Comori de nov-dec 04' (187)
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
pe toate si pe copilashi si celor care inca mai sunt cu muciosri si bolnaviori sanatate multa
noi tot asa...cu mucii aia ascunsi...dar ok...tuseste rarut si numai ziua
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Otiliav spune:
Mihaela, vezi ce fata desteapta ai. Ana in nici un caz nu face puzzle de 100 singurica. Face complet singurica cu 24 de bucati iar daca ii dau cu 48 trebuie sa o mai ajut putin.
Dar de ce ii zici puzzler, de unde vine termenul acesta?
Ionela, ce haioasa esti ai revenit in forta si acum ne strigi tu pe noi. Te inteleg si pe tine si pe Miria, eu am o fetita mamoasa dar zau ca nu mi-ar conveni sa fie altfel.
Ioana, macar te-a bagat in seama, ai putut sa-ti spui punctul de vedere si ai speranta ca se va schimba ceva.
Uite ca mie mi-a taiat din start elanul, nu au bucatar, nu intra in schema, asa ca vor manca mult si bine sandwichuri
.
Try, Ioana, sa vina repede rezultatele la sedintele de logopedie.
Noi mergem maine la radiografie. Daca iese bine s-ar putea sa scapam de gips. Oricum de ceva vreme nu se mai menajeaza deloc, merge asa pe varfurile degetelor
dar merge nu sta locului.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina AIME - Ii dai Sinupret? Ai voie? Cat ii dai? |
Lui Robert ii dau 15 picaturi si Amirei 10.
De ce sa nu fie voie?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
miria_cristina spune:
Nu stiu! Nu i-am dat pana acuma, dar pentru ca are in continuare nasucul infundat si nu mai stiu ce sa-i fac, am sa-i dau si eu, ca doar pentru decongestionare nazala este.
Bine ca am aflat ca dati, ca eu n-aveam curaj sa-i dau. Citisem prospectul si nu am vazut ca se da la cei mici. Parca de la 6 ani in colo vazusem.
Gata! Incep si eu ca nu mai pot s-o vad asa!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ionela roxana spune:
buna dimineata
multumesc fetelor de incurajari (miria, ochi verzi, otili, onitza)
mey, treaba cu Arisa este fff. serioasa; de cand a inceput scoala vrea sa fie ca unele fetite de la scoala, adica FREE, sa vina sau nu acasa, sa arunce ghiozdanul undeva si umble teleleu prin parc, ca ele, acele "ele", care mai acum vre-o 2 zile radeau de ea; iar yo mis tare "scai" si nu vreau sa-i frau liber la tot ce vrea ea, ci numai o tara, caci mii tare teama, caci fetitele de pe-aici sunt taaaare emancipate, si nu le place ca mamicile sa se tina dupa fusta lor, mamicile dupa parerea lor sunt in plus ptr. ele; ele se duc acasa isi iau bani cati vor si isi cumpara ce le doreste inimioara; in timp ce parintii sunt plecati la munci, ele stau cu chia de gat, si dupa cum le-a spus mamai sau tati au voie sa faca orice si sa se duca oriunde vor![]()

;
ieri a fost extrem de obraznica, a facut un teatru de toata frumusetea in fata blocului, de m-au auzit toti vecinii, si numai urechiusele mele stiu ce-am auzit din gura ei, m-a inpins, deci s-a purtat ORIBIL cu mine, si mai sa se enerveze si pe Emily, s-o palmuiasca, iar in casa a facut ca la circ, deci sunt ffff. suparata pe ea, imi pare rau ca nu am filmat-o s-o i-o pot arata lui tata-su ca nu ma crede nicicum; nu este prima oara cand imi face teatru, mai ales decand a inceput scoala
; ieri cum a venit sotul am "parat-o" si i-am explicat ca trebui sa ia o decizie, caci altfel nu stiu cum voi reactiona eu
stiu si inteleg, mediul de la scoala o "zgandareste" fff. tare, inteleg pri ce trairi trece ea, dar nu-mi permit sa-i dau frau liber; oameni de-aici din cartier sunt invidiosi, vor sa stie tot ce face ea, ce mananca, unde merge etc, etc
; nu-mi place deloc mediul, sotul stie, caci a "gustat" si el de-atatea ori cateva "meniuri", dar sa actioneze yok; ei pai daca-i pe-asa iam explicat ca o sa-mi iau mana de pe ea si o sa-i dau frau liber, si o s-o adune de pe strazi cand vine el acasa;
of, of, of am obosit; bine ca Emily inca nu are mare atractie de mediul inconjurator, dar acum ii ca un burete si absoarbe tot ce vede la soru-sa, si imi este teama
miria frumos mai deseneaza Diana
felicitari!!!
otilia bafta la medic!; pupici lui Ana si tie pe burtic
eveline spune:
Try, pe noi dr de familie ne-a sfatuit candva, cand era Bia tare mucoasa sa incercam sa-i punem in cada, atunci cand face baie, cateva picaturi de ulei esential de pin si de eucalipt. Ii faceam baita inainte de culcare, ii puneam picaturile in apa si sa stii ca ii mai desfunda nasucul...cat de cat. E o idee, poti incerca, e naturist si nu are ce sa-i strice. Spunea ca putem, daca avem ocazia, sa facem aromoterapie prin casa, sa punem undeva in camera un aparat dintr-acela sau o lampita de aromaterapie (dintr-aia cu lumanarica) si tot cu ulei de pin si de eucalipt. Inhaleaza fara sa vrea si-si mai da drumul la muci, la varsta asta, intr-adevar cum spuneai si tu nu e cazul sa vrea sa stea la inhalatii.
onitza spune:
Salutare. M-am grabit cu scrisul si n-am explicat crect, am stat o ora nu lunga, il mai lasam la masinute, il mai luam iar pe picioarele mele pt ca atunci era serios si se putea concentra....pana la urma o stie!
Fi-miu s-a amorezat de o fetita de la el din grupa, Beea. Are 3 ani abia impliniti si e tare fasneata. Azi am vazut-o si eu prima data, ii incheia lui fi-miu fermoarul de la bluza de trening pana sus, iar el statea cuminte sa il aranjeze fata.
L-am intrebat aseara ce ii place la Beea si mi-a raspuns ca bentita, corpul si picioarele.
Cred ca nu il mai las asa des doar cu tac=su afara la plimbare!!!
![]()
IONELA, f bine, nu ii lasa libertate deplina, fii tare pe pozitie, vei vedea ca ea va aprecia peste un timp ca esti mamica ce iti pasa de ea.
MIHAELA, e nemaipomenita Diana!! Ce mult ii place la gradi!!!Bravo!!!
Back to work! Va pup
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
miria_cristina spune:
IONELA - Multumesc si fii-mea deseneaza, dar nu a mea e impricinata, ci fata lui Mihaela.![]()
Imi pare tare rau pentru ce patesti! Mi-e frica pentru tine ca mediul de multe ori are influenta mai mare decat casa in care sta si parintii devin "dusmanii" de care trebuie sa se fereasca penrtu a fi "cool".
Mai, dar totusi, nu-i prea mica pentru emancipare? Cati ani are? Adica, ma refer la toti, si la fetele alea din clasa.
Ca si aici vad fete mai batrane decat mine, dar chiar din clasele primare!
Vai, Doamne, IONELA, cred ca esti tare puternica daca poti rezista intr-o tara ca Japonia. Ma gandesc la mentalitatea si atitudinea fata de straini. Ba mai mult, sa-ti si cresti copiii acolo.
Tot respectul!

Cristina si D
miria_cristina spune:
Am uitat sa scriu despre Dami. Azi dimineata i-am luat Sinupret.![]()
Si i-am dat deja 15 picaturi. Sper sa fie bine ca si eu iau de cateva saptamani (culmea) tot Sinupret, dar tablete ca eu stiuca am sinuzita.
Sper sa fie bine ca de saptamana viitoare trebuie sa mearga la gradinita. Asta e!
Cristina si D