Oare astept un bebelus???
Raspunsuri - Pagina 2
maitreyi spune:
cele cu simptome inainte de data aparitiei menstrei sunteti exceptiile care confirma regula
eu ce spun e ca in practica mea nu am intalnit, sincer, nicio graviduta cu simptome atat de devreme. mai ales ca nu avea logic cine sa le dea simptome avand in vedere ca baby nu era inca implantat ci inca isi cauta loc'sorul caldut 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
georgiana25 spune:
Citat:Buna!
Eu nu stiu daca esti insarcinata, pot doar sa iti spun ca exista cazuri in care semnele apar fffff devreme. Un astfel de caz sunt eu, care am inceput sa am greturi si sa ma simt obosita cred ca imediat dupa ce s-a implantat oul! . Testul de sarcina mi-a iesit pozitiv din ziua 25 a CM si acum iata-ma fericita mamica de baietel de 1 am si 2 luni.partea cea mai nasoala a fost ca greturile si starea de voma s-au accentuat din ce in ce si pana la 14 saptamani de sarcina nu m-am dat jos din pat decat sa merg la WC sa vomit, lucru care se intampla de cel putin 20 de ori pe zi.Evident ca nu puteam sa mananc nimic si in acest interval de timp am slabit 5 kg. A fost groaznic dar a trecut, as lua-o oricand de la capat daca as mai putea pt. ca minunea mica merita orice efort! Sper sa fie cu noroc si la tine
Mihai si mami
Buna mi_a, sunt noua pe aici insa va citesc de multa vreme. Povestea mea este foarte lunga poate o sa am curajul sa o scriu candva. Vroiam sa te intreb un lucru. Am pierdut o sarcina, iar o a doua se lasa insa asteptata. Asa ca am hotarat sa luam calea medicilor. Am citit ca la tine s-a implantat oul. Ai putea sa-mi dai mai multe de talii legate de acest proces? Tu ai facut fertilizare? Imi poti recomanda un medic?
mi_a spune:
Georgiana, din raspunsul dat de mine se intelege clar ca s-a implantat oul, din moment de mai jos am scris ca am un baietel.![]()
Spune-mi ce anume vrei sa stii exact , adica povesteste mai multe amanunte despre situatia ta, daca vrei sa-mi pot da cu parerea si sa te pot sfatui, daca ma pricep
Mihai si mami
georgiana25 spune:
Pai din ceea ce ai scris tu eu am inteles ca tu ai facut fertilizare. Daca am inteles bine as vrea sa imi spui ce presupune pentru ca este posibil sa urmez aceeasi cale. Te rugam sa ma ajuti cu amanunte legate de doctori si spitale. Trebuie sa fiu pregatita!
mi_a spune:
Georgiana, din pacate nu-ti pot fi de folos, fiindca la mine oul s-a implantat cat se poate de natural
dupa multe incercari cat se poate de placute![]()
Citeste la FIV si cred ca vei afla tot ce te intereseaza. Mult succes!
Mihai si mami