Cum interpretati acest film ?
Raspunsuri - Pagina 26
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana P.S. Userpisy, as avea nevoie de asigurari ferme |
uite vezi? d'aia te'ai imbolnavit! de la atitudinea asta negativista!
diana21 spune:
Ileana, eu iti pot imprumuta o carte de psihologie , "Secretele pacientului" se numeste, o am de la Denizel (multumesc pe aceasta cale, Denizel, pe mine m-a salvat ).
ps - denizel, poate ii faci loc Ilenucai printre pacientii tai, ca doar SE STIE ca esti psihiatra ! Macar asa, sa se familiarizeze cu termnii, ca dupa aia citeste cartea de la mine, si primul pas spre salvare e facut!
lilianasoare spune:
Ileana, nu dispera, pastreaza-ti credinta! Nu esti inca un caz pierdut!
Cu banii si relatiile noastre te ajutam sa progresezi torsionar cat ai zice peste!
Eu va las acum, am impresia ca intru intr-un proces de levitatie (senzatia asta nu are nicio legatura cu paharul de sampanie din fata, nu?)
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
denizel spune:
Diana, eu nu pot lucra cu Ileana. Imi este prietena. E ca si cum ai pune un chirurg sa o opereze pe iubita lui...
Si-apoi, Ileana nu e un pacient potrivit pentru tratamentele mele alopate.
Ea e un caz special, e ceva mult mai subtil. Ai vazut, e vorba de personalitatea ei distrusa (sper ca nu ireversibil . Userpsy, de ce taaaaci????? ) din cauza sarcasmului, a negativismului si neincrederii in ADEVARATELE valori.
O poate salva doar un initiat, o persoana care stie sa manuiasca energiile, un CUNOSCATOR. Nu oricine poate face asa ceva, sa fim intelese, Diana!
musetto spune:
citat din mesajul lui userpsy eu te pot ajuta cu o terapie dar te costa in jur de 1 milion de euro suma pe care vreau sa o folosesc in ajutorul persoanelor care gandesc pozitiv |
Pai ce nevoie de ajutor mai au aia care deja gandesc pozitiv? Mai bine iei bani de la ei si-i folosesti ca sa ne pozitivezi (gratis) si pe noi, astialalti...
citat din mesajul lui userpsy Imi pare rau sa te dezamagesc ..dar esti intr-un mediu informational unde schimburile de informatii la nivelul energiei, activitatilor tale psihice conteaza si iti ofera "puterea" mentala si o lume in care banii tai iubiti nu au nici o valoare chiar din contra suprima total energia .. |
Chestia asta cu energia e tricky, eu cred ca nu-i bine sa ne jucam cu ea, ca nici nu stii cand schimba semnul. Chiar acu' vreo doua zile scriam la fetele din America ca, asa cum zice si o reclama de pe la noi, energia e mai mult decat o forta, e... putere!
Poate m-as fi abtinut sa postez la subiectul asta, daca nu mi-ar fi mirosit tare de tot a escrocherie. Torsiunea asta e cumva inrudita si cu radiestezia? Ca amandoua suna foarte stiintific.
diana21 spune:
Hai ca m-am mobilizat, am dat o raita prin blocul meu si am reusit sa strang doua milioane de lei ! Cu ocazia asta m-am impacat si cu tanti Rodica de la trei, pe care am facut-o VACA asta-vara, cand mi-a umplut pervazul de la dormitor cu par de caine. Ii multumesc si domunului Iordache, administatorul, ca i-a pasuit pe donatori cu intretinerea pana saptamana viitoare .
denizel spune:
Cu ocazia asta m-am impacat si cu tanti Rodica de la trei, pe care am facut-o VACA asta-vara, cand mi-a umplut pervazul de la dormitor cu par de caine. |
Vaaaai!!!!!
Asa vorbesti tu oamenilor, Diana?
Pai, in cazul asta, pastreaza banii pt. TERAPIA TA!!!
Sa vedem ce o sa-ti zica Userpsy, da' cred ca nici tu nu stai prea grozav cu personalitatea... Presimt ca te indrepti spre regresie .
Pana scrii tu, Userpsy, si ii pui un diagnostic Dianei, perimte-mi sa-i prescriu o tableta de Mianserin si s-o trimit la culcare.
diana21 spune:
Denizelule, eu iau Omega 3 de fro' doua luni, mi-e sa nu interactioneze cumva cu chestia aia. Dar sa stii ca ma simt plina de energie pozitiva, crezi ca se poate sa regresezi asa, cu zambetul pe buze ?
iileana spune:
Va multumesc tuturor pentru generoasele voastre oferte, v-as imbratisa strins-strins-strins, dar mi-e teama ca se ia.
Este inaltator din partea voastra sa ajutati un om bolnav, mai ales ca nu se stie niciodata ce diagnostic vi se va pune si voua.
----------------
Acuma serios.
Userpsy, PS-ul mesajului precedent nu era bascalie.
Tu ar trebui sa-ti faci nitica ordine in actiuni. Una e afacerea, alta placerea (cunoasterii).
1. Urmatoarea situatie: Dl. Culita Cristian, distribuitor pe net al unor device-uri (nu conteaza ca e vorba de torser, batista bebelusului sau masina de impachetat fum, putea fi orice), poposeste pe DC pentru a-si face reclama site-ului prin intermediul caruia face vinzarea, ei bine, aceasta situatie nu prea se incadreaza in limitele regulamentului forumului.
Poti posta, liber, la mica publicitate.
Sau o poti face in cadrul unui topic de reclama dedicat special nastrusniciei asteia, dar numai dupa o discutie in prealabil cu proprietarii forumului.
2. Schimbul liber de idei si sentimente pe orice tema poftesti il poti face unde vrei, ca orice user, fie aici (dar atunci te sfatuiesc sa deschizi topic nou), fie in alte locuri care ti se par potrivite (cum ar fi acesta sau, chiar mai nimerit, acesta) insa fara mentionarea adresei site-ului comercial.
Sper ca am fost mai limpede acum.
Poate te ajuta chiar moderatorul care a dat liber postarilor tale de pina acum!!!
S-ar putea insa ca sfatul meu sa fie tardiv, tu ti-ai plantat deja, cu seninatate, toate adresele de contact aici, asa ca e putin probabil sa mai revii.
Ti-ai facut treaba.
b.nica spune:
Hellouuuuuu!
Ati luat-o razna pe subiectul meu si mishtocareala asta seaca nu ma multumeste!
Daca veneati cu ceva interesant nu interveneam,dar aiurelile voastre ar trebui sa fie analizate de un moderator daca mai este cineva indeajuns de curajos sa se bage pe aici!