In unul sau 2.... dar in 3?

In unul sau 2.... dar in 3? | Autor: zepellina

Link direct la acest mesaj

Oricum am fost acm picata din cer si cu relatia mea. Credeam ca totul este perfect in lume. Acum mi s-a propus sa iesim...in trei. Cum sunt pusa pe glume am crezut initial ca este o gluma. Nu era. Apoi am mai auzit ca acum "asa sunt tinerii". Vor ceva mai mult, picanterie. Dar li se pare normal.
Voi ce credeti? E normal?

Stiu ca normalul e altul pt fiecare dar ma refer in general, ca si conceptie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Zepelina, poti fi mai explicita?
Adica sotul-prietenul tau ti-a propus o evadare din ´´plicticoasa normalitate´´ cu o a treia persoana?Prieten comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Daca tipii au indraznit sa iti faca propunerea inseamna ca ei te-au vazut tare deschisa si neinhibata.. Deja existi in fanteziile lor, ei vor doar sa treaca la fapte:)
Dar pe tine? te tenteaza ideea sau te dezgusta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Este un amic sa spun, cu prietena lui. Ma intereseaza parerile voastre generale. Nu se pune problema la mine, pt ca nici nu imi imaginez macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Normal pe naiba...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Deci un amic ti-a propus sa iesi in oras in 3: el cu prietena lui te-au invitat si pe tine. Asa e, am inteles eu bine?
Cata vreme ti-ar face placere sa stai la discutii, nu vad de ce sa refuzi. Daca banuiesti cea mai mica intentie de intalnire cu substrat sexual...hm. Eu as refuza asa ceva, nu ma intereseaza cum sunt tinerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu am inteles o altfel de iesire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Zepellina, pentru unii e ok sa aibe experiente "in trei" (sau mai multi). Daca tu accepti sau nu, e doar problema ta, depinde cum vezi tu situatia, nu trebuie sa o faci din obligatie. Cine vrea, face si va face, cine nu vrea, nu trebuie sa faca.

Nu putem noi sa categorisim daca e normal sau nu, pentru ca nu suntem noi cei care stabilim/stim limitele normalului.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Eu am inteles o altfel de iesire...

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ai inteles bine. Propunerea a fost alta. Mi s-a parut socant. Lui natural. Am vorbit cu o prietena si imi spunea ca a mai auzit la cei mai mici, acum.Ma gandeam ca sunt invechita, nici nu mi-am imaginat macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Uneori ma intreb pana unde se va ajunge ? Societatea aceasta va fi un dezmat continuu? Fara rusine, fara limite.... doar instinct animalic? Asta este normalitatea ? De ce mai suntem inzestrati cu ratiune ? Ce ne mai diferentaiza de animale ? Ma gandesc la copiii si nepoti, stranepotii mei si ma trec fiori reci cand ma gandesc in ce lume vor trai....

Zepelina... cred ca ai avut un soc. Cine n-ar fi fost socat?

Mergi la inceput

Coltofeanu, ai pus punctul pe i. Exact asa ma gandeam. Cum cresc fata mai bine sa nu se expuna unor astfel de "iubiri"? De ce se intampla asa? Nu stiu daca o sa ma mai ia in seama atunci. O sa fiu "demodata".
Fetele au parteneri doar de "sex". Nu mai cauta iubirea, ceva stabil sau care sa le dea aripi.

Mergi la inceput