Puiuti de Randunici 2008!! (104)
Raspunsuri - Pagina 16
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Halal de grupul buhuhu ![]() Ariel zace injunghiata in camara pe podea ,Liana doarme cu capu' pe masa de calcat, Ursuleata baga 7 pacate de bucurie ca a scapat de examene, Sovi inca mai da cu camera video de podea de nervi, Kya a incurcat coloanele in excell si nu-i da rezultatu' ![]() Asta pentru ca in optimismul meu sper ca Teo, Tea, Seb ,Teo, Sanzi si mamele lor nu sufla nasul si nu au febra ![]() |

ursuleata spune:
Tea papa, asa scrie la mess, Mimo sigur doarme, Liana a fugit in pat, Kya e cu excelul, ariel e in camara etcccc
Kya spune:
Io-te acum am vazut ca ne-a scris Bubulina de pe meleaguri straine
ce mult ne iubeste!
Ursuleato cum v-a fost cu diversificarea?
Ariel hai mami sus. Iesi din camara, ca e rau acolo!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Stela, mersi de raspuns.. asa m-am gandit si eu cu capusorul.. desi si tati meu e cam capos.. deci gena e pe undeva prin familie! ![]()
si daca tot e 1 de acum in RO:
LMA bebelusilor ce se serbeaza azi!
Liana, la mine nu e problema care ai zis-o.. ca mie de ex mi se incarca 5sec din filmulet si pe urma pauza.. dar asta patesc cu Mozilla ca in IE a mers din prima..
uite Ursule, eu ma conformez! [:P]
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Tea papa, asa scrie la mess, |
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
liana,eu nu rad,ca nici nu am inteles cum ai zis
,oricum la mine au mers.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Uite despre ce truc vorbea kya: http://www.pharmaconsulting.ro/index.php?what=product&id=16&lg=ro 

Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
kya,oscilococinum e special pt sugari sau cel pe care il iau si adultii?
Stela,
mamica fericita de
ursuleata spune:
Stela, este acelasi .
Kya, incepem pe 10 octombrie, nu de azi
. cu cereale, la sase luni legume
.
Asa Mihu

,Liana doarme cu capu' pe masa de calcat, Ursuleata baga 7 pacate de bucurie ca a scapat de examene, Sovi inca mai da cu camera video de podea de nervi, Kya a incurcat coloanele in excell si nu-i da rezultatu'