Oare astept un bebelus???

Oare astept un bebelus??? | Autor: cd_lavinia

Link direct la acest mesaj

Salut !
Am nevoie de niste pareri, fetelor...
9 septembrie a fost prima zi a ciclului menstrual, ovulatia a fost in perioada 23-25 septembrie, timp in care am prestat activitati, de vreo doua zile sunt foarte obosita , mereu mi-e somn...si am urinari dese cam o data pe ora si noaptea de vreo 2-3 ori.Mai sunt si cam ametita si am mai avut si unele senzatii de greata dar nu prea puternice.
Oare sunt insarcinata,eu as vrea...urmatorul CM ar trebui sa apara in 7 octombrie, are rost sa-mi fac un test de sarcina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu zic ca e foarte devreme ca sa ai deja toate semnele de sarcina, mai ales ca unele dintre ele apar cam dupa 6 saptamani(4 de la conceptie). dar ca sa ai simptome de sarcina trebuie sa ai nishte cantitati considerabile de hormoni specifici sarcini. asa ca in momentul in care ai greturi si ameteli sigur testul iese pozitiv, asta daca gretzuriele sunt provocate de o sarcina.

multa bafta sa ai rezultatul mult dorit.

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

iti faci testul de sarcina la 5 zile sau mai mult dupa ziua cind trebuia sa-ti vina,nu mai devreme ca n-are rost.Si eu am fost obosita cu somnolenta,pentru ca am muncit mult,asa ca ...Iar somn am tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ai putea sa-ti faci o analiza la sange, un betahcg si vezi poate cine stie...sa dea Doamne Doamne sa fie pozitiv.

Citat:
citat din mesajul lui cd_lavinia

Salut !
Am nevoie de niste pareri, fetelor...
9 septembrie a fost prima zi a ciclului menstrual, ovulatia a fost in perioada 23-25 septembrie, timp in care am prestat activitati, de vreo doua zile sunt foarte obosita , mereu mi-e somn...si am urinari dese cam o data pe ora si noaptea de vreo 2-3 ori.Mai sunt si cam ametita si am mai avut si unele senzatii de greata dar nu prea puternice.
Oare sunt insarcinata,eu as vrea...urmatorul CM ar trebui sa apara in 7 octombrie, are rost sa-mi fac un test de sarcina?

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna!
Eu nu stiu daca esti insarcinata, pot doar sa iti spun ca exista cazuri in care semnele apar fffff devreme. Un astfel de caz sunt eu, care am inceput sa am greturi si sa ma simt obosita cred ca imediat dupa ce s-a implantat oul! . Testul de sarcina mi-a iesit pozitiv din ziua 25 a CM si acum iata-ma fericita mamica de baietel de 1 am si 2 luni.partea cea mai nasoala a fost ca greturile si starea de voma s-au accentuat din ce in ce si pana la 14 saptamani de sarcina nu m-am dat jos din pat decat sa merg la WC sa vomit, lucru care se intampla de cel putin 20 de ori pe zi.Evident ca nu puteam sa mananc nimic si in acest interval de timp am slabit 5 kg. A fost groaznic dar a trecut, as lua-o oricand de la capat daca as mai putea pt. ca minunea mica merita orice efort! Sper sa fie cu noroc si la tine

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_a

Buna!
Eu nu stiu daca esti insarcinata, pot doar sa iti spun ca exista cazuri in care semnele apar fffff devreme. Un astfel de caz sunt eu, care am inceput sa am greturi si sa ma simt obosita cred ca imediat dupa ce s-a implantat oul! . Testul de sarcina mi-a iesit pozitiv din ziua 25 a CM si acum iata-ma fericita mamica de baietel de 1 am si 2 luni.partea cea mai nasoala a fost ca greturile si starea de voma s-au accentuat din ce in ce si pana la 14 saptamani de sarcina nu m-am dat jos din pat decat sa merg la WC sa vomit, lucru care se intampla de cel putin 20 de ori pe zi.Evident ca nu puteam sa mananc nimic si in acest interval de timp am slabit 5 kg. A fost groaznic dar a trecut, as lua-o oricand de la capat daca as mai putea pt. ca minunea mica merita orice efort! Sper sa fie cu noroc si la tine

Mihai si mami

Exact asa mi s-a intamplat si mie doar ca eu am stat si in spital cu perfuzii, pt. ca nu mai aveam ce voma, decat.....stomacul. Varsaturile am inceput sa le am inca din ziua 28 si pana la 4 luni.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

e prea devreme si pt un test dar si pt simptome. ele apar atunci cand baby este implantat deci cam in perioada in care trebuie sa vina menstra. testul corect se face la 1 saptamana de intarziere sau 3 saptamani de la contactul potential cu baby

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Cred ca este destul de devreme pentru a te pronunta, dar daca ai avut ovulatia sa zicem in jur de 25 sept ai putea sa iti faci analiza de sange (bhcg) cam la 11-12 zile de la ovulatie, adica cam din 6-7 octombrie. Multa bafta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Exista teste care pot detesta sarcina cu cinci zile inainte de data la care ar trebui sa ai menstra. (First response este unul dintre ele).
http://www.firstresponse.com/earlyPregTest.asp
Eu am facut testul respectiv cu trei-patru zile inainte si a iesit pozitiv (si l-am facut seara).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

te credem miereamara,dar de unde sa luam noi din ramania aceste teste?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

subscriu la ce au spus mia si irlandeza. Eu la ambele sarcini am inceput sa am simptome inainte de data cand trebuia sa vina CM, si nu au fost inchipuite, pt ca, cel putin la prima sarcina, nici nu banuiam ca sunt gravi. Mi-au dat de gandit starea de oboseala si greata continua si temperatura bazala crescuta si constanta (36,9 timp de o sapt in continuu si tot asa pana am descoperit cauza)- ne straduiam sa conecpem un copil cu ajutorul temperaturii bazale- si, cu toate ca mai aveam vreo 3 zile pana la data menstruatiei mi-am luat un test. Spre marea mea fericire a fost pozitiv, chiar daca a doua liniuta a aparut mai tarziu si era f. pala. Asa a aparut matei. La a doua sarcina, banuiam ca am ramas gravi, si cand am inceput sa ma simt iar rau, mi-am facut testul si a iesit pozitiv cu vreo 2-3 zile inainte de CM. Asa ca, se poate, chiar daca majoritatea sustin ca nu e posibil. Depinde de fiecare organism in parte. La prima sarcina am avut greturi timp de vreo luna, pe urma sarcina usoara, nici un alt simptom neplacut. La a doua mi-a fost rau in continuu pana cand am fost nevoita s-o intrerup.
Din pacate, uneori ne mai si inselam. De ex, luna trecuta puteam sa jur, dupa simptome, ca sunt gravi (greata continua, oboseala, stare de irascibilitate si emotivotate excesiva, sani mariti si durerosi, pofta de mancare mai mare ca de obicei), aveam si motive sa fiu, dar testele ieseau negative si in ziua 28...CM . Asta e. Asa ca nu poti sti niciodata cu siguranta, probabil ca mai sunt si dereglari hormonale. Corpul tau e singurul care stie raspunsul. Iri doresc sa fie asa cum vrei tu.

Mergi la inceput