Clubul BRASOVENCELOR!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 11
ligia13 spune:
diuna, nu ti-am trimis nr omului ca efectiv il pierdusem :(.
L-am facut rost din nou, dar nu pare f serios din pacate nici asta!
Miercuri trebuia sa vina cu mobila, l-am sunat vineri, a zis ca ma suna sambata ... azi e marti si nu am nici un semn!
Pare ca ori imi iau de la Ikea ori ma consolez cu ideea ca "toti e la fel "
si astept rabdatoare mobila!
Nicoleta ce aspirator ai vizionat? ca si eu as vrea sa vorbesc cu Mos Craciun
sa-mi aduca un aspirator ma performant!
Altfel ce distractii mai stiti prin Brasov.
Patinuarul din Poiana s-a deschis?(ca Radu va primi de Mos Nicolae patine)
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
diuna spune:
Mey doamnelor, ce-i cu delasarea asta aici? Nu mai are nimeni nimic de zis? Chiar asa ne-a acaparat smotruiala de Craciun? Nu se poate...
Noi am aruncat aseara grijile la container si am plecat la concertul Feliciei Filip- Filipissima- unde ne-am delectat si ne-am lasat patrunsi de spiritul sarbatorilor pana la refuz. O artista completa si un om care pe mine, personal, ma imbie sa traiesc fiecare clipa cu bucurie! Abia astept Concertul de Craciun!
M-am hotarat ca anul acesta sa fiu foarte relaxata de sarbatori si sa aloc mult, mult timp copiilor mei.Si s-o las mai moale cu stralucirea prin casa ca, pana la urma, who cares?
Diseara avem program de lustruit ghete. ![]()
Va doresc ca Mos Nicolae sa vina cocosat de cadouri la casele voastre si sa fiti fericite!
PS: Maine vreau o lista amanuntita de cadouri primite de la toata lumea! Sunt o mare curioasa din fire!
danielac spune:
Salutare!
ne-am inrots acum de la inaugurarea patinoarului din Piata Sfatului@ frumos mai ales pentru copii! Diana a fost incantata si a spus si poezii la microfon si a facut poze gratis la panoul cu pinguini!
s-a amanat din cauza vremii aprinderea beculetelor si a pomului de Craciun, pentru saptamana viitoare, sambata!
maine seara la 18 e concert Mandinga la Unirea Shopping Center!
La multi ani Nicoleta si numai bine iti dorim!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
Nicoleta spune:
Multumesc pentru urari!
Diuna, eu voi primi cadou... aspirator nou
!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
diuna spune:
Wow, Nicoleta, Rainbow??? Esti tareee!
Daniela, care sunt tarifele la patinoarul din P-ta Sfatului? Gheata e la fel de buna ca in Racadau? Ca noi am fost aici si e chiar super!
Asaaaa....Mosu' ne-a adus un munte de ciocolata, printre alte prostioare. Nu pot sa zic ca-mi pare rau, mananc si eu pe langa copii...
Nicoleta spune:
Diuna, nu Rainbow, ca are filtru, unul fara filtru, cu filtrare in apa, puuutin mai slabut, insa tot foarte tare! Sper sa fi facut o alegere buna...
Intr-adevar, gheata in Racadau e faina, am mers si noi ieri (sotul si cel mare au patinat, eu si piciul, pe margine).
blackgirl0 spune:
Am mai citit pe aici, postat mai putin
, insa tot va iubesc, brasovencele mele dragi! (Remember, sunt cam in 31 saptamani pregnant, vb hormonii in mine!
). Despre mine, sunt ok, nu prea am luat in greutate (o fi de bine?), tin si post (
), ma astept sa nasc oricand dupa 5 februarie 2009. Pana atunci... iau fier ca m-am anemiat de la lipsa proteina animala, merg la munca (mai putin azi, motive... ninsoarea
), ma enervez ca nu-mi vine odata dulapul la bebe (comandat de mai bine de o luna la o firma de pe langa Faget), am diverse probleme si preocupari (nepoteii
)...
Danybv, cumva stiu ca ai legatura cu sora mea (Apanda pe forum) Poate ne si cunoastem? ![]()
Legat de concerte... mi-am luat bilete la concertul de Craciun din 21 decembrie la Sala Sporturilor (50 ron cel mai scump, vb de Gala Brazilor De Craciun)), inca nu au aparut afisele, Filipissima nu m-a inspirat.. La intrebarea mea (de ce nu au aparut inca afisele promotionale) directorul Operei (dr. Cristian Mihailescu) mi-a spus ca asa stie sigur ca oamenii vor biletele la concert, iar in momentul in care apar afisele nu se vor mai gasi bilete! 

Mi s-a parut un raspuns... no comment, insa il respect prea mult, deja este o traditie in familia mea sa merg la concertul de Craciun organizat de el (am fost si la Biserica Neagra, insa nu-i acelasi lucru).
Pana atunci.. pupici multi lui cfelinar si vecinei mele, aiamoni! ( ne desparte doar o curte!!!!)
La Multi Ani Nicoleta, as avea ceva intrebari legate de costul aspiratorului (chit ca-i Zepter), si poate ceva impresii legate de evolutia lui!
Traiasca ninsoarea!
Si Brasovul! Hai ca va vreau vesele si alive la aprinderea beculetelor din P-ta Sfatului! Ne intalnim???
Nicoleta spune:
Nu-i Zepter aspiratorul!!