Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
narcisa.s spune:
Micky, pai in graficul meu, la 2,400 la nastere e chiar la limita de atentie.Eu am 4 sectiuni
verde - otimo - copilul are greutate normala)
galben - atencao - copilul este umpic sub greutatea normala)
rosu - cuidado (grija) - sub greutate normala
portocaliu - cuidado - peste greutate normala
Micutza s-a nascut la sectiunea galbena - atentie, la limita dintre galben si rosu.Acum, daca ar fii sa urmarim linia asta, dintre galben si rosu, ea ar trebui sa aibe vreo 4,5 kg.Asta e limita dintre atentie (adica copilul este umpic sub greutatea normala) si grija (sub greutatea normala)
Ca sa fie in grafic la 3 luni ar trebui sa aibe undeva pe la 5 kg, de aici incepe normalitatea...
dar pana la urma e relativ, depinde de factorulk genetic f mult.
Oricum ar fii, nu vreau sa te speri, dar important e sa fie curba ascendenta.Daca a scazut in greutate, asta nu e bine
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
mcoca spune:
Fetelor, tocmai am vazut jumate din Sex and the city. VAd restu maine, ca trebuie sa apuc sa dorm si eu macar 7 ore pana se scoala MAya.
NArci, da stiu ca suntem in grafic, ca si eu am graficele alea, dar sper sa creasca ceva mai mult :).
Miky, asta nu cred ca e bine, daca a scazut in greutate. Bine ca ajungeti vineri la doctor.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ileanna spune:
Haideti la cafeaaaaaaaa
Bah, ce-i cu conversatiile astea la doo si trei noaptea??? Nu am mai vazut asa ceva de cand erati gravide.
Offf ... mamele de fetite nu va mai plangeti. Nu e clar ca gagicile in precaute deja cu silueta? Moamaaa cand aud de greutatile astea de fotomodele ... Cum o fi sa mai ridici sub 6 kile ... ce vremuri nene ...
. Numa ardeleanca lu' Kimmy e mai zdravana.
Mamele de baietzei la noi care-i treaba??? Ca vad ca nu prea ne plangem. Decat poate de ridicat prea mult. Vladutzu are deja 7 kilutze si inca nu are 3 luni. La 2 luni si 2s avea 61 cm. Da ma rog, tre sa fie gagiu bine ca sa va zapaceasca printesele
. Arsh ... ca m-aude cuscra si zice ca-i golan. Ne lingem pe bot de Engleterra.
Bai cu mancatu' ... bine ca ati zis. Ca la mine fix de 3 zile isi bate joc de mancare. Ceai ar bea intr-una si asa il mai si pacalesc. De la 200ml ai mei am ajuns sa muncesc de rup pt 100. Incepe sa se intinda, sa se screama cu bibe in gura ... se uita in toate partzile in timp ce ma-sa face scamatorii sa pastreze biberonu' in gura k daca iese ... aleluia!! Si apoi daca simt ca am noroc si sunt in mana, il mai pacalesc cu ceai. Adica ii bag ceaiul in gura ... dispare tetina ca intr-o gaura neagra instant ... il las sa ia 3 - 4 guri apoi il scot ushoooooooor si il subtilizez rapid cu ala cu lapte. Si mai fac fo 40. Da tot nu mai ajung la 200 decat max 1 data pe zi. Si presupun ca asta e doar inceputul ...
Ce naiba o fi asta? Nu cumva li s-a acrit de Nan, o fi prea concentrat si innecacios? Mie de ex mi se pare suspect ca toooti medicii recomanda Nan ca cica ala e cel mai si cel mai. Pai bine mah, ailanti prod de formula is just prosti si falimentari? Ce astia de la Nestle au retzeta secreta ca aia de la Coca Cola, Kfc and so on??? Mie mi-e greu sa cred ... Mai degraba cred ca exista intelegere intre Nestle si Min San ori directorii de spitale. Asta mi-a venit in cap de cand am primit lista cu rec din spital pt toate cele la bebeu si la orice chestie erau mentionate doar 3 marci: mustela, nivea si sanosan.
In fine, poate pur si simplu ar tb schimbat laptele. Mie pur si simplu nu imi convine sa trec la diversificare. Simt io k nu e ok si gata!!! Si intrebare: cum naiba dai sa pape mancare solida la bebe care nu sta in funduletz si nici nu isi tzine capul bine? Lui Vladut nu-i place in semisezand ... nici in scoica, nici in leagan si nici pe perne ...
Pozici ![]()
Biribu spune:
fetele rapid din ce imi mai amintesc:
si la al meu ii pocnesc articulatiile, mai ales cind il trag eu de ele
capri eu as muta copilul dar si m-as duce peste japita si m-as racori rau...
boti si de fapt toate interesate - repet ce a zis si vicky: faceti prevnarul - este anti-pneumococic, si pneumococul asta da infectii respiratorii si pneumonii severe la copii.aici e obligatoriu, inclus in schema 2,4,6,12 luni.
oana si eu cred ca e vorba de torticolis din ce povestesti tu. in general fizioterapia il rezolva si se incepe destul de devreme.
vicky nu te mai necaji cu inaltimea, voi cit sunteti de mari?
flo ala de tisneste probabil ca e o glanda mamara anexa, asa-i zice - adica tesut mamar producator de lapte intr-un loc mai neobisnuit, se mai intimpla. nu-i nici un bai.
bei narci nora-mea e delicata si finuta, nu mica, maaa ![]()
ileanna mea draga.... cu cita nesimtire vii tu aici si zici ca incapi in toalele de dinainte? pai n-ai un pic asa rusine, putin macar pe fund? hhhmmmm. asa ne trebuie cind primim tot felul de persoane dubioase in club. si ca sa te oftic si eu uite ca nici bb-le meu nu a plins, pina acu vreo saptamina, deloc! miriia de foame, sau de somn, sau scirtiia asa incetisor sa zic. acuma plinge cind il bate sorsa. na, inverzeste-te
!!!!!!
nu mai stiu cui sa-i mai raspund ca-i neuronul cam obosit, va pup
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ileanna spune:
Micky
. Baga-ma si pe mine in lista ta de mess. Scrii la ad id fix asa: gabriela.dinescu@ymail.com.
Dati si la mine graficele alea pliiz!!! Ca deja si la cumparat hainutze tre sa casc ochii bine la dimensiuni. Nu mai e suficient sa iau "pe luni" k Vladutz a depasit masuratorile ...
Pozici ![]()
ileanna spune:
Biri asa e scumpa. Si mie imi venea sa-i iau glanda lu' Sun cand a avut tupeul acu' doo luni tocmai ... sa zica k ea incape in niste blugi de dinainte. Shi oricum ... neee ... era nemultumita k sa vezi ... totusi ... nu mai stau ca inainte. Cre' k am balit tastatura de nervi, auzi la ea fitzoasa!!! 
Mai, am peste 2 saptamani de cand sunt la regim. There is no other way for me!!!! Dpdv fizic eu nu nu ma pot vedea in 2 feluri: blonda sau grasa (si nu e nici o legatura intre cele 2). Si daca imaginea din oglinda nu mi se suprapune peste aia din creier ... dau in dedublare de personalitate si tate bolile de cap. Eu zic ca is suficient de dusa si asha. Incerc sa limitez cat de mult pot
.
Ba mai mult ... dupa peste 1 an deja de cand is Moby Dick ... cre k o perioada o sa port fusta fix sa nu mi se vada ... hm ... sufletul. Asa numa' sa ma satur de cat am suferit
. Da' mai am pana acolo. Six more kilos to go ... Six allready gone 
Pozici ![]()
Biribu spune:
ileanna 

sa faci poze cu fusta aia, sa ma laud pe la preteni uite ca madama tapana pretenara am 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
fata da tu ti-ai schimbat glow-ul ca sa zic asa? ce se intimpla?
ca era misto cu putin mov ![]()
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)

maine am sa merg sa vad cate kg are