Clubul BRASOVENCELOR!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@ligia13, da-mi un nr, please! Macar sa intreb. Buna idee cu Nucului, nu ma gandisem.
Noi nu mergem la circ. Se anunta niste pui de ger pe sambata si, in general, la noi e o problema cu circul; mie nu-mi place si sotului ii e lene sa duca copiii. Asa ca, din pacate, de cand au crescut, nu prea ne mai dam in vant. Si, sincer, in general mi s-a parut cam scump. De banii aia ii duc doua ore la Paradisul Acvatic, unde ma distrez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare fetelor, ce mai spuneti?

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

salutam brasovencele!

noi stam cumintei in casa, ma si intreba fiica-mea aseara de cand nu am mai iesit si eu afara, ii era mila de mine...

azi copilutii mei nu au avut scoala, din pricina microcerului doamnelor, dar a fost fain sa stam acasa, ne-am saturat de jucat scrable si affonda la flota (e jocul ala de-l jucam noi pe caiete de mate, cu impuscat navele colegului, dar noi il avem in forma de 2 gentute, cu nave si pioni de marcat ce ai impuscat si ce nu).

duminica zicea sotul meu ca ii duce pe copii la parc aventura, noi am mai luat teapa cu circul ca nu facea banii, ne-a mai si plouat in cortul lor, oribil! asa ca un parc aventura e mult mai bine venit, mai ales ca au chemat si prietenii de la cercetasi.

sunt cam stresata ca d eluni ar trebui sa merg vreo cateva zile la munca sa pun totul in regula si sa facem interviul ptr post, sa vedem cum o sa rezist... inca am scurgeri maronii de asta nu sunt f linistita, dar sa speram ca fac fata.

cam astea sunt noutatile de la noi...

pupici
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!

Diana, de ce trebuie neaparat sa te duci la job??? nu poti amana? ai grija mare, ca mai e putin si vine februarie!

abia astept sa imi spui cum e bebe!

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ligia13 am terminat dulapu de la Tekzen si e ok.
Acum m-am hotarat sa imi fac singura patul. Numai ca de vreo 2 saptamani umblu dupa materiale (lemn) si nu gasesc ce imi trebuie. in sfarsit am gasit ceva, dar nu stiu daca voi iesi mai ieftin. Dar macar imi fac ce imi place mie. O sa va anunt cand va fi gata primul pat facut de mine ! Dar mai dureaza ca inca nu am tot materialul, astept sa imi intre salariul mai intai. Plus ca smirgeluiesc din greu la lemne

Nici noi n-am avut curaj sa mergem la circ pe frigul asta.
Oricum ieri am stat acasa ca si eu si fiica-mea am cam inghetat la picioare si cred ca am inceput o infectie urinara.

Dianabv noi ii spuneam jocului "vaporase". Am vazut si eu undeva ca a aparut jocul de carton. Nu e prea frig pentru parcul aventura ?
Unde exista club de cercetasi ? De la ce varsta ? Vreau si eu mai mulet informatii.

Cfelinar, a ajuns zapada mai repede la Brasov decat la Montreal ?

Diuna, unde face gimanstica medicala fata ta ?

Stie cineva cand si unde se va deschide patinoar ? Anul trecut in primavara ziceau ca se va deschide si la Olimpia si ca se lucreaza si la cel de sub Tampa. Pentru noi ar fi tare bine ca ar fi aproape. La cel din Racadau nu prea avem cu ce ajunge.

Ma tenteaza sa merg la concertul de colinde al lui Stefan Hrusca de la teatrul dramatic si sa o iau si pe fiica-mea. Dar o sa iau bilete la capat de rand in caz ca nu are stare.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

S-a deschis patinoarul din Racadau (asa mi-a zis ieri cineva de la ei).

Azi am vizionat un aspirator foarte peformant. Am ramas cu asa un gust... de a-l cumpara!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor ,
va salutam din casa virusata :( toti suntem bolnavi , si ...... ne petrecem timpul .....mai mult prin casa !

ma uitam pe net unde am putea merge de revelion ? aveti vreo locatie unde ati fost si v-a placut ? astept , astept:)

pup
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANI ! de ziua noastra !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput