Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,mor de nervi atat pe Furtuna cat si pe Stanciu si toata tagma medicilor..la Furtuna am fost azi..intru peste rand,se cam stramba,dar tot el e cel ce a scris ca am prioritate cu un copil sub 1 an..dupa nici un minut de consult(!!!!!!!!!!!!) acordat unui BBlus de nici 4 luni,imi spune ca nu are nimic,desi ii spun ca are muci si mi se pare ca le cam si tuseste.Niciodata nu a fost asa.....neserios!Apoi sun la cabinet la Stanciu..primul loc liber:24 Octombrie..ii spun ca e un BBlus de nici 4 luni care tuseste si ca pana-n 24 ajung la pneumonie daca o lasa asa!degeaba!asta e...
apoi Sara care urla..urla...urla in carut..se poate si de la asta sa i se traga tusea.gata,mi-am varsat amarul.
Miria,nu am auzit pareri prea bune despre gardinita de la Electromagnetica..iar aia de la Sebastian e asa..ca o inchisoare parca..o sa mai vad.
Try,sanatate lui Adrian.nu-ti putem trimite noi prin pachet 'batista bebelusului'???? e o cutie mica mica.sau poate gasesti un aspirator nazal electric,seamana cu termometrele ptr.ureche.nu stiu cat de bine trag,dar merita incercat.
pupici si somn usor

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Daca ai nevoie de medic pediatru bun ti-o recomand pe a mea. Cand era Dami bebe venea acasa cu conditia s-o iau eu cu masina, daca nu ma chema acasa la ea. Este sfatoasa, dar super competenta.

De ce zici ca gradinita din Sebastian este ca o inchisoare? Pai, este in mijlocul soselelor, nici nu as vrea sa fie altfel daca as avea copilul acolo. Oricum, e buna, eu asa stiu. De mine era departe.

Mai este o gradinita cu program normal sau scurt pe langa biserica, dar nu te ajuta daca pleaca bona. In rest, prin zona ce gradinite mai sunt?

Eu mai stiu cateva, dar nu chiar aproape de tine.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

TRY - Aveti grija de voi si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Da Miria, mucii astia asa prelungiti nu fac bine delok...da ce sa fac...asta este...asteptam sa treaca fiindca aici asa cum zici si tu andreap dr-ul zice ca nu are nimik...desi si ruxi tuseste...daca nu face febra cica trece de la sine
imi pare rau ca te-ai enervat...dar stiu a Stanciu mai primea si la spital...poate reusesti sa ajungi acolo daca la cabinet nu are loc
si damiana si mariutza si sara

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

MONICA - Eu nu-i inteleg uneori pe dr. Cum poate lasa fara o medicatie, oricat de simpla, pe-un bebe care prezinta deja niste semne de disconfort sau raceala? Ca oricum ala n-are imunitatea formata si orice i s-ar intampla are sansa sa se complice.

Apoi, sa nu tratezi de la primele semne de viroza, ci sa astepti sa evolueze, doar ca sa fii sigur ca evolueza. Iar daca in timp recidiveaza sau se complica sa zici ca n-a fost tratata cum se cuvine si sa dai vina pe parinte.

Eu am patit-o pe pielea mea si deasta zic!
Si, culmea, unii medici chiar sunt buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da miria...si eu ma enervez uneori cand dua 2-3 zile de simpli muci incepe febra si ma gandesc uite daca-i dadeam de la inceput nurofen poate nu facea...dar de-aia ma duc la medic el stie mai bine asa ca ce sa zic...il ascult

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata fetelor!

si noi cu muci la dublu si a doua medicatie s-a terminat si ele inca tusesc si parca le sta ceva in gat; muci nu mai ies, dar parca sunt niste capre de-alea, incontinuu tusesc sau au tendinta de a scuipa ceva dar nu iese nimik; si daca ma duc la medic spune ca n-are nika; yo ce sa mai cred???; mie groaza!

sanatate puilor

Fulgulet, roserb, danette, aime, bits fetelor sunte-ti bine??? (ah, care mai sunt ca nu-mi aduc aminte acum)

la noi sta sa ploua si este asa de mohorat de-ti vine sa dooooooormi; pe mine m-a luat o lene di numa de cratita nu-mi arde acusi

Onitzo bravo ca ai luat initiativa!
cat priveste parinti si interesul lor fata de copkil, peste tot in lume sunt muuuulti parinti care lasa de dorit; din pacate!!!

otilico esti bine?

fuuuuug dupa cucuiata la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, am un gust amar in leg cu tot ce se intampla la gradinita asta! L-as muta, dar unde? PLus ca nu vreau sa treaca prin faza de transfer cu colegi si doamne noi...am fost la directoare azi sa vb despre meniu, dupa ce bineinteles am platit constiincioasa meniul ...mai fetelor sa fi vazut ce s-a enervat pe mine,ca a scos margarina dard e fapt ea inca mai exista pe sandvisurile -tartine cu cascaval si salam....ma prosteste in fata....imi tto servea: trebuie sa le dau ce a mai ramas pe stoc... ...educatoarea gata, se uita urat pe mine si sunt acum cu inima stransa ca se poarta urat cu paul...o sa il mai intreb si pe el...of Doamne!

Sanatate multa copilasilor!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

ONITZA - Nu credca cineva, oricat de rauvoitor ar fi, s-ar razbuna pe un copilas. In cazul asta, exista inspectorate sau chiar ministere.
Iar de reactia directoarei sau e educatoarei trebuia sa-ti pese cat negru sub unghie. Ai dreptul sa semnalez nereguli sau orice care nu-i prieste copilului tau. Acuma, sa nu devii exagerata, dar daca e fondat, nu trebuie sa de emotionezi de reactia oamenilor.
Chiar nu mai sunt gradinite prin zona?

Cat priveste schimbarea grupului scolar, la o varsta mica, nu prea-i problema. Paul inca nu s-a invatat cu colectivul, iar copiii mici se adapteaza destul de incet si uita destul de repede.

Si eu imi faceam griji in privinta asta, dar nu a apucat sa-si faca bisericute si sa acomodeze cu oamenii.

Important este sa-i fie lui bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

miria este clar ca lui Damiana ii trebuie un aparat ptr aerosoli!!!; de-acum o sa fie sensibila, c-am pana la scoala, mai ales in sezon rece, trebui sa fii ffff. atenta cu ea;

of, doamne fff. greu cu astia mici, dar las ca or sa faca ei puternici si or sa aibe ei grija de noi!!!???
chiar cat costa un aparat de aerosoli in dolari?

try scumpul de Andreiut , imi inchipui ce greu ii este mai ales seara la somn cu mucii; stiu ca si noi am trecut prin asta si vomita de la ei ptr ca se ineca cu ei
el nu stie inca sa sufle nasucul?;
nici eu n-am avut batista bebelusului, am avut insa o pompita de aici cumparata dar era apa de ploaie, caci nu puteam sa-i scot de loc, si cand ieseau, ieaseau cu tuse-vomitatura toti gramada, o lasa sa doarma sa zicem de la 2am pana la 6am si iar de la cap; erau de-aia grosi pacatosi, urati, iar ziua era fresh
sanatate multa

andreeap ma primesti ca bona?;
sa nu te superi da?; lasand gluma la o parte cred ca este nasol de tot sa te gandesti ca ramai fara bona, si ca nu mai ai om de incredere, dar trebui sa rezolvi cumva nu Sara si Mariuca doua printese!

onitzo ca te urasc educatoarele si directoarea in cot te doare, pe tine sau pe Paul; in fond este copilul tau si mai ales banul pe care-l platesti nu?; tu urmarestele, descoasel bine de tot pe Paul ce face la gradi., si daca este ceva in neregula cu protectia lui acolo ameninta ca vei merge mai su, iar tu in acest timp cauta-i alt loc daca se poate; mai bine sa te stie de rea decat sa te ia de fraiera; poate chiar sotu sa mearga acolo si sa isi impuna punctul de vedere!!!; succes!!!

mirandolina tu ce-ai mai facut???

eu mis asa de suparata, m-am certat cu Arisa si mi-a spus ca nu ma mai vrea ca mamica, dar ea ii tot fata mea, o iubesc chiar daca a fost ffffff. obraznica cu mine
of, of, of, of!!!

Mergi la inceput