Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Se vede ca azi e marti, numai vesti proaste am aflat!!!!!!!!! Sunt tare tare suparata, sper sa nu fim ff afectati sa iesim la liman............in fine, am fost la gradinita, directoarea nu era, am vb cu educatoarea care l-a atins pe paul, i-am spus ca nu accept, nu e normal, a fost ok din punctul ei de vedere ca i-am spus(pe fata), sper sa nu ii mai dea la fund sau doamne fereste paruiala cum auzisem de alt copil din grupa. Discutia a fost lunga, sunt multumita de am luat masuri. AM vb cu cativa parinti din gradinita, n-au nicio problema cu meniul nu ii deranjeaza, de fapt ei nici nu stiau ce primesc copiii de mancare. ...si tot au aflat de la mine, nu ii intereseaza....pe ce lume traim??????????????????????????????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria..poveste lunga cu plecatul bonei..sper totusi sa se rezolve situatia si sa ramana(bona e de origine din Vaslui,mama ei bolnava,imobilizata la pat,sora care avea grija de ea nu mai vrea,isi ia servici,bona obligata sa se mute la Vaslui..pe ffff scurt)....asta e!E de peste 2 ani la noi,e deja "mamaie" in regula,Maria o iubeste,eu am maxima incredere in ea..daca pleaca prefer gradi cu program lung decat alta bona,se atatseaza Maria de ea,iar pleaca..saracu' copil,il zapacesc!Ptr.Sara..voi vedea cum fac.oricum nu am incredere in oricine sa las copil de 6 luni singur cu ea..probabil ca voi amana plecatul la servici.cat despre medic...sunt cu soacra saptamana asta,ca sotul e in Delta,la peste..si singura cu 2 zi si noapte.vine medicul si acasa,dar..uneori merg acolo,depinde de dispozitie.oricum intru in fata ca sunt cu BBlus si am prioritate.am si masina..deci e relativ usor...
Doamne ce mai vorbesc
Diana,bafta la examen....sa dai de baut cand ne vedem

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DIANA, bafta scumpa la examen!!!!

ANDREAP sper sa se rezolve problema cu bona ...situatia nu e f roz dar le aranjeaza Doamne -DOamne , o sa fie bine o sa vezi! Bafta la doctor!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Da, este o problema plecatul bonei tocmai acuma, dar sigur rezolvi cumva, macar ca n-ai incotro.
Eu am preferat s-o dau pe Dami la program prelungit ca sa se obisnuiasca mai repede si sa si manance si sa doarma acolo. In 4-5 ani de zile cat va sta la gradi s-o adapta, mititica.
Cu Sara este mai greut, daca nu poti sta pana la 2 ani acasa ca apoi, gradinite cu grupa mica de la 2 ani sunt si eventual unde o dai pe Mariuca o dai si pe Sara. La Electromagnetica stiu ca se putea si mai poti intreba la Sebastian. Este aglomerat in ambele, dar sunt de stat si educatoarele dragute. Daca pui o intrebare din timp s-ar putea sa ai surprize placute. In afara de asta, transferul de la o gradinita la alta estemai usor decat inscrierea. O stiu din experienta mea. Eu m-am inscris oriunde ca sa pot face un transfer. E adevarat ca daca imi convenea nu o mai mutam, dar, oricum, aveam in cap un anumit fel de gradi si n-am facut concesie pentru asta.

Bine ca ai carnet. Eu am facut marea greseala sa aman sa-l iau din mare, foarte mare comoditate. Iar acuma, ca incep si servici si...altele am sa am nevoie de o masina. Si sigur voi plange ca nu am facut la timp ce trebuia. Dar asa de bine stau pe bancheta din spate si nu ma uit nicaieri, doar ii zic sotului unde as mai vrea sa mergem!!
Cand nu puteam merge impreuna luam un taxi, dar preturile si obraznicia imi dau bataie de cap. Sia prefera sa am o caruta a mea. Sa vad acuma cum voi face ca eu totul fac aglomerandu-ma!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

ONITZA - Pe de o parte, binec-ai rezolvat cu educatoarea, dar pe de alta...ce sa mai zic.
Inseamna ca si ei, parintii ceilalti, dau copiilor carne de porc si in felul asta zic merci ca primesc copiii carne si nu mai fac discutii.
Urmareste, macar, cat de des este servita carnea respectiva, ca nu cred ca o vor baga, totusi, prea des, iar daca e macra incearca sa nu te superi prea tare. Daca vezi ca se abuzeaza in meniu de "carne de purcel", atunci vorbeste cu directoarea si cere pentru copilul tau altceva.
Sau poti faca asta din prima, daca te streseaza prea tare. Este dreptul tau ca parinte sa ceri altceva in meniul copilului, ca si in cazul in care ar fi fost alergic sau bolnav.
Sigur, iti spun ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, ma bucur ca ti-ai luat inima-n dinti si te duci sa vorbesti cu educatoarea.

Miha, fi-ta e o scumpa si-o dragutza. Ca sa nu mai spun de precoce.

Ne luptam si noi cu mucii. Azi noapte adrian s-a trezit de 2 ori in niste plansete si nervi de cu greu l-am calmat. Nu reusea sa respire confortabil din cauza de mucisori acumulati care acum nu mai sunt aposi, ci din aia care sunt pe trecute, cu consistenta mai groasa si care nu se dau usor dusi din gat. Iar el nu stie nici sa sufle, nici sa inghita, nici sa-si traga nasul. Doar constata ca-i haraie nasul cand respira, aseara se distra pe tema asta .Insa azi naopte s-a trezit in nervi si zvarcoleli. Lui ii era somn si il deranjau mucii si pt asta s-a decis sa se enerveze si nu puteam sa-l calmez in nici un fel, se zvarcolea in brate, in patut. S-a calmat de-abia cand mi-a trecut in cap sa ma lungesc la 30 de grade si sa-l tin pe pieptul meu culcat. Asa putea sa respire mai bine, chiar daca sforaind. Imi trebuie neaparat o batista a bebelusului, ceva similar. Cica ar fi si pe aici ceva asemanator, dar trebuie sa aflu de unde pot lua. Daca aveam una de-aia aseara, ar fi dormit copilu’ dus. Nu are nici un alt simptom, nu-i e afectat nici nivelul energetic (ieri a fost ok la gradi si fara probleme, n-am primit nici o veste negativa de la educatoare). Doar mucii astia pacatosi care nu-i pot scoate. Si e clar ca inca vreo 8 luni de-acum incolo tot asa o s-o tinem, asa a fost si sezonul rece trecut pt el. Deci clar imi trebuie un aspirator nazal. Picaturile saline nu mai au nici un efect, nu reusesc sa mai dizolve mucii astia grosi. Alea merg la muci aposi si la nas congestionat.

Miria, bine c-ai reusit s-o muti la alta gradi.

Andreap, am remarcat de prima data cand ai zis ca Sara e cumintica in casa. Doar ca atunci cand mi-ai zis de plansetele de afara mi-am adus aminte de “alintul” tau pt maria cand era mica.

Diana, bafta la ex. Ce ex. dai?

Mai, ce-o mai face Miki cu baietii ei aia frumosi? Dar Gandacelu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sanatate bolnaviorilor!
Ioana, e bine ca ai vorbit cu educatoarea, iar despre parinti..exact ce spuneam
Noi cu meniul nu avem probleme fiind la program normal, mananca un sandvish, unt si pastrama sau salam, cascaval,...i mai dau bundash (paine-n ou) care ei i place grozav si ceva desert. Fructe nu i-am dat la gradinita ca merele le mananca destul de incet, banane, portocale si alte fructe exotice nu toti parintii cumpara...la gradi ma limitez la ce ar duce majoritatea.
Eu am mai spus ca Diana-i carnivora, nu se omoara cu vitel sau piept de pui dar in rest nu are pretentii, "calne este?"
Eu i-am dat cam orice sa guste sa fie totusi de calitate, nu abuz dar mananca si mezeluri, si carne de porc...acuma no, fiecare cum crede Nu-i dat carne grasa, ca nici eu nu mananc grasime. De exemplu am vazut ca-i place slanina Ar musca din ea...din cand in cand, i dau cateva bucatele(gravida fiind si eu aia as fi mancat toata ziua sau mititei)
Am incarcat si cateva poze si filmulete de aseara de cand facea puzzler si de sambata cand am fost la plimbare si cumparaturi.
Dar cu Paxela ce este, ca n-a mai dat pe aici?

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

M-am hotarat sa-i cumpar aparat de aerosoli. Pai, de acum inainte tot va avea probleme cu gatul si cu nasul, iar aerosolii chiar fac bine. Nu o sa iau unul scump, dar trebuie sa am unul in casa.
Am sunat-o pe dr. s-o intreb cat mai dureaza adm. antibioticului si i-am explicat cum se mai simte si mi-a zis c-a facut reactie sinuzala.
Pai, daca imi face sinuzita de acuma ma iau cu mainile de cap!!
Orice, dar nu asta ca stiu ce inseamna!!

Asa ca, ii iau orice ar fi ap. de aerosoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Andreap, of...sper sa se rezolve problema cu mamaie Luci si sa ramana in continuare la voi...nu o paote aduce pe mama ei la bucuresti? si sa ne zici ce ai facut la dr...unde ai fost la furtuna?

onitza...bine ca ti-ai spus punctul de vedere ref parintii neinteresati...ce sa zic...no coment

Try multa sanatate adrienutului
si ruxi are muci intre nas-gat...cum sa zic...nu vor sa iasa afara si cred ca de la ei mai tuseste dimineata cand se trezeste...in rest este ok

va pe toate si pe pitici

roserbina, pe unde esti? nu mai zici nimik?
fulguleato, esti ok?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

MONICA - Uite, pe mine genul asta de muci au inceput sa ma sperie,care nu ies afara, dar sunt acolo, in nas. Mai bine zis, la radacina nasului si dau in sinuzita sau otita. Pai, la stia mici, e chiar rau daca se complica.
Iar Dami asa a avut. In seara asta am facut inhalatii deasupra craticioarei cu ceai, dar e cu poveste luuuunga si fara prosopel in cap si s-a mai si ars putin de marginea ei. Asa ca, tot imi iau ap. din ala.

Mergi la inceput