Cum interpretati acest film ?
Raspunsuri - Pagina 4
denizel spune:
Tot io! :-))
Ce credeti ca am gasit io pe netuleeetz?? Inca un mesajel crestin al lui Mr. Ledwith.
Ce sa fac? Ma fac iar de ras si vi-l arat si voua (cu mentiunea ca am mai pus cate o virgula pe ici, pe colo, ca sa se poata intelege totusi ceva. Dumnealui scrie in fluviu, casazicasa :-)).
If you believe that the reason Jesus came here was to suffer and die for us, so as to appeace the vengeance of God against us, then this cannot be good news.
On the other hand, if you believe that Jesus came here for something much more powerful and sublime, both for himself and us, then this suggestion opens up a range of fascinating possibilities.
Curat crestinism!
(Nu dau si adresa site-ului, fiindca nu mi-as putea ierta niciodata o asemenea greseala fata de cei care mai citesc pe-aici .)
Va mai dau insa, tot de pe acel site, un titlu al altui articolas pe care il gasesc deosebit de...hm...sugestiv. Ta naaaaa:
God does not want us to be rich
Devine din ce in ce mai interesant .
ham spune:
Fetele, si voi sunteti cam agresive...
Dumnezeu L-a trimis pe Iisus pe pamant, STIIND foarte bine ce soarta V-a avea, deci afirmatia lui nea Ledwith, chiar daca pute a chestii gen MISA , este corecta- Dumnezeu L-a trimis la moarte in chinuri pe Iisus; ca a avut motive pentru care a facut-o este o alta discutiune!
Denizel, Dumnezeu si Iisus CONDAMNA bogatia, respinge ideea de propietate si aproba austeritatea, ascetismul si neacceptare bunurilor lumesti- un fel de comunism primitiv.
denizel spune:
Ham, nu cred ca Dumnezeu este impotriva bogatiei/bunastarii oamenilor si ca ne vrea pe toti la limita saraciei.
Isus nu a recomandat tanarului bogat sa isi vanda tot, fiindca era condamnabila bogatia acestuia.
A vrut doar sa-i schiteze o ierarhie a preocuparilor pe care ar trebui sa le aiba (si, sunt convinsa, la tanarul bogat banii erau pe primul plan. Altfel, Isus nu ar fi adus acest aspect in discutie).
De multe ori, cei care sunt bogati pun inainte de orice banii si nevoile lor si sunt complet indiferenti fata de nevoile altora. Banii transformati in idol si nepasarea sunt condamnate, nu bogatia in sine.
A, iar cand vad ca unul care se vrea lider spiritual baga discursul cu 'Dumnezeu ne vrea saraci' , pur si simplu nu pot sa-mi opresc beculetele rosii care clipesc si clipesc si clipesc .
edit
Ham, pai tocmai asta e: Ledwith zice ca e o nebunie ideea ca Isus a venit ca sa moara pentru ceva. El nu accepta ideea Jerfei, mai precis si mai pe scurt, nu are un discurs crestin .
elenac81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ham Fetele, si voi sunteti cam agresive... ... chiar daca pute a chestii gen MISA .... |
Tu in schimb nu esti deloc agresiva
irina.c. spune:
citat din mesajul lui ham Denizel, Dumnezeu si Iisus CONDAMNA bogatia, respinge ideea de propietate si aproba austeritatea, ascetismul si neacceptare bunurilor lumesti- un fel de comunism primitiv."Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
total fals, Dumnezeu condamna iubirea de bani, nu bogatia. Si in nici un caz Dumnezeu nu respinge ideea de proprietate, de fapt Dumnezeu e primul proprietar din Univers, si cel mai bogat - tot ce exista e al Lui! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
irina.c. spune:
citat din mesajul lui elenac81 Buna Irina Am asteptat si inca mai astept argunentatia ta, daca doresti sa ti-o sustii. Sper ca nu consideri valabil citatul pomenit mai sus... Chiar nu inteleg de ce unii vor sa se faca de ras in fata tuturor. Oricine poate verifica la http://video.google.com/videoplay?docid=5232648268464398777 deruland cursorul pana pe la ultimul sfert pe la minutul 46, care e citatul corect si care este contextul din care e extras in mod tendentios. |
am blog
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elenac81
Tu in schimb nu esti deloc agresiva |
Din graba i-ai facut o mica operatie de "schimbare de sex" - vezi, Ham, ai scapat de grija cu "flotarile"
denizel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Stanescu
Din graba i-ai facut o mica operatie de "schimbare de sex". Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
eh, nu-i nimic, se mai intampla. A fost doar putin neatenta .
fdoina spune:
Elena, mie mi se pare putin naiv sa spui ca nu e un mesaj anticrestin...evident ca nu spune "omorati-l pe Iisus cu pietre"..dar...
tipul face o bascalie subtirica de ceea ce cred milioane de oameni, zice ca Dumnezeul ala in care au crezut crestinii e asa si pe dincolo, ia Cuvinte din Scriptura( cum ar fi Cartea Vietii sa zicem) si face fazan cu ele
mai, crestinismul, chiar daca suna prozaic, e o doctrina, crestinismul e o religie, e religia celor care cred ca Iisus e o persoana a Sfintei Treimi, ca Iisus e Dumnezeu, cred ca El a facut jertfa pe cruce pentru noi (nu pentru altii, ci pentru noi toti), cred in Inviere
evident, oricine poate sa spuna ca astea-s aiureli, ca nu poate sa fie asa, ca Dumnezeu e altfel samd dar si crestinii au dreptul sa spuna ca acesta e un punct de vedere anticrestin
pentru ca daca Iisus nu e Dumnezeu, pentru noi nu mai e nimic, decat o mare minciuna
in Scriptura si in scrierile Sfintilor sunt multe referiri la duhul antihristic al lumii acesteia...duhul antihristic nu inseamna ca vine cineva sa strige: Iisus al vostru e un mincinos
duhul antihristic este duhul inselarii, al minciunii, este cel care vrea sa se substituie Adevarului (care pentru crestini e Iisus Hristos)
ah, ca d. Ledwith vine cu citate din Iisus, nimic nou sub soare, cine vrea sa fie spiritual il are in bibliografia obligatorie...dealtfel L-au citat altii si ca sa-si justifice crimele
elenac81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Stanescu
Din graba i-ai facut o mica operatie de "schimbare de sex" - vezi, Ham, ai scapat de grija cu "flotarile" |
Scuze ham, n-a fost cu intentie ci din neatentie.
Deci... esti agresiv.
Miau...