Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
Alysh spune:
BUna fetelor.....am avut de spalat si de calcat in prostie. PLus ca acum tre sa fac si papa pt bebe o data la trei zile supa si in fiecare zi piureiasul de fructe. Plus curatenie prin casa. Plus ca bebe vrea afara de doua ori pe zi. IN curand incep si masterul. HAbar n-am cum o sa ma descurc. NU gasesc o femeie sa ma ajute, macar o data la doua saptamani sa-mi calce un calup de rufe si sa-mi faca o curatenie mai amanuntita. Am avut numai ghinion cu femeile astea. Voi cum va descurcati?
Adevarul e ca noi plecam in fiecare week-end la curte si probabil de-asta nu prea am timp de treaba. O sa renuntam la o zi la curte sau nu stiu cum sa procedam....
MA bucur ca v-au placut pozele, va multumesc.....nu va mai numesc dar va
dulce pe toate.
Oricum Vladi e super cuminte, chiar n-am de ce sa ma plang. E toata ziua cu zambetul pe buze, doarme bine, mananca bine, multumesc lui Dumnezeu, e o comoara. DAr ca orice bebe are nevoie de atentie, nu pot sa-i elimin un iesit afara ca sa fac treaba. Si nici nu-l pot lasa sa stea singur sa calc eu vrafuri de rufe pt ca se plictiseste la un moment dat, e clar.
IMi pare rau de Daviducul lui Simo, imi inchipui ca e traumatizant sa primesti astfel de telefoane de la gradi.
sa treaca.
Ref la par, da, intra-devar dupa ce l-am tunc, prin minune s-a stopat caderea. mai cade un fir, doua, dar in nici un caz pumni cum am patit timp de o luna.
RAlu e identica situatia si la mine. MA tundea mama baieteste si f prost pt ca n-are talent la asa ceva (dar nu pt ca si-ar fi dorit un baiat ci din lipsa de bani nu ma ducea la coafor). Tocmai de-aia m-au marcat tunsorile alea, pt ca pus si simplu aratam ca roasa de sobolani si probabil asta-i motivul pt care vreau par lung acum!
Mihaser, vorbesti serios, nu mai putem comanda dupa laredoute.fr?????? Se face la redoute romanesc? Cu preturi romanesti, adica mari, NU?

VReau laredoute frantuzesc!!!!
Lorich, du Robertelu' la dr ca poate gasiti o solutie pt el. Se chinuie si el te chinui si tu daca spui ca plange atat de mult. Du-te cat mai repede, parerea mea. 
Cleo, bine ca ai aparut ca vroiam sa-ti bag un apel azi. 
Laurita, sigur ne vedem saptamana viitoare, pe marti asa daca puteti si voi
Alina cu iubirea noastra, Vlad
YLARI spune:
Ralu_t vroiam sa iti multumesc
cred ca tu ai facut completarile in dreptul numelui meu la Endomentroza ne-a unit in lupta ptr bebe.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Getutza81 spune:
Buna fetele !!!
la mine pe cutiuta de lapte praf (lactovit care se da gratuit prin reteta de la medicul de familie) scrie asa: 500 kcal/100 gr pulbere, 70 la 100 ml lapte praf...
Diana, doamne prin ce treci tu, ma luat cu fiori, dupa atatea chinuri pentru acest sufletel scump si dulce sa incerce satil ia ?? e un animal, asta nu e om, nu are suflet... o sa te ajute Dumnezeu ai sa vezi, o sa pice cu botul pe labe nenorocitul, nu se poate ca legea sal apere !!!! Toate o sa ne gandim la tine, si nu te mai necaji, bucurate de frumusetea asta de copil cat e mica ca doamne repede mai trece timpul !!!
Fetelor, la bogdanel ia aparut in spatele urechiuselor ceva rosu, cu pielicica fina si asa luciasa... duce a ciupercuta... os a fug cu el direct la medic, si stiu ca ghiciti cine SOACRAMEA are o ciuperca in genul asta pe la urechi.... daca a luat ceva jur !!!! ca i fac un scandal de mama focului, infecta !!! nu o mai suport cat e de mizerabila si nenorocita, numai la ea se gandeste !!!!!!!!

, ooouufffffffffff NU O M AI SUPORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAM TOT CITIT, DAR ACUMA NU MAI AM STARE SA VAD DC E CEVA CIPERCUTA MA IAU TOTI DRACIIIIIII.......
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Cleo, ce m-am bucurat cand am vazut ca ai scris... ma luasem de ganduri. Cu cerceii nu stiu ce sa fac... i l-am pus la loc, m-am asigurat ca e bine inchis si i-am pus caciulitza pe cap, sa se traga de caciula pana n-o mai putea. Ideea e ca fi-mea se cam mutileaza singura, se trage de parul din crestetul capului.... ![]() Mai patzeste cineva asa???Gabitzam, ma bucur pentru Andreiutzu' ca a acceptat bucuros noua gradinitza. Ce simpatic a fost el si cum s-a gandit la Raducu, sa te duci tu acasa la el!!! ![]() Simonix, am uitat sa iti spun ca Eva a fost superincantata de de la Robertel si mi-a zis sa il pupam si noi pe el!!!!Fetelor sunt asa stresata (iar!!!!). Mi-e o frica teribila sa intru/ies din bloc deoarece am niste caini foarte foarte agresivi in fata bloclului. Nici nu stiu ce sa fac, stau cu fata numai in casa si maxim pe balcon de duminica de cand am venit aici... Astept cu nerabdare sa mergem la cumparaturi astazi... Ce sa mai, azi socializez!!!! Tre' sa sun sa programez si eu o consultatie la Medicover (rapelul la Rotarix si controlul de 5 luni, ma rog, cantar si masurat probabil si sper sa imi spuna mai multe si despre diversificare) YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Ylari, suna la hingheri. Stiu ca se poate, acu caut pe net unde... si spui ca te-au atacat. La mne la bloc e o catsea in calduri. Si vin si aia castratsi!!!! Ieri seara am luat decizia de a suna, mi-s dragi caiinii, am animala cu blana si io in casa, hranesc pisicile la bloc, dar cand e vb de mine si fifitsa, is leoaica, nu tac ca peshtele
Rapel la Rotarix: avem pe 9 la ora 10 30
HA=HypoAlergic. CU risc mai scazut la alergii si cu 3-4 lei mai mult.
Io am din asta in casa, preventiv, ii mai fac cand ieshim afara, si nu am timp de dezghetsat rezerva de stat, si cum io am astm si x tipuri de alergii, a zis dr sa dau la fata preventiv. Asha si fac. Asha ca e tot de la NAN, dar cu 2-3 chestii altfel, zic ca nu s-o supara fifitsa ta daca ii schimbi. Si nu brusc, ii pui un capacel la fiecare masa din celalalt lapte, a 2a zi inlocuieshti 2 capacele de lapte praf, si asha pana termini pe ala vechi si scapi de el, sa nu il arunci, si incepi cu asta nou. Parerea mea. HAC! Despre alergiile pe piele, incearca 2-3 sapt sa nu mai fol. balsam de rufe la fata, si pune clatire dubla, tripla. Nu o sa mai fie asha parfumate hainele ei, dar o sa fie curate. Incearca macar.....
uite si le diana_d! Normal ca te tinem minte!!! o mamica victorioasa si puternica ca tine nu se uita
. Imi pare rau de discutiile -custodie comuna, dar cred ca poti sa te legi de faptul ca nu are niciun venit, ca in timpul sarcinii si la nastere nu a venit& participat, ca nu stie ce lapte praf consuma, ce dr il urmareshte, ce nr la pampers in deranjeaza, de cate ori se caca si cat a plans la colici etc. Daca esti casatorita cu el, tre sa iei masuri acum, pana face bebelunu 6 luni. Poti sa ii anulezi dreptul de paternitate, daca tu zici ca el nu e tata, si dai divorts repede, el nu are drept de a cere teste de paternitate.... daca nu esti casatorita, tot nu are drept sa ceara test de paternitate, adica pt copil tu semnezi analiza, el isi poate face si mama analizelor, pt copil nu iti dai tu acordul si gata. AMIN! tu ai in mana ciocanul de decizie. Atat ca asta se aplica copiilor romani... bebe ce cetatsenie are? Vb cu un avocat. ACUM.
deci am venit de la dr Fodor. Cu labutsele continuam cu masaj, dar doar preventiv, ca s-a rezolvat tot, de displazie a zis ca parerea lui e : NU. SI o sa facem o radiografie mai peste 2 luni. Pot sa pun fata in patuts, sa nu iau premergator, si cand cu mersul, ea va decide cand vrea. Deci [party peooople]!
Am descoperit leacu pt ca fifitsa mea sa faca caca singura, fara supozitor. Beau must
brrr, nu mai au rotarix? acu cetii. Pai ... nu mi-au zis nik. Ia sa sun din nou.
a, deci e. Deci sa sun sa imi tina deoparte ca de nu, fac scandal.
alysh,a celasi scandal cu tunsu aveam si io. Castronel era porecla in copilarie, ca aduceam acasa paduchi
dar iti sta f. bine tunsa asha!!
despre curatenie, io am...menajer. Aspira, sterge prafu, spala geamuri, spala gresie faiantsa dar nu calca. Asta e, calc io. Si calc noaptea, ca nu stiu cum se face ca ma ia somnul de la calcat. De placere, banuieeesc.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Getutza81 Buna fetele !!! la mine pe cutiuta de lapte praf (lactovit care se da gratuit prin reteta de la medicul de familie) scrie asa: 500 kcal/100 gr pulbere, 70 la 100 ml lapte praf... Diana, doamne prin ce treci tu, ma luat cu fiori, dupa atatea chinuri pentru acest sufletel scump si dulce sa incerce satil ia ?? e un animal, asta nu e om, nu are suflet... o sa te ajute Dumnezeu ai sa vezi, o sa pice cu botul pe labe nenorocitul, nu se poate ca legea sal apere !!!! Toate o sa ne gandim la tine, si nu te mai necaji, bucurate de frumusetea asta de copil cat e mica ca doamne repede mai trece timpul !!! Fetelor, la bogdanel ia aparut in spatele urechiuselor ceva rosu, cu pielicica fina si asa luciasa... duce a ciupercuta... os a fug cu el direct la medic, si stiu ca ghiciti cine SOACRAMEA are o ciuperca in genul asta pe la urechi.... daca a luat ceva jur !!!! ca i fac un scandal de mama focului, infecta !!! nu o mai suport cat e de mizerabila si nenorocita, numai la ea se gandeste !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() , ooouufffffffffff NU O M AI SUPORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VAM TOT CITIT, DAR ACUMA NU MAI AM STARE SA VAD DC E CEVA CIPERCUTA MA IAU TOTI DRACIIIIIII....... =============== Geta mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare ! Micuta mea minune mare ! |
Hai ca poa nu e , poa e de la caldura, sau frecat cu caciulitsa, sau zgariat.
Pup.
diana_d, iti mai dau un sfat, asha ca de la mamica la mamica. Cauta-ti prietene in jur. Sa socializezi cu ele. Mamici ca tine, cu bebici. Si iesi afara, chit ca e un chin sa te tarai singura cu caruts,si bebeluts, dar...
si incearca sa gasesti timp si de tine. Un tuns face minuni.... daca gasesti o coafeza sa iti vina acasa, ar fi perfect.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
Mai fetelor, eu cred ca David zice MAMA! Bolboroseste el ce bolboroseste si apoi zice clar „meme“ sau „mama“ cu gura jumate deschisa... stiu ca sunt doar sunete intamplatoare, dar ma termina
Stau uneori minute in sir langa el, ochi in ochi, si dialogam asa, eu ii povestesc cate in luna si-n stele, iar el imi tine isonul!
Nicole, tare draguta sora ai!! Semanati bine
Raspund si eu la intrebarea cu doctorii, desi aici e altfel: medicul de familie nu are nici in clin nici in maneca cu copilul (bine-ar fi fost, ca am medic de familie roman, e un dragut!), tot la pediatru tre’ sa merg, dar m-am decis: ma duc la pediatra doar pt. analizele „obligatorii“, ca sa aiba carnetul la zi, dar nu-l vaccinez, iar la eventuale probleme fug direct la urgenta la spitalul municipal...
ralu_t,
saru’mana de complimente, si pe mine ma fascineaza ochii lui David! Si stii ce mult zambeste?? Nici nu-i de mirare ca l-am poreclit „zambilici“
Da’ nici cu bebele tau albastru nu mi-e rusine, ti-am lasat si eu un mesaj la una din pozele de la mare, care mi-a placut mult
Idem si la fel cu parul, bolnava de mama ma tundea cu lama de ras a lui tata, isi exersa talentele de coafeza ratata pe capul meu... 
Simonix,
saru’mana si tie, si celorlalte fete care m-au incurajat. Azi, dupa ce David a supt 30’ la o masa, am mai stors putin sanul dupa ce terminase el si a iesit inca laptic alb, relativ consistent. Iuhuuu! Bai, si ia nu mai vorbiti de sushi in casa spanzuratului, ca nici eu nu am mai mancat de aproape un an si taaare imi lasa gura apa 
Desiree, tare frumoase pozele de la botez. Te inteleg perfect pt. reactia cu fosta 
gabitzam, ai vazut ca pana la urma totul a fost spre bine? Of, ce ma bucur ca acum stai si mai linistita! Vezi, asa a fost sa fie. Ah, si radem noi de chestia cu „vrea si el o bere mica“, dar la Cabinetul Psi chiar e un subiect pe tema asta, se plangea una ca fi-su gustase putin dintr-o bere ()cine-i daduse???) si acum cerea sfaturi despre cum sa-l dezvete... 

Lorich, of, scumpa de tine, ca nu mai trece perioada asta ultrasensibila!! Mie daca-mi plange 20 de minute o iau razna, daramite sa planga asa, aproape o zi intreaga... Totusi, ma gandesc ca s-ar putea ca ceva sa nu fie in ordine, adica ceva mai mult decat colicii obisnuiti, schimbarea vremii, aerul din burtica sau altceva mai „banal“... Mergi la mai multi pediatri la nevoie, pana se rezolva...
la bebicul mic si scump!!
Andrada, diana d, v-am pus si pe voi in poezioara
Sper sa va placa versurile... [;-)]
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Victoria_mami spune:
Adriana, da e premergator. Uite aici spuneam:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Doloress, cred ca am mai spus (nu mai stiu...), ptr. baietei sunt cu ferma de animale. Sunt un fel de premergator, doar ca nu au rotile, ca in Canada e ilegal sa le vanda in magazine si nu le gasesti decat asa. Dar sunt super. A, si Victoria imi sta si in swing. Ai ptr. Patrick? Iti pun poza si cu swing-ul. Apoi editez. Edit: poze cu swing (2) (era miiiica, miiiica) si o poza pe play mat (si acolo se mai joaca cand are ea chef, cate 10-15 minute). http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5251986913705185714 _ Victoria Isabella ![]() http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Nu mai stiu daca v-am spus: am fost cu Victoria miercurea trecuta la vaccinul de 4 luni si are 5805 grame si 61cm. :)
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Nicole1980 spune:
Mai intai conspectu '
Doloress – merci pt aprecierile la adresa sorei mele.
Laura - rochia si-a luat-o din Alexandria, ea acolo locuieste , de la un magazin Alexander Style – au fabrica aici in Bucuresti.
Te-am prins, sa inteleg ca tu papi NAN, iar mirciulica Milumil ?!
Ylari –mersi de info. Al meu dr zice ca da, sunt obligate k este raspunderea lui…un dobitoc. Insa tati il prefer pe el, ca cica e “citit”. Pe mine ma enerveaza ca de cate ori il controleaza pe bebe ma controleaza si pe mine la sani, si prima data si la abdomen sa vada daca s-a retras uterul
(eu din cauza asta nu-l support, e prea bagacios).
Eu am cumparat Rotarix pe 5 septembrie de la farmacia Dona de pe Giurgiului, era ultimul, insa poate il mai au in alta parte. Stiti ca era criza la un moment dat de InfanrixHexa? Acum e pe toate drumurile. Mie imi trebuie Infnrix Penta.
Ah, vad ca ai rezolvat. Bravo! Grabeste-te. Cred ca am sa-l iau si eu de pe acum pt 5 luni.
Andrada 79 – si la mine a venit soacra-mea si mi-a luat copilul din brate cand plangea “sa il salveze”, dar de atunci i-am facut o teorie. Acum mi-am promis ca nu-l las la nimeni in brate daca plange, doar eu ca mama trebuie sa-l linistesc. Te inteleg cu socrela ta, si a mea este muma padurii, o rautate. Ar fi bine sa iti intrebi pediatra totusi legat de miere…sa ii zici ce ai citit. Aaa si eu la fel zic alimentele treptat, cate unul si apoi amestecate.
Gabitzam- ma bucur ca lui Andrei i-a placut la gradi. Cred ca i-a fost greu totusi sa se mute de la una la alta.
Cleo – dar tu aveai mult laptic, de ce dai si formula ?!
Am vrut si eu sa merg pe 2 carari, insa dr de fam o tine mortis ca el tb sa-I faca vaccinul si nu altcineva. Cred ca am sa renunt la nebunul asta. Am bagat-o si noi cu firma, cu cardul Medicover, cu vaccinurile gratis…dar o stie pe dr care ne face vaccine si stie ca nu e si la Medicover…
Diana D – bine ai revenit la noi. Suntem alaturi de tine sit e sustinem. Mai intra pe la noi sa mai uiti de grijile zilnice.
Alysh – si eu am o femeie care imi calca si imi face curatenie o data pe saptamana. Daca era dupa mine, cred ca sotul se ducea cu camasile necalcate si praful era de un deget in casa. Nici eu nu am timp decat de bebe, papa pt bebe si bineinteles….forum
Miss – si eu am senzatia asta …mai ales cand plange marait zice mmmmmammm mammm meeee, eu traduc”mama mea, mama mea”. Cred ca Daviducii nostril vor zice mama intai si apoi tata…
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Reallaura spune:
Diana_d, multa putere si de acum inainte, Daniel e baiatul tau cum a fost si pana acum! Ce tupeu! Nu cred ca poate sa obtina custodie comuna, copilul asta traieste deja de un an de zile in care el nu a vrut sa stie de el. Daca se mai razgandeste odataca nu-i trebuie copil, asta nu e de joaca...
Noi nu am iesit afara azi, in general nu prea mai pot iesi ca nu-i place lui Mirci in carucior, astept sa stea in fundulet cat de cat ca sa mamai inteleg cu el. Pana atunci ies doar seara cu Bogdan, ca sa caram amandoi la el...
Alysh, marti e foarte bine! Astept cu nerabdare...
hihi, Nicole si mie imi place mai mult Milumil, dar le transfer in cutiile de NAN ca e mai manevrabil. Nu-mi vine sa tot umblu la punga, e mai civilizat cu cutia. Dar mi-a placut ideea

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE