Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicole1980 spune:
Si acum despre noi:
Ia uitati ce mananca bebe poza1 si poza2 si ce mananca mama mea aici si aici .
Laura- da-ne reteta de papanasi ca mor de pofta.
Fetelor eu am inceput sa ii dau cereal lui bebe….credeti ca se va ingrasa de la ele ??? Ce ziceti sa i le scot si sa ii dau fructele simple ?
Si mai am o intrebare: voi ati primit alocatia pt bebe ? Mie trebuia sa imi intre pe card, dar vad ca nimik pana acum.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Mai intai conspectu ' Doloress – merci pt aprecierile la adresa sorei mele. Laura - rochia si-a luat-o din Alexandria, ea acolo locuieste , de la un magazin Alexander Style – au fabrica aici in Bucuresti. Te-am prins, sa inteleg ca tu papi NAN, iar mirciulica Milumil ?! Ylari –mersi de info. Al meu dr zice ca da, sunt obligate k este raspunderea lui…un dobitoc. Insa tati il prefer pe el, ca cica e “citit”. Pe mine ma enerveaza ca de cate ori il controleaza pe bebe ma controleaza si pe mine la sani, si prima data si la abdomen sa vada daca s-a retras uterul (eu din cauza asta nu-l support, e prea bagacios).Eu am cumparat Rotarix pe 5 septembrie de la farmacia Dona de pe Giurgiului, era ultimul, insa poate il mai au in alta parte. Stiti ca era criza la un moment dat de InfanrixHexa? Acum e pe toate drumurile. Mie imi trebuie Infnrix Penta. Ah, vad ca ai rezolvat. Bravo! Grabeste-te. Cred ca am sa-l iau si eu de pe acum pt 5 luni. Andrada 79 – si la mine a venit soacra-mea si mi-a luat copilul din brate cand plangea “sa il salveze”, dar de atunci i-am facut o teorie. Acum mi-am promis ca nu-l las la nimeni in brate daca plange, doar eu ca mama trebuie sa-l linistesc. Te inteleg cu socrela ta, si a mea este muma padurii, o rautate. Ar fi bine sa iti intrebi pediatra totusi legat de miere…sa ii zici ce ai citit. Aaa si eu la fel zic alimentele treptat, cate unul si apoi amestecate. Gabitzam- ma bucur ca lui Andrei i-a placut la gradi. Cred ca i-a fost greu totusi sa se mute de la una la alta. Cleo – dar tu aveai mult laptic, de ce dai si formula ?! Am vrut si eu sa merg pe 2 carari, insa dr de fam o tine mortis ca el tb sa-I faca vaccinul si nu altcineva. Cred ca am sa renunt la nebunul asta. Am bagat-o si noi cu firma, cu cardul Medicover, cu vaccinurile gratis…dar o stie pe dr care ne face vaccine si stie ca nu e si la Medicover… Diana D – bine ai revenit la noi. Suntem alaturi de tine sit e sustinem. Mai intra pe la noi sa mai uiti de grijile zilnice. Alysh – si eu am o femeie care imi calca si imi face curatenie o data pe saptamana. Daca era dupa mine, cred ca sotul se ducea cu camasile necalcate si praful era de un deget in casa. Nici eu nu am timp decat de bebe, papa pt bebe si bineinteles….forum Miss – si eu am senzatia asta …mai ales cand plange marait zice mmmmmammm mammm meeee, eu traduc”mama mea, mama mea”. Cred ca Daviducii nostril vor zice mama intai si apoi tata… Poze Bebe David Adrian 16.06.2008 |
nicole, lapte praf iau afara. Si mi s-a parut intr-o seara ca vrea mai mult, si ca nu mai e nik in sani. A mai mancat chinuit un 60ml. Probabil sanii s-au reglat intr-un fel, ca nu mai curg, nu mai sunt cat casca de miner...ci bretele.
despre retras uterul, verifica ginecologu la 6 sapt. Daca e cazu, te mai cheama la control. Dr de fam. e prea conshtiincios...
alocatie: am primit pe 3 luni. Dosaru depus pe 12 mai....imediat dupa ce am nascut. Pana acu venea via poshtaritsa. Tre sa ma duc in Hambarului nr XX, sa cer sa imi dea pe cardu care abia azi l-am ridicat de la banca. HAC
fetelor, cum spalati batista bebelushului??? io o bag sub jet, zgaltsai, dar mai raman 'aderentse' prin inauntru.....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
alina_anto spune:
buna fetele! Mi-am adormit fetita (pe salteaua de joaca!!
) si am intrat sa citesc noutati..
Alysh, iti sta foarte bine tunsoarea! Legat de treburile din casa, eu am o femeie care ma ajuta la curatenie, insa la calcat sunt doar eu... De obicei calc dimineata sau noaptea, dupa ce adoarme Sara...uff
Gabitza, ma bucur ca ati rezolvat cu gradi!! Si suna tare bine ce ai descris tu despre activitati, mese, etc...Super! M-a dat pe spate comentariul lui Andrei...
Diana d Iti tin pumnii sa reusesti sa depasesti toate obsatcolele actuale...off..imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva... Dar important e sa nu-ti pierzi speranta.. Si mai important este sa fie copilul sanatos si vesel! Am vazut pozele-ai o minune de baietel!
Lori Nici nu stiu ce-as mai putea sa-ti spun sa faci cu Robert...mi-e tare mila ca te chinuie asa mult... Dar e bine sa mergi la dr. Astept sa ne spui ce ti-a spus dr.

Mihaser Sa stii ca si eu am visat acum o saptamana pe cineva de pe forum dar...nu mai tin minte pe cine, ce si cum....

Laura Incet-incet ai sa vwzi ca Mircea o sa accepte bine bib.. Nu are incotro..Pai ce, e dupa el? eeeiii![]()
Asa cum zicea si Nicole , poate o conving si eu pe sor'mea sa facem bebe in acelasi timp..ea bebe1, eu bb2.. Asa rau imi pare cu cezariana asta ca nu pot ramane gravida avcum...Sotul meu spune ca am innebunit..Pentru ca ma vede cum sunt uneori depasita de situatia cu Sara si nu-si poate explica cum de ma pot gandi la inca un copil..???![]()
Miss Si Sara zice ma-ma si e tare scumpa! Chiar daca stim ca nu constientizeaza inca, ne face tare bine sa-i auzim spunand asa, nu?
Ylari, are dreptate Cleo, poti chema hingherii. Adica tu nu poti iesi afara cu Eva din cauza lor? Ei, mama lor de caini
Sara mea e un ingeras. Doarme noaptea, mananca ziua bine -si tzitzi, si bib si suc de morcov + pulpa si suc de mar. Intre mese ii dau si baby drink. Ziua iesim in curte sau la plimbare-pana la piata, sau uneori cu masina la Campina, Sinaia...Ii place foarte mult in masina: se uita pe geam, admira natura (e ca maica-sa!), apoi adoarme razand..
In general e un copil cuminte, care sta si singur si se joaca, dar este foarte mancacioasa fetelor...Cand i se face foame trebuie sa-i dai IMEDIAT sa pape, altfel face urat de tot: plans, dat din picioare, se zgarie, ne loveste... Si cand ii dau marul cu lingurita e musai sa ma tina si ea de mana si sa-si duca singura lingurita la gura..Cateodata mai nimereste si nasucul..
dar e asa nostima ca deschide gura maaare si cand colo papica intra in nas.. Deja a patat toate babetelele si hainutele cu suc de morcov (care e tare pacatos ca nu prea iese la spalat..). Am facut cateva filmulete cu ea mancand dar nu stiu cum sa le pun sa le vedeti..HELP!
Aveam mai multe sa va spun..dar am uitat
Sper sa-mi aduc aminte..
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
cleo78 spune:
am sunat la hinghieri. Raspunde faxul.
Am gasit site-ul unde am pus reclamatie:
http://www.asa-bucuresti.ro/
cu mentiunea: revin cu un tel
.
si cu o rugaminte lacrimogena, de inima albastra, mamica cu copil mic in brate nu poate alerga etc etc etc.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ralu_t spune:
bai fetelor, cred ca am cea mai buna zi de o luna incoace. bebe azi a mancat o sg data bibe, in rest numai tzitzi, nush daca a avut ce dar completare nu a vrut. cred ca e un miracol. bine, tot cu tipete la inceput, dar am vazut ca daca-l legan putin pana prinde tzatza, se linisteste. 

uraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
diseara ies cu o prietena, maine am vb cu alta prietena buna, cu care m-am cunoscut tot pe DC la endometrioza si care are un bb de 1 luna sa ne petrecem ziua impreuna cu bebeii, si iarasi seara il las pe tati cu bebe si bag un sport.
deci sunt pe val
azi in parc am reintalnit o colega de la odiseea de iulie august, pe sun smile pe care n-am mai vazut-o prin parc de 2 luni, si ma bucurasem cand ne-am vazut prima data gandindu-ma ca poate mai am si eu cu cine sa schimb o vb in parc. si azi i-am luat si nr de mobil, n-am mai lasat-o sa scape
hihi
aceastea fiind zise sa trecem si la voi
miss ma tin de nush cand sa-ti zic. faza cu laptele apa de la sf dupa ce suge bebe, e doar in imaginatia ta. laptele de la sf e cel mai consistent, mai apos e cel de la inceput ca sa-i potoleasca setea lui bebe. ala de la coada e gras si hranitor. deci nu-ti face griji cu consistenta, daca mai iese ceva din tzitzi si davidu e satul si fericit, esti in parametrii. o doamne, sa ajung si eu din nou acolo. nu am vazut comentariul la poza, ma uit imediat cum trimit mesajul![]()
alina ce-i aia sa nu poti ramane acum gravi??? mie medicul meu, vestitul tutunaru, mi-a zis cand l-am intrebat daca 3 luni de pauza dupa ce nasc imi par multe...si pe afara e acelasi lucru, stiu de la sor-mea. numai la noi tin teorii ca tre sa treaca 2 ani. 2 ani ca sa nu ai probleme cu capul, nu cu uterul![]()
alysh si eu sufar cu laredoute-ul. de acolo cumpar eu si cadouri fiindca n-am timp sa alerg
offf...sigur vin cu preturi nesimtite mama lor
cleo maica, ce harnicie...hehe, cred ca ai terminat cu tricotatul...felicitari pt pronosticul bun la soldulet.
ylari
, oui, c'est moi
. ia mai descrie un pic petele fetei? sunt nitel in relief, albe sau rozalii si pielea uscata? daca da, inseamna ca din nefericire si eva ta e posesoare de dermatita atopica, si da, ar fi bine sa-i dai nan ha, care cleo , nush unde-l gasesti tu mai scump doar cu 2,3,4, lei, ca eu il gasesc numai la 29 roni,asta in cora, nu vb de farmacie, deci cu vreo 7-8 lei mai mult ca nan simplu.
diana nu ma mai tine bine memoria, dar cumva tatal francez nu e tatal biologic, sau poate te confund eu cu altcineva, nu dati cu rosii, pls, neuron mic si obosit. imi pare rau ca treci prin asa ceva, cred ca iti e f greu, mai ales ca ai avut si bb bonlav si daca nu ai pe nimeni sa te ajute, intr-adevar poate fi tare complicat. te-as sfatui sa te reintorci la job cu 6 ore si sa platesti o femeie daca iti poti permite, sa mai ai si tu un respiro si sa te ajute si altcineva, eu cred ca asa as face. si nu uita ca forumul, pe langa faptul ca da dependenta, e un bun leac pt mame disperate.
, forta multa, ne imaginam toate cat de greu iti este, sa spui daca te putem ajuta cu ceva. si eu iti zic ca legislatia romaneasca, daca mama vrea copilul, i-l incredinteaza, sunt astia suparati, am vazut intr-o seara la stiri ca taticii se simt lezati ca nu pot castiga custodia copilului. cum bebe e roman, ca de cand cu uniunea nu poti avea 2 cetatenii comunitare concomitent, nu-ti face griji, rezolva situatia cat poti de repede si uita-l pe nemernic.
nicole trebuie sa-l uramresti sa vezi daca se ingrasa prea mult de la cereale si dupa aia iei decizia daca sa-i mai dai sau nu. eu zic ca si fibrele din cereale au rolul lor, vit b, fier, etc. si eu am un stres cu bebeii grasi, si voi incerca sa-l pastrez cat mai echilibrat, dar nu facandu-l sa tina regim ci antrenandu-l in tot soiul de activitati fizice cand mai creste, sporturi, sa fie activ, mai ales ca e si baiat, si sa nu-l vad ciuperca de televizor sau de jocuri pe net. asta mi se pare mai important,atat pt fizic cat si pt psihic, asa ca alysh nu-ti face griji, tu nu indopi copilul, creste in ritmul lui firesc. nu cred ca e cazul sa nu-i dai deloc un anume aliment, ci sa-i dai cu prudenta si sa-l incurajezi sa faca miscare la vremea potrivita.
am uitat sa va zic ceva, ca tot va laudati ca vb bebeii vostrii. al meu nu mai vb, scoate limba si fac brrrrrr cu multa saliva, se stropeste pe toata fata si pe orice e in jur si e f fericit asa. asta e noul mod de comunicare. daca fac si eu la fel-fara saliva bineinteles
e cel mai fericit
fetele, vreau si eu o intalnire cu bebeii, ca voi v-ati tot intalnit cand am fost eu in concediu. ne vedem? unde fac si eu o cerere? maine depun si eu de alocatie , asa ca vb lui cleo, am bani de taxi![]()
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
Alysh spune:
Nicole, Cleo, ALina, daca tot mi-ati spus de menajere, spuneti-mi va rog aici sau pe PM si cat le dati. VA spuneam ca am avut ghinion:
1) prima care a venit mi-a transformat casa murdara intr-una ultra mizerabila. ERa f ingalata, eram imediat dupa zigravit si cu mopul de var dadea pe mobila si mi-a facut mobila din neagra alba
2) a doua era chiombarlie si super moscaita ca vroia s-o platesc la ora. DRept care prindea o pijama de-a mea si o calca si pe fatza si pe dos de-o luau dracii (ma scuzati). AM zis ca ma imbrac cu pijamaua aia cand oi face o petrecere in pijamale ca prea sunt calcate toate cutele si cutisoarele
3) urmatoarea, de la mine de la job: "nu pot sa-ti spun Alina cat sa-mi dai, da cat vrei tu". MI-a facut treaba buna, nu zic nu, a stat cam 4 ore jumate, a fost zbir, i-am dat 800.000. S_a innegrit, am insistat sa-i dau mai mult, n-a vrut dar nici n-a mai calcat pe la mine.
.........asa ca am dat sfoara in tara acum, sa vedem ce si cum gasesc. vreau neaparat si curatenie si calcat. sa-mi ramana mie doar facut mancare pt sot si bebe, master si grija bebe bineinteles.
Alina sa stii ca si mie imi pare rau de cezariana. LA fel si eu sunt peste cap de ocupata dar daca as fi ramas acum gravi, nu m-as fi suparat deloc. CHiar daca-i mai greu merg amandoi odata, cresc impreuna, nu cand scapi si tu de ce-i mai greu mai bagi unul. DAr sper prin martie, aprilie sa raman iar gravi.
Daaaaaaaaaaaaa, si Vlad zice mama, clar. MAi ales cand cere ceva, cand riposteaza. DAr mi-era jena sa va spun sa nu credeti ca ma incred. Acum daca a spart Miss gheata, iata ca ma laud si eu.![]()
Nicole
ce pofta mi-ai facut!!
DAvid papa chiar tot piureul de fructe? Vladi nu-l papa inca pe tot, cam juma de ceasca. Eu ii fac mar cu banana dar parca prefera marul simplu.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
alina_anto spune:
ralu_t Oricum vreau sa-mi schimb dr, asa ca o sa am o discutie serioasa cu el . Mi-ai dat sperante!

Alysh, eu, la apartamentul din Buc. ii dau 100 lei pt curatenie si calcat prosoape, lenjerii. Apart are 3 camere si 2 bai.
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Victoria_mami spune:
Vreau doar sa va multumesc tuturor ptr. aprecieri.

_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto ralu_t Oricum vreau sa-mi schimb dr, asa ca o sa am o discutie serioasa cu el . Mi-ai dat sperante! ![]() ![]() Alysh, eu, la apartamentul din Buc. ii dau 100 lei pt curatenie si calcat prosoape, lenjerii. Apart are 3 camere si 2 bai. Scortisoara Sara Sara la Breaza Scortisoara Botez Sara-Maria Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi! |
1 dat ala 2 sapt, baiatu imi face curat 3 cam + 2 bai, fara calcat... ii ia cam 4-5 ore. sterge praf , aspira, spala geamurile din cand in cand, spala gresia faiantsa, sterge si usile, aragazul, cuptoru, hota,. Nu e perfect, dar oricum dupa el nu mai fac nik ca sunt multumita. Ash fi carcotasha de ash zice ca uite, coltsul ala parca nu stiu cum. Is mulumita asha.
75 roni mi-a cerut. Atat dau.
ralu_t, io am luat Nan HA1 din Donna. 35 roni (cu reducerea de la card nu stiu cat e...). Deci in Cora e mai eftin? De stiut!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
Alysh - David papa cam 1/2 din castronelul albastru. De fapt azi i-am dat un mar ras potrivit ca marime si o lingura de cereale si ar mai fi vrut ca a supt apoi si la san.
Cat despre menajera, am o tanti care calca super bine (camasi, lenjeria mea si a lui bebe, toate lucrurile lui bebe si ceva tricouri de la tati) si face si curatenie (nu asa cum as vrea eu...), sta cam 3 sau 4 ore la mine si ii dau 70 ron. Eu am apartament cu 2 camere. Mai merge si prin alte parti, apartamente cu 3 sau 4 camere si ia 80 ron si sta cam 4 ore si acolo.
Daca vrei sa vorbesc cu ea daca mai are liber, spune-mi. In ce zona stai ?
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008