Draga Silvia,
Inca dinainte de a-mi da copilul la gradinita, am auzit discutandu-se despre asemenea situatii in unele gradinite de stat de 8 ore. Singura mea speranta a fost ca fetita sa nu aiba ghinionul sa dea peste asemenea politica de condus o gradinita.
Mie, copilul mi-a spus ce se intampla acolo, iar faptul ca au imbolnavit-o atat de rau, incat au durut-o capul, urechea si maseaua (desi nu are nici o carie )+ reactia deranjata si raspunsurile evazive ale directoarei m-au convins de adevar.
Eu ma straduiesc sa nu fiu exagerata in privinta fetitei mele, de aceea am inscris-o la o alta gradinita de 8 ore, dar cu un sistem de educatie despre care am auzit numai lucruri bune.
Cand copilul tau iti spune ca i se intampla ceva in neregula, crede-l pe cuvant, apoi abordeaza direct persoana in cauza si studiaza-i reactiile.
Daca tu nu poti sa-i faci un rau intentionat unui pui de om, nu inseamna ca altii au vreo mustrare de constiinta in privinta asta, chiar daca sunt persoane cu competenta in meseria de educator.
Cu speranta ca m-am facut inteleasa,
lisaelisa