Cum interpretati acest film ?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Tot Elena:
´´Nu. Dar sperai sa uitam noi. Doar suntem niste proaste... nu-i asa?´´

Te rog sa vorbesti in nume propriu ca inca nu ai fost desemnata Ambasador la Sufletul Credintei.

Scuze.. ce am vrut sa spun e altceva, nu sa insult pe toata lunmea. Cineva ne crede prosti sau proaste si ma refer la mesajul:
Citat:
"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Acest text contine in mod subliminal mesajul: Cei care vor sa fie placuti de Dumnezeu sunt niste prosti.

Subliminal inseamna care se adreseaza direct mintii subcontiente. V-am spus ca sa stiti de ce il foloseste persoana in cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Urmeaza moneda unica, retrgerea banilor de hartie, cipul bagat in actul unic de identitate, iar apoi bagat sub piele.

Aici ai dreptate. Urmeaza sa vedem cine va alege cipul. Bine ca e dupa rapire faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Elenac bine ai venit in acest Forum!
Iti aduci aminte ce am spus si te-ai suparat tare?Sa nu fim luati de prosti!Sa stii ca nu ma refeream la tine in mod special.
Sunt multe persoane care poposesc pe aici cu intentii mai mult sau mai putin curate.
Cine frecventeaza acest subforum stiu ca multi vor sa ne pangareasca sufletul si de aceea suntem circumspecte(ma refer la persoane care, indiferent de religie, am inteles ca salvarea sufletului este f. importanta) si avem uneori reactii mai dure.
Eu consider ca starea sufleteasca poate ajunge la un anumit nivel la care nu poate fi influentata de interventii malefice, dar sunt f. multe fiinte sensibile care inca bajbaie si doresc pace sufleteasca si se gasesc niste neicanimeni care le fac varza raza de lumina pe care doreau sa o urmeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenac81

Citat:
Tot Elena:

Te rog sa vorbesti in nume propriu ca inca nu ai fost desemnata Ambasador la Sufletul Credintei.

Scuze.. ce am vrut sa spun e altceva, nu sa insult pe toata lunmea. Cineva ne crede prosti sau proaste si ma refer la mesajul:
Citat:
"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Acest text contine in mod subliminal mesajul: Cei care vor sa fie placuti de Dumnezeu sunt niste prosti.

Subliminal inseamna care se adreseaza direct mintii subcontiente. V-am spus ca sa stiti de ce il foloseste persoana in cauza.

“Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.”

Mda, sa stii ca ni s-a mai intamplat sa deschidem cate o carte, da' mersi ca ne luminezi ce va sa zica "subliminal"

In alta ordine de idei, iar va luati de semnaturile oamenilor? Personal asertiunea in discutie mi se pare extrem de corecta, ba o pot si completa- populatia lumii e in crestere, cantitatea de inteligenta ramane constanta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Citat:
Urmeaza moneda unica, retrgerea banilor de hartie, cipul bagat in actul unic de identitate, iar apoi bagat sub piele.

Aici ai dreptate. Urmeaza sa vedem cine va alege cipul. Bine ca e dupa rapire faza!

Pai sa vina mai repede cu rapirea ca de la 1 ian ne baga ai nostri cipuri in pasapoarte. Numa' sa fim "pe liste" si sa nu fie rapirea din serai .

B.nica mersi de urare. Sa inteleg ca intr-un fel prin acest mesaj ti-ai cerut scuze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
Tot Elena:

Citat:

“Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.”

Iisuseeeee

Daca e acum sa facem analiza pe semnatura lui Ham,io-te parerea mea:

´´trebuie sa-i fi placut´´ nu inseamna ´´i-au placut´´ ci mai degraba ´´probabil,se prea poate sa-i fi placut´´

Pe de alta parte,Dumnezeu iubeste pe toata lumea,prosti,dashtepti,ultra prosti,ultra dashtepti.Nu se da test de IQ sau de cultura generala cand e sa intri in Imparatia Cerurilor(corect Belucci?)

Si..in ultima parte ´´atat de multi´´ oameni prosti adica, nu este nicidecum o generalizare.Nu spune ´´toti oamenii sunt prosti´´Spune doar ca exista multi.Depinde la ce numar te raportezi cand spui ´´multi´´ .

Zau si pe cuvant daca eu m-am prins, de ce te-ai simtit asa vizata de semnatura lui Ham...

Uite,eu de exemplu consider prostie alarmanta generalizarea. A unui popor,a unei institutii,a unui continent,a unei bresle...a unei industrii...etc si etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Cineva ne crede prosti sau proaste si ma refer la mesajul:
Citat:

francmasonul ham a fost deconspirat!

Mergi la inceput

Citat:
Zau si pe cuvant daca eu m-am prins, de ce te-ai simtit asa vizata de semnatura lui Ham...

Uite,eu de exemplu consider prostie alarmanta generalizarea. A unui popor,a unei institutii,a unui continent,a unei bresle...a unei industrii...etc si etc.

Poti sa continui discutia asta aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128331

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Cineva ne crede prosti sau proaste si ma refer la mesajul:
Citat:

francmasonul ham a fost deconspirat!

Ca sa vezi ce ne intrebam noi de criza pe la generale si ia uite unde era raspunsul crizei
Mey Ham, esti cumva stramos pe linie materna a celor ce faceau negot in Templu?Si ati creat o adevarata conspiratie?Aoleu! Asa cevaaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Nu bre, n-ai fost pe faza, s-o stabilit de mult- Sunt satanist!

Dand gluma de-o parte, cu toate ca cred in Creator, oricum l-ati numi, nu-mi plac religiile; motivele sunt multe si le-am tot expus; principalul motiv- jignesc capacitatea de a gandi a unui om normal!

Mergi la inceput