucatele!) si lista de nu-uri poate continua. cred ca e nesfarsita...numai ca eu zilele astea sunt in varianta in care prefer sa fie mutulica cel anti-evolutie, numa' sanatos sa fie. desi sunt sigura ca dupa ce trece de criza asta noua iar am sa ma stresez ca am un copil de 2 ani care face cat unul de 1.

Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
lizzy spune:
si inainte de a pleca, vin cu o mare rugaminte la donia, si nu numai, pentru un "mura-n gura" ![]()
donia, mi-ai dat candva niste link-uri despre astm si wheezing, in engleza. mai gasesti cumva?
ma gandeam sa deschid la "parintii intreaba" un subiect nou care sa se cheme "copii mici cu probleme pulmonare dese", sa mai aflu si eu diverse pe tema asta de la alti parinti cu copii delicati ca al meu... voi ce spuneti? dati-mi un sfat...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Donia spune:
dianarus, nu mai stiu exact link-urile, dar promit sa caut. O sa ma uit la cele care au explicatii bune si pe inteles si ti le dau.
Imi pare rau ca ati ajuns iar in spital... eu deja ma gandeam ca te-au lasat puterile, dar vad ca tu ai reusit sa stai pe pozitii. Spune-mi te rog, Marc are medicatie pe care o ia in mod regulat?
dandusa, ma bucur mult sa te citesc din nou, mi-a fost dor de tine, acum fa bine si recupereaza din urma, povesteste tot, tot, tot.
aelita, bine ca au iesit analizele bune si ca nu sunt probleme. Sper sa nu mai treci prin sperietura asta cu nemancatul atat de mult timp.
Mey, eu nu mai pot ca pe vremuri... pe bune, va citesc, dar nu mai pot sa tin pasul si sa raspund cum as vrea, sa povestesc ce as vrea... asa ca de multe ori sfarsesc prin a nu mai scrie nimic. Nici nu am timp prea mult, recunosc, nu pot sa ma asez si sa scriu sau sa citesc netulburata, ca sunt mereu ridicata si solicitata pentru activitati diverese... de aia tot zic ca sunt imprastiata si mi-e greu sa ma adun.
Na, ca intre timp am mai facut o pauza si acum ma intrebam ce mai urma sa va scriu? 
Noi suntem bine cu totii. Ieri am gradinarit din greu si copiii ne-au ajutat cu mare spor, Roxana smulgea buruieni si plante uscate, Cristi le punea in saci... asa o vreme frumoasa a fost, atat de bine ne-am simtit cu totii, imi crestea inima sa ii vad bucurosi prin gradina. Partea mai neplacuta e ca eu am acum febra musculara, de la stat mult timp in pozitii dubioase... dar a meritat!
Mai pe dupa amiaza am fost la Gradina Botanica, copiii s-au tavalit prin iarba, am cules castane, intr-un cuvant am avut o zi buna de tot.
Na, ma trage de maneca, imi ia degetele de pe taste... 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am reusit sa intru si eu. Am fost la pediatru, ca dimineata era ragusita rau cand s-a trezit. Are gatul rosu, ne-a dat antibiotic, pe care nu-l luam decat daca face febra. Pentru inceput mergem pe Nurofen, albastru de metil si ceva de supt. I-am dat un Faringosept, l-a crantanit si apoi a inceput sa planga ca mai vrea "a-tu". Mama ce scandal ca nu-i mai dau....
Acum spune "Te-fy chi-e pe-te" Adica Stefy scrie pe perete..... Imi vine s-o mananc.
Dbunny, Roxana, multumim pentru aprecieri.
Kiki, frumoasa rau Garga.
desiree, si la noi tot in cerc restrans va fi petrecerea anul asta , cred. Inca nu ne-am decis, dar.... am stat si m-am gandit ca nu avem decat 4-5 copii cu care sa facem petrecerea si am vazut ca la cresa se fac petreceri la sfarsit de program cu prajiturele si suculet, dar care tb aduse de undeva cu certificat de calitate, ca altfel nu primesc.
Inca nu ne-am decis...
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
m_monique spune:
salutare!
ne mai tineti minte si pe noi?
am intrat sa va dau de baut, ca am multe noutati. una e ca azi ne-am luat un apartament mai mare, ca de zmeu nu mai incapeam. asa ca haideti sa bem: 

13+
si Andrei (16.12.2006)
roxanica2006 spune:
Si a doua e ca esti insarcinata in 13 saptamani, nu??? Felicitari!!! 

mama, ce curajoase mamici de fulguletzi!!! Sa stapaniti sanatosi apartamentul!
A_deju, hai, soro, ca am ramas rau de carutza, noi cand facem anuntzul asta cu 
M-monique, felicitari inca o data, o sarcina usoara si un bebe sanatos! si.. bine ai revenit! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Brusc m-a strafulgerat ideea: daca la un astfel de proiect a lucrat si [b]Dianocica{/b]???
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
desiree spune:
bre, io nu inteleg, m_monique e gravida sau si-a luat apartament? sau ambele? wowwww, super monica bravo!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
m_monique spune:
| citat din mesajul lui desiree bre, io nu inteleg, m_monique e gravida sau si-a luat apartament? sau ambele? wowwww, super monica bravo! Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic |
ambele
13+si Andrei (16.12.2006)