Cum interpretati acest film ?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

In alta ordine de idei,acest subforum se numeste Sufletul Credintei.
Cred ca sunt bine veniti cei care se exprima in numele celor doua notiuni:suflet si credinta.
Sunt multi asazisi sceptici care isi arunca "defectele" de ordin psihic pe aici neintelegand nimic din ceeace inseamna suflet si credinta.
Cred ca ar avea mai mult de castigat daca si-ar indrepta atentia si postarile la sectiunea Cabinetul-Psi.

B.nica asta e ca si cum ai spune ca intr'un spital au voie sa intre doar oamenii bolnavi!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Elenac81, crezi ca uit ce scriu?

Treaba cu banii n-o mai comentez, mie mi se pare evidenta; nu ma refer la a trai bine ci la a face averi...

Cea cu religiile e observata de toti atunci cand ne este atacata propria religie, mai greu e cand noi sau ai nostrii ataca.

Ce am scris despre semnul crucii este revoltatr dar adevarat; contarazi-ma logic.
Pe aceeasi logica bazandu-ne, fiindca noi ne inchinam si la sfinti, cand slavim pe Pavel, facem semnu' satarului, la Toma, semnu' sulitei, la Matei, al focului, la Stefan, al pietrei, la fra-su lui Iisus, Tadeu, semnu' juvatului, la Iacov, semnu' barosului, crucea folosind-o doar la Iisus, Andrei, Filip, Bartolomeu, Simon si Simeon, plus alti cativa???

Ca tot pomenesti de secta iudaica a fariseilor, ei seamana pana la identificare (in atitudine) cu preotimea crestina actuala, caci puneau mai multa baza pe dogma si ritual decat pe spirtul Cartilor Sfinte, treaba care i-a adus in conflict deschis cu Iisus ce era adversarul dogmei, atata timp cat ea-dogma te punea in postura de a fi superficial, fatarnic si lipsit de intelegere spirituala pentru Scripturilor.

Pavel nu avea cum sa fie anti-ceva ce era chiar el, dar a scris impotriva religiei in care se nascuse- iudaismul, fiindca voia sa faca puternica religia ce o lansase el, crestinismul.

Iisus a predicat impotriva romanilor- ocupanti ai Israelului si a iudeilor ce se dadusera cu puterea romana din interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Xeno ai picat bine;vreau sa spun ca cei care au mintea la plimbare sa se plimbe linistiti pe unde vor ei dar nu pe aici.
Mai vreau sa spun ca cei care vor sa ne sminteasca, sa se gandeasca de doua ori pt. ca sunt si legi cu dus intors!Iar intorsul s-ar putea sa fie cam nashpa!

Mergi la inceput

Citat:

sa se plimbe linistiti pe unde vor ei dar nu pe aici.

B.nica ai fost cumva la munte? Ca s'a mai intors unu odata cu neste legi de tot râsul din varful muntelui!

Rämânând la "sminteala": Elena ziceai ca pe 14 octombrie vin extraterestrii. Vad ca nu se intampla nimica totusi. Mai stau mult imbracat asa si cu masa pusa? Ca am inceput sa fac pânze de päianjen ca'n Marile Sperante.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:

sa se plimbe linistiti pe unde vor ei dar nu pe aici.

B.nica ai fost cumva la munte? Ca s'a mai intors unu odata cu neste legi de tot râsul din varful muntelui!

Rämânând la "sminteala": Elena ziceai ca pe 14 octombrie vin extraterestrii. Vad ca nu se intampla nimica totusi. Mai stau mult imbracat asa si cu masa pusa? Ca am inceput sa fac pânze de päianjen ca'n Marile Sperante.

Xeno,vezi ca totusi nu detii Adevarul suprem si ai multe dubii, de aceea te legi de ceeace spunem.
Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da o explicatie pe intelesul unui profan asupra Teoriei corzilor(strings).
Daca reusesti sa ma lamuresti pe cuvant ca te voi pomeni ca desteptul Forumului!

Mergi la inceput

Citat:

Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da o explicatie pe intelesul unui profan asupra Teoriei corzilor(strings).

SAO/NASA Astrophysics Data System (ADS) are 30182 de articole referitoare String Theory! Ai putea incepe de aici.
Oricum sa'i explici unui profan teoria stringurilor ar fi ca si cum i'ai dansa varietäti diferentiabile. Eu unul asa m'as simti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Sunt multi asazisi sceptici care isi arunca "defectele" de ordin psihic pe aici neintelegand nimic din ceeace inseamna suflet si credinta.
Cred ca ar avea mai mult de castigat daca si-ar indrepta atentia si postarile la sectiunea Cabinetul-Psi.

Tu ai scris asta inainte de editare sau dupa? Ca sa stim cand scrii altceva decat gandesti.

Mergi la inceput

Xenocid,multumesc pentru ..nimic!Se pare ca nu stii cat de greu este sa aduci intelegerea la nivelul unui om simplu.
Imi imaginez cat de greu trebuie sa le fi fost acelora trimisi sa ne dea intelepciune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Intelepciunea nu se da cadou niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Intelepciunea nu se da cadou niciodata

wow Capcaune .....

Mergi la inceput