Cum interpretati acest film ?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ileana sintem cu totii alaturi de tine. Daca putem sa facem ceva ca sa iesi din aceasta situatia regresabila nu ezita sa ne ceri ajutorul. Sint convins ca si Denizel ca userpsy (si se va umple de energie pozitiva daca va face asta) va accepta sa'ti ofere solutia pentru o suma modica de 50000Euro la care daca e nevoie vom contribui cu totii. Orice numai sa oprim aceasta regresie geometrica.

Off ce drama, sa ramai tocmai tu fara energii subtile.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns userpsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui userpsy

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui userpsy

Sarcasmul pe care il folosesti in conversatiile pe forum are o natura negativa profunda - probabil de asta ai fost ignorata in legatura cu levitatia - de persoana in cauza....

Ai dreptate.

Sint rea si de aceea nimeni nu-mi explica [] cum devine treaba cu levitatia.

Voi incerca sa ma indrept.
Oare aparatul acela mi-ar fi de folos?

P.S. pst, pst, am ceva sa-ti spun.
Desi, intr-un fel, tu ai facut o alegere corecta, ai intuit ca aici ai sanse sa gasesti persoane dispuse sa creada in bazaconiile pe care le promovezi, si sa-ti creasca vinzarile, vezi ca reclama pe forumul asta e interzisa. Incearca la sub-forumul de mica publicitate.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Eu am fost destul de clar in ceea ce am spus - gasesti totul despre levitatia pe website-ul meu!!
Nu incerca sa te indrepti pentru ca nu ai cum - personalitatea ta deja e deja formata si acuma probabil a inceput procesul de regresie - citeste si tu o carte de psihologie si dupaia continuam subiectul..eu te pot ajuta cu o terapie dar te costa in jur de 1 milion de euro suma pe care vreau sa o folosesc in ajutorul persoanelor care gandesc pozitiv ..-.. bani de care cu siguranta nu dispui!

P.S. In legatura cu scenariul tau hollywoodian de reclama ..iti sugerez sa cauti notiunea termenului de informatie si sa faci diferenta intre tehnologii militare,energii subtile si termenii tai iubiti "bazaconii,manele si telenovele" ..sa intuiesti atunci cand cineva o face pentru bani sau cand vrea cu adevarat sa ofere o informatie corecta intr-o lume bazata pe minciuna ..care nu are scop de barfa asa cum de altfel observ ca au directia "P.S-urile" tale.Imi pare rau sa te dezamagesc ..dar esti intr-un mediu informational unde schimburile de informatii la nivelul energiei, activitatilor tale psihice conteaza si iti ofera "puterea" mentala si o lume in care banii tai iubiti nu au nici o valoare chiar din contra suprima total energia .. Repet cauta pe site-ul meu si intelege rolul banilor si ce semnificatie au pentru mine si lumea in care traiesti - este foarte bine argumentata tema.. succes

iileana, te implor ca tu sa nu citesti!!!! Daca mai ai putin simt de autoconservare ramas, te rog, nu citi!!!

userpsy, as fi vrut sa-ti trimit un pm, dar vad ca inca nu ti-ai activat aceasta optiune.
Eu o cunosc de mult pe iileana, ne-am avut tare bine odata.
Citind ce scrii tu acuma, mi-am dat seama care e motivul pentru care, cu toate ca faceam/fac eforturi uriase, nu ma mai pot intelege cu ea deloc :-(((((.
Draga mea prietena e in regresie!!

In mod sigur esti un OM bun, userpsy!!
Daca nu ai fi avut cele mai nobile intentii, nu ai fi intrat pe acest forum, nu ti-ai fi pierdut din timpul tau pretios cu un user care, iata, nu mai poate fi salvat.

Totusi, Userpsy, in numele binelui, in numele energiilor pozitive, in numele OMENIEI de care ai dat dovada, ajuta-ma sa o salvez pe iileana!!!
Iti dau bani, cumpar orice este nevoie, il voi contacta pe sotul ei pentru a lua legatura cu tine.
Ei sunt niste oameni f. bogati (asa cum bine ai intuit) si sunt convinsa ca sotul ei (cu care, INCA ma inteleg), va face orice este omeneste posibil pentru a o salva pe iileana.

Mai mult nu pot sa spun, mii de scuze :-((((.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

da, intr-adevar nu era activata optiunea.. pentru orice eventualitate persoanele care doresc sa contribuie la aceste schimburi de informatie ma pot contacta online pe id yahoo: "userpsy" sau direct pe e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Iti multumesc mult, Xenocid!!
Stiu ca nu intotdeauna te-ai inteles bine cu Ileana (sfant trebuie sa fii ca sa te faci ca nu observi sarcasmele si rautatile ei), dar, spre deosebire de ea, iata ca personalitatea ta nu a luat o turnura atat de nesubtila.

Cu toate ca nu am cuvinte sa apreciez promptitudinea cu care ni te-ai alaturat, nu pot sa nu iti adresez o observatie: 50.000 euro??? ATAT crezi tu ca valoreaza un tratment de salvare a unei regresate?
Hmm, Xenocid, nu face greselile Ilenei!!! Respecta VALOAREA!!!!
In lumea asta mizera, 50.000 euro costa un tratament de infrumusetare/remodelare. Remodelare FIZICA, Xenocid!! FIZICA!!!
Cineva care a ajuns in stadiul Ilenei ;-(((((( are mult mai mult de reparat decat un amarat de abdomen si un nas incovoiat!!
Te rog frumos, nu vreau sa-l suparam cumva pe userpsy. E singura noastra speranta .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Cu toate ca nu am cuvinte sa apreciez promptitudinea cu care ni te-ai alaturat, nu pot sa nu iti adresez o observatie: 50.000 euro??? ATAT crezi tu ca valoreaza un tratment de salvare a unei regresate?

Eh...am zis 50.000Euro doar pentru ca la o adica suma asta o poti suporta tu in totalitate doar din rambursari de TVA. Stiu ca tu ca sotie de armator poti face asta. Daca e nevoie aman si eu plata a doua rate de leasing la www.finot.com/bateaux/batmonotype/60piedsopen/wavre/temenos/temenos2_l_theillet.jpg" target="_blank">Temenos si ma pun inca 50.000Euro. 100K cred ca e un pret corect. UserPsy ne pregatesti si noua o factura proforma? Dar urgent daca se poate pana nu plecam in croaziera in jurul lumii. Stiu ca aduce ghinion daca luam la bord o persoana in regresie.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Sunt dispusa sa pun si eu umarul la redresarea Iilenei. As putea sa contribui la strangerea sumei, renuntand la cateva sedinte de shopping la Milano, numai sa se indure UPsy si sa ne vanda reteta!
Iileana, fii tare si nu dispera, tot te salvam noi pana la urma!

Mergi la inceput

off topic
Xenocid, nu mai sunt cu Androcles. Am divortat acum 8 luni din pacate :-((( ( e o poveste trista, deocamdata nu pot vorbi despre asta).
_

Am vorbit in schimb cu iubitul meu, cu Dinu (el e in afaceri cu petrol).
I-am povestit de Userpsy, de problema Ilenei si s-a aratat f. dornic de a ajuta.
Bine, el vrea mai mult sa il contacteze pe Userpsy, nu pt. Ileana, ci pentru a-i cere sugestii in legatura cu angajatii sai.
Criza actuala l-a facut sa concedieze deja o parte, iar cei ramasi, din cauza stresului probabil, sunt foarte ineficienti.
Se gandea ca poate un aparat din acela le-ar mai echilibra energiile, i-ar face mai pozitivi si optimisti.
Mi-a zis ca, abia daca vede imbunatatiri la starea angajatilor lui, va contribui la terapia Ilenei.

In tot cazul, eu am banii mei si, asa cum am spus, ma ofer sa suport o parte din plata, sa cumpar ceva aparate care sa ajute, ma rog, fac tot ce imi sta in putinta.

TeodoraD, multumim mult de tot!!!
Tu ai o multime de prietene instarite. N-ai putea sa ne pui o vorba buna?

Userpsy, te asteptam cu vesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

La naiba omule! De ce-mi faceti asta?

Bine, fie, nu mai merg la New York la cumparaturi si Manolo o sa se supere pe mine! Treaca. Pun si eu bugetul de pantofi din primavara asta - 30k. Si Xeno sa nu prind uitandu-te la picioarele mele si comentand ca ai mai vazut perechea aia de pantofi, ok?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Va multumesc tuturor pentru suportul (deocamdata =) moral oferit.

Voi incerca sa studiez problema pe site-ul lui userpisy, poate reusesc sa pricep ce am. Si in ce am calcat.

Tineti aproape, numarul contului pentru donatii il voi posta ulterior.

Cu recunostinta,
eu.

P.S. Userpisy, as avea nevoie de asigurari ferme ca, in schimbul sumei pe care ai mentionat-o, ma poti ajuta.
Sint, totusi, bani multi.

Mergi la inceput

Citat:
Si Xeno sa nu prind uitandu-te la picioarele mele si comentand ca ai mai vazut perechea aia de pantofi, ok?

ups, ti-a zis-o, Xeno...
(J_G, mai tii minte cand am mers in vara aia in Corfu toata gasca si Xeno s-a incapatanat sa calatoreasca la economy-class? . Si stewardesele de pe cursa aia, care il stiau ca pe un cal breaz, isi dadeau coate si comentau ca o fi dat faliment .
Si mai tii minte ce fatza au facut cand le-am zis vreo doua in greaca si am cerut sa vorbesc cu seful lor? :))

J_G, multumim mult si tie!!! Presimt eu ca o sa fie bine si Ileana va iesi la liman .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Voi incerca sa studiez problema pe site-ul lui userpisy, poate reusesc sa pricep ce am.

Primul pas a fost facut!!! BRAVO, draga mea!!! Asta e atitudinea pe care toti o asteptam de la tine!!!

Mergi la inceput