Insulele Canare in decembrie-ianuarie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

merci mult Laura pt raspuns, sper sa fie la fel vremea si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Cand am vazut subiect cu Insulele Canare,hop si eu sa vad ce se spune.Ne-am luat si noi bilete in ian 2009 pt Lanzarote.temperatura buna(ce am vazut in oferta),all inclusive si ce ne intereseaza este sa mai scoatem copiii din ploile astea.
a fost cineva pe acolo sa ne spuna mai multe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Adelyna, am fost noi in Lanzarote anul acesta in martie, ne-a placut mult pentru ca, pe langa plaja, am avut si ce vizita (Jameo del Agua, Cueva de Los Verdes, Los Hervideros si ar mai fi...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Multumesc mult Laura !
si noi asteptam sa mergem sa ne mai relaxam putin.
Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Intrebare pentru fetele care au fost in Tenerife: la ce hotel ati stat si ati fost multumite? Ca noi nu stim ce hotel sa alegem

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Intrebare pentru fetele care au fost in Tenerife: la ce hotel ati stat si ati fost multumite? Ca noi nu stim ce hotel sa alegem

Daca mergi in sud, iti recomand hotelul JARDINES DE NIVARIA. Este pe plaja FANABE,( coasta Adeje) plaja care e chiar langa los christianos si las americas.

Un hotel frumos, mare, cu gradina in curtea interioara, piscina, jacuzzi, lift pe partea superioara a terasei(lift din gradina).

Daca nu vrei sa stai chiar la piscina, poti alege sa stai un etaj mai sus, unde ai un super blick la ocean.

Daca vrei pe plaja, ajungi in 2 minute.

Hotelul este langa centrul cu magazine,exact 2 minute de mers pe jos.

Multe terase pe faleza, multe restaurante, o super priveliste.

Am fost de 3 ori pana acum in teneriffe.

Odata am stat in Puerto de la cruz. Noua nu ne-a placut, era cam rece(in decembrie) iar oferta de baruri-restaurante nu era asa de diversificata ca in sud.

Am stat si in Santa Cruz, capitala.Ceva mai bine ca in Puerto de la Cruz, mai multa lume, atmosfera tipica de oras..cald : terase, restaurante, magazine, trafic...

Apoi am stat in sud, unde ziceam, la plaja Fanabe.Absolut superb!Atmosfera de vacanta.

Temperatura apei(in sud) era ok, am putut face baie. Piscina era incalzita(putin).
Si da, in sud e mult mai cald, am prins in ianuarie chiar zile toride, cu peste 30 grade.

Mancarea este buna(in sud) preturile sunt ok(cam peste tot).

Sper sa mergem cat mai curand...teneriffe e insula cu o primavara vesnica, ne place oricand si oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Iti recomand Hotel La Siesta 4*, in Playa de las Americas, acolo am fost in iulie 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornaelB spune:

adelyna & puisorul: daca nu cumva ati citit deja, am si eu o rubrica cu 15 impresii de la 11-12 hoteluri diferite aici: poze sejur din Tenerife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

dar cine a mai fost in insulele canare, in las palmas -capitala, cum e viata aici ?
noi mergem de revelion si chiar mi-ar place sa mai aud pe cineva ca merge de revelion acolo.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui CornaelB

adelyna & puisorul: daca nu cumva ati citit deja, am si eu o rubrica cu 15 impresii de la 11-12 hoteluri diferite aici: poze sejur din Tenerife

Nu merge linkul.

Laura, LadyJ

Si mai am o intrebare pentru fetele care ati fost in Tenerife. Pentru ce regim ati optat? Adica demnipensiune, pensiune completa sau doar micul dejun? Va intreb pentru ca am citi niste reviewe-uri la unele hoteluri si nu prea erau englezii incantati de meniu.

Mergi la inceput