Cum interpretati acest film ?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Dand gluma de-o parte, cu toate ca cred in Creator, oricum l-ati numi, nu-mi plac religiile; motivele sunt multe si le-am tot expus; principalul motiv- jignesc capacitatea de a gandi a unui om normal!

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Nu poci sa nu-ti zic (ca doar mereu o fac)
aici chiar nu ai dreptate!si-mi vin multe argumente,multe aspecte,multe exemple....multe "fetze" si multe unghiuri din care /prin prisma carora poate fi discutata convingerea ta,dar probabil ne-ar trebui subiect separat!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Ma bate un gind,ma framinta niste treburi si-as vrea sa le discut (da` n-am curaj sa deschid cele citeva subiecte necesare si separate)
Cine-mi face?

Dar nu pot sa ma linistesc daca nu imi zice B.nica,la cine se refera cu sminteala .Cine-i aghiutza/care`s-(pluralul) de la S.C.(??) ca nu stiu ,am un sentiment de discomfort!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui ham

Dand gluma de-o parte, cu toate ca cred in Creator, oricum l-ati numi, nu-mi plac religiile; motivele sunt multe si le-am tot expus; principalul motiv- jignesc capacitatea de a gandi a unui om normal!

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Nu poci sa nu-ti zic (ca doar mereu o fac)
aici chiar nu ai dreptate!si-mi vin multe argumente,multe aspecte,multe exemple....multe "fetze" si multe unghiuri din care /prin prisma carora poate fi discutata convingerea ta,dar probabil ne-ar trebui subiect separat!

Hannen, o discutie pe aceasta tema intre tine si Ham ar fi apocalipticaMey,sa va pastrati simtul masurii,daaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hannen,copilasi ai lui aghiuttza gasim peste tot dar pe'n ca pusesi intrebare la voi la musulmani este corespondent ca nu sunt dumirita si cum ii ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Pe de alta parte,Dumnezeu iubeste pe toata lumea,prosti,dashtepti,ultra prosti,ultra dashtepti.Nu se da test de IQ sau de cultura generala cand e sa intri in Imparatia Cerurilor(corect Belucci?)

Testul va fi sufletul tau. Cui a apartinut cat ai fost pe pamant. Sti cum e nu poti slujii la 2 stapani. Dumnezeu ne trimite ori sanatosi ori bolnavi ( nu stiu DE CE, nu ma intrebati!!!), ca noi alegem sa fim prosti/destepti nu mai este alegerea Lui. Este alegerea noastra. Dumnezeu nu ne pote baga in cap cartea de fizica. Nu? Ca nu suntem asi intr-un domeniu nu e vina Lui. Bineanteles ca nu putem nici asi in toate. Suntem limitati. Dar avem talente si le putem dezvolta....prin munca. Ca sa-L accepti pe Isus nu-ti trebuie talent. Iti trebuie inima si suflet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Hannen,copilasi ai lui aghiuttza gasim peste tot dar pe'n ca pusesi intrebare la voi la musulmani este corespondent ca nu sunt dumirita si cum ii ziceti?

b.nica,banuiesc ca te referi la Satan(oops,am zis-o)In araba ii zice Shaytan si normal,fii lui...
Daca am inteles gresit si te referi la oameni care cauta sa "sminteasca"...noi nu facem referire la altii decit la cei "de-ai nostri" care aduc inovatii in religie,care se considera "moderni" sustinind ca una alta ii veche sau mai stiu eu ce,cei care fac din permis-nepermis si din nepermis -permis,actiunea lor se numeste "fitna"(in traducere ar suna ca un fel de dezbinare-dezbinare prin inovatii)Imi scapa acum cuvintul in araba pt. inovatii,revin cind imi amintesc cu un edit.

Mergi la inceput

Hannen voi aveti simplu fii lui Sh...,dar noi cu vocabularul nostru bogat avem o gama atat de larga ca ajungem si la vorbe de alint:aghiutza,michidutza,etc.
D'aia cred ca si-o ia in cap ca si pe aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Hannen voi aveti simplu fii lui Sh...,dar noi cu vocabularul nostru bogat avem o gama atat de larga ca ajungem si la vorbe de alint:aghiutza,michidutza,etc.
D'aia cred ca si-o ia in cap ca si pe aici!

Avind in vedere ca limba mea materna este romana ,il mai "alint" si eu cu aghiutza si michidutza cind nu vreau sa-i zic pe numele de familie
Dar eu ma intrebam la cine te refereai ca ar fi aghiutza pe topic...ca veni vorba de smintealaeu fata sensibiloasa m-am retras ca n-am vreun gind sa smintesc pe careva

Mergi la inceput

Hannen,uite ca suntem de religii diferite dar eu nu consider acest lucru ca fiind ceva care sa ne diferentieze spiritual;pt. mine cineva care se conformeaza perceptelor majoritatii religiilor care propovaduiesc reguli ce duc spre o convietuire armonioasa intre oameni,CARE PREDICA IUBIREA APROAPELUI,dar mai ales acelea care se refera la ajutorarea napastuitilor(aici nu pot sa nu apreciez cutumele musulmane:ospitalitatea si onorarea strainilor care iti bat la usa),nu vad de ce s-ar contrazice sau mai rau, s-ar razboi pe false inadvertente intre conceptele religioase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns userpsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Incep sa ma luminez.
Cimpul de torsiune nu numai ca exista (ah, stiam eu ca ar fi trebuit sa fiu mai atenta la scoala...), dar sta, deja, la baza unui dispozitiv revolutionar menit sa ne apere de foarte multe neplaceri: www.torser.com/ro/neotekcompany/index.aspx" target="_blank">torser-ul. "TORSER este primul dispozitiv portabil care asigura protectie bioinformationala omului la radiatii electromagnetice si de alta natura, elaborat si produs in Ucraina in colaborare cu NASA, bazat pe cea mai avansata tehnologie in domeniul fizicii cuantice si anume interactiunea campurilor de torsiune (torsion field)."

Grozav! Multumim mult lui NASA si lu' fizica cuantica.

Ce pacat ca link-ul dat pe site ca referinte de la NASA nu duce la "torsion field", ci la altceva. Eh, o mica eroare, nu ne suparam dintr-atita.
Ce incurajator e insa faptul ca atitea www.torser.com/ro/neotekcompany/torser_product/fame/197/default.aspx" target="_blank">personalitati de seama ale patriei profita deja de minunata inventie.

Ma bucur mult ca am mai aflat ceva astazi. Sincer, habar nu aveam de existenta acestor cimpuri de torsiune.

Multumim, Elena.

----

A, cu levitatia tot nu m-am lamurit. Ma poti ajuta?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Campurile de torsiune exista si sunt la baza experimentului de la CERN LHC .. (sa nu credeti nimic din ceea ce posteaza ura din anumite persoane care se afiseaza pe internet comment-uri de parca ar fi mari oameni de stiinta etc.) deci inainte sa postati ura sau sa instigati la ura, ciuda si alte sentimente negative care influenteaza oamenii pe masura cu efect grav asupra sanatatii lor mentale ...cercetati pe google si dupaia puteti sa afisati parerile personale! torsion field sau axial field au o legatura si pe site-ul oficial este mentionat si axial field langa torsion field care fiind un termen studiat in secret de zeci de ani oarecum este tinut si ascuns de persoanele implicate.. iar in legatura cu linkul de pe Wikipedia .. oamenii trebuie sa stie ca la adresa http://www.wikipedia.com exista o librarie de cuvinte unde orice persoana poate posta o anumita definitie avand prioritate daca este primul la rand!!! plus ca este finantat de asociatia scepticilor!! deci .. incercati sa nu postati link-uri gen wikipedia ca surse de adevar pentru ca acolo de fapt este cuibul minciunilor amestecate cu adevar pentru a nu bate la ochi!!! .. Pentru mai multe informatii despre adevarul dispozitivului Torser si tehnologiile implicate intrati pe www.torser.info - si puteti afla un fenomen destul de adevarat...ca a fost singura tehnologie de pe planeta unde fondurile oferite de kgb si nasa au fost nelimitate!!! .. success!

Mergi la inceput