Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
noi ieri am ajuns la Gr.Alexandrescu la o doctorita recomandata de o prietena(Aissa,Monica stie) sa o vada totusi.concluzia este ca nu e nimic la plamani,totul e din cauza mucisorilor care dureaza dupa spusele ei de prea mult timp.ne-a dat sirop de tuse(prospan),picaturi de nas(ophtamesone N si colargon-colargol..exact habar nu am).trebuie sa o vada un ORL-ist ptr.ca are nara dreapta prea ingusta....abia a reusit sa-i bage un furtunas fff subtire sa traga mucisorii.le-am facut la amnadoua exudat nazal,sa nu fie ceva bacteriii..
partea buna e ca parca de ieri e mai bine
partea proasta e ca aseara am avur circ in casa;totul a fost bine,baita,laptic dupa..apoi a inceput.Urla de scula blocul,niciodata nu a facut asa.initial am cresut ca s-a speriat de la trasul mucisorilor,picaturi(faca fff urat numai cand aude aspiratorul,plus medicamentele,efectiv urla cand incerc sa-i dau ceva)..apoi o lua somnul la mine in brate si s etrezea urland si chircindu-se..e calr ca era burta!colici la 4 luni??habar nu am din ce cauza.i-am dat debridat,infacol..intr-un final am reusit sa oa asez pe pat(urla daca incercam..)si sugand a luat=o somnul....toata noaptea i-a bolborosit burta si a avut gaze.sa fi fost de la vreun medicament?????habar nu am dar o sa-i spun doctoritei cand mergem maine sau luni la control...
eu de 3-4 zile am niste dureri nasolae de somaca..nu sunt continue,dar cand ma apuca imi taie respiratia,asa sunt de rele..si tot nu-mi fac timp de doctor..oare din cauza asta sa o doara si pe ea????off..
Ionela,mai bine deschidem o gradi cu tine pe post e supraveghetoare..si mie mi-e frica de crizele Mariucai..deja le face si nu are nici 4 ani.peste inca 3 probabil va fi si mai greu de stapanit
Miria,pai culoarea aia cenusie a gradinitei imi inspira puscarie..toate sunt renovate,termopane,culori vii..aia e cenusie!plus ca vb ta,in mijlocul intersectiei..o s avad,aia de la Puisor mi-ar conveni si mie,dar e deja fff aglomerata cred
Onitza,pupam Paul..aveti grija.
Try,bine ca s-a rezolvat.nici eu nu cred ca aspiratorul anzal electri trage la fel ca aspiratorul,dar in concedii cred ca e bun..decat nimic..
mai vb

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Sa-mi zici daca vrei la cea de la Puisor. Acuma este,intr-adevar aglomerat. Pe noi mai sa ne dea la grupa mare, dar n-a avut cum. Nici nu vroiam, ca a mea este pentru prima data la gradi si nu stie nimic, iar ceilalti deja stiu de o programa, se cunosc din anii trecut....
Dar anul viitor poti sa-ti depui dosar de transfer, ca are prioritate fata de cei care doar se inscriu si iti voi da si numele directoarei care se arata tare draguta.

Picaturile cu COLARGOL nu se prea gasesc. Tu le-ai luat? Daca nu, poti incerca la farmacia din statia de la 13 Septembrie,unde era Circa Financiara inainte, daca stii. Acolo stiu ca am gasit. Si daca n-au imiintreb sotul, ca saptamana trecuta mi-a luat, dar nu stiu exact de unde.

Sanate multa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,multumesc.Daca pleaca bona,probabil o voi transfera..mai vb oricum.cat despre picaturi,le am,mi-au dat din spital..ideea e ca nu le-as da,sa nu o doara de la ele..oare ce contin de sunt asa negre?
acum insa incep sa cred ca din cauza mea ii bolboroseste asa burtica:pe mine ma doare,parca sunt si un picc deranjata la stomac si-n plus am inteles ca exista o epidemie de enterocolite..ma trec pe smecta
maivb,o sa ies afara acum

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

ANDREEA - Plimbare placuta!

Da, se numeste enteroviroza si e in plina actiune. Fii-mea asta a facut, doar ca a avut si complicatii bronhice.

Colargolul nu-i face rau deloc, ba din contra ii scurteaza durata si consistenta mucisorilor si decongestioneaza nasul.
Este negru pentru ca are in compozitie pe langa ser efedrinat si nitrat de Ag, care ii da culoare brun metalic.
Eu zic sa-i pui, ca are efect aproape imediat la un copil asa micut.

Cum crezi tu ca-i mai bine!
Oricum, doftoriceste-te si tu, mai tine nitel regim.
Poate ar trebui sa-i dai Sarei niste ceai de menta sau zeama de orez daca mea. Nu trebuie-o lege la stomac, ci sa-i fie pansament gastric daca o doare burtica. Si da-i Debridad ca-i bunut.
Eu i-am mai dat Biotics si a reactionat tare bine.

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana a scpat de ghips. Inca nu poate merge, zice ca o doare. Doctorul a zis ca va dura cateva zile pana sa-si revina. E ca un bb, invata din nou sa mearga. Cand am dus-o la gradinita a incercat sa faca un pas de la carut la educatoare si mi-am adus imediat aminte de ea la un an cand incerca sa faca un pas intre o masuta si canapeaua din living. Diseara face baita, o sa se bucure.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am net cu portia de aceea scriu asa telegrafic.
Miria sinupretul se da inclusiv la sugari. Eu ii dau 15 picaturi de 3 ori pe zi (incearca sa te tii de program macar 3 zile). are efect garantat. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Sanatate copilasilor bolnaviori.

OTILIA ce bine ca a scapat Ana de ghips! Se va simti mult mai libera!

PAXELA cum mai este Delia?

Pupic

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ana a scpat de ghips. Inca nu poate merge, zice ca o doare.

Bravo Ana! Recuperare grabnica!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

AIME - Multumesc pentru sfat! Am inceput, daja i-am dai sper safie si pentru ea bine.

OTILIA - Doamne ajuta sa se refaca repede! Bine c-a scapat, mititica, de gips!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fata mea este in baie acum, o las sa stea cat vrea ea in bazin ca prea a dus dorul balacelii. Are o gramada de straturi de piele moarta, s-a facut praf pe jos cand s-a dezbracat. Muschii par o idee atrofiati dar de abia sesizabil. Ce ma ingrijoreaza este ca incearca sa paseasca ca atunci cand avea gipsul, sper sa nu ramana cu un defect de mers . Ii este frica sa-si foloseasca piciorul, nici genunchiul nu prea si-l indoaie. Mai si zice cateodata ca o doare insa nu stiu daca este muschiul nefolosit sau osul.

Andreea, multa sanatate fetelor!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput