Puiuti de Randunici 2008!! (104)
Raspunsuri - Pagina 15
mstela spune:
Hello..si eu am reusit sa racesc,ca tot e sezon
.Azi,in parc.Am stat cam mult,ca era super soare,dar vant idiot.Sper doar sa nu ia si Tea.Am bagat paracet si acum bag oscilo.
Haha,am citit ce a zis isteata de Teodora!
Si mimo,eu am recunoscut mereu ca Tea e leita tasu,numai ca,zicand voi mereu ca e frumoasa,am luat-o de buna si mi-am zis:Na ca seamana si cu mine Tea!!![]()
![]()

kya,bravos..wauu..sa ti se indeplineasca visul cu casa!
Clau
Rebecutza racita.
liana
si Teolina racita.Sa treaca
Si mi-e teama sa tot incerc formule de praf,ca e clar cava fi greu s-o obisnuiesc.Sa vad ce spun si dr astia.
Bv ursu!Esti tare!

Und esti Areal!!![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Hai ma Stela ca dadeam refresh de nu ma mai opream
Intrasem in panica, nu stiam unde v-ati mai mutat, unde sa va mai caut...pe google? 
Si ce sa inteleg eu din chestia cu Tea...daca-i frumoasa nu poate sa semene cu ta'su?
Hai ma ca faci tu un baiat si o sa semene leit cu tine 
Si da, toate Teodorele sunt frumoase , destepte si zvapaiate
Si seamana cu tatii

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Halal de grupul buhuhu 
Ariel zace injunghiata in camara pe podea
,Liana doarme cu capu' pe masa de calcat, Ursuleata baga 7 pacate de bucurie ca a scapat de examene, Sovi inca mai da cu camera video de podea de nervi, Kya a incurcat coloanele in excell si nu-i da rezultatu'
si Tuchi Baloo
freaca aragazul si matura frunzele din fata blocului in loc sa invete
.... 
Asta pentru ca in optimismul meu sper ca Teo, Tea, Seb ,Teo, Sanzi si mamele lor nu sufla nasul si nu au febra 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihutza11 spune:
hello!
LA MULTI ANI KITZY!!! sa fii sanatoasa si iubita!

am venit de la control.. asadar raportam: 7.61 kg, 71cm si 45cm-circumferinta craniana.. cu greutatea suntem la 75%, iar cu ultimele doua iar sarim peste curba.. deci e clar ca e capoasa rau, oricum m-a chemat si peste 6 sapt sa vada cum evolueaza cu circumferinta capului, ca e cam mult, dar atata timp cat nu sunt alte neplaceri nu-i bai.. si totusi cand ma uit la ea nu mi se pare ca are capul asa mare.. oricum bine ca nu sunt alte probleme..
si am facut si vaccinurile si a plans cand a intepat-o si apoi gata s-a calmat!
cu legumele mi-a zis ca astea galbene sunt mai dulci un pic si sa incep cu ele si apoi verzile.. asa ca e bine.. asaa.. si carnita mai pe la 8 luni..
cu somnicul noaptea mi-a zis ca probabil ar ajuta daca ar avea camera ei (ca fiind patul ei langa al nostru ma vede si imediat plange dupa mine), dar deocamdata mai avem contract aici.. poate cand ne-om muta.. sa vedem si cu finantele cum ne incadram!
Clau off ati prins un carcaias si voi! multa sanatate!
tare Ilinca, ca de obicei!
Mimo nu mai tin minte nici io!
dar tot te
!
Luny ma uimeste ca ea nici nu merge bine de-a busilea(macar mufy e expert) si vrea in picioare(ea vrea sa triseze
).. a vazut-o si pediatra azi si a zis sa isi tine bine greutatea pe picioare!
bv de marul copt!
na ca si alti pui raciti! uff.. bine ca aici e cald inca!multa sanatate la toti!
bv Ursule ca ai terminat!
si noi suntem la inceput cu diversificarea..
Kya multumim!asa sa fie! cred ca azi o las in pace ca a picat ca lemnul la somn dupa vaccinuri!sa vad cat o dormi!
Stela si eu ii fac cerealele cu apa, ca de muls nu prea mai am de unde..desi am niste rezerve in congelator..
apropo daca dezghet o pungutza de lapte de al meu cat timp pot sa il mai tin in frigider?
na ca nu stiu ce are ca nu pot vedea filmuletele lui Mimo.. raman pe lista de "to do"..
Roxana curaj si putere sa ai maine la servici!
Luny vb Lianei a fost marti azi! 
Bubu abia astept sa vad pozele! vreau si eu plimbareala!!!

Cami bv si voua de control!
si ms de raspunsul cu zucchini.. cam asa ma gandeam si eu..
hai ca pana la urma am reusit cu filmuletele, dar cu IE!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mstela spune:
Eheee..mimo,eu abia am recuperat si atat...dar vad si eu ca-i o liniste cam dureroasa pe aici
..mucii or fi de vina?
Sovi,sa va fie de bine sfestania!Bv!Tot ma straduiesc sa facem si noi,dar nu ma lasa...
si o Sanzi racita sa treaca.
LMA CU SANATATE,KITZY!
Si moamaa,Mimo,ati ajuns la uta uta??

bubu
tine-mi pumnii de pe pamant florentian ca maine imi incerc norocul la tortules..

Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Halal de grupul buhuhu ![]() Ariel zace injunghiata in camara pe podea ,Liana doarme cu capu' pe masa de calcat, Ursuleata baga 7 pacate de bucurie ca a scapat de examene, Sovi inca mai da cu camera video de podea de nervi, Kya a incurcat coloanele in excell si nu-i da rezultatu' ![]() Asta pentru ca in optimismul meu sper ca Teo, Tea, Seb ,Teo, Sanzi si mamele lor nu sufla nasul si nu au febra ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Esti geniala,am ras cu dureri...Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Bv Andrutza energik si dolofanik!!

Stela,
mamica fericita de
mstela spune:
Mihutza,si Tea e capoasa rau..nu am mai masurat-o,dar cred ca tot cam asa e
.Dar seamana cu taso
.Daca dezgheti lapte,treb sa i-l dai repede,sa nu mai pastrezi in frigi.
Stela,
mamica fericita de
Kya spune:
Vin, vin!
Sunt inca in excel... si tot acolo trebuie sa ma intorc...
Stela imi pare rau ca ai racit si tu. Sper sa nu ia Tea nimic, nimicut!
Sanziana inca nu a facut febra. I-am dat totusi un Nurofen in seara asta. Si am descoperit prin dulap o mostra pe care mi-o daduse pediatra ultima data cand a venit sa-i face vaccinul. E un ulei care se da pe sub nasuc, si decongestioneaza caile respiratorii. E din plante, miroase frumos, si e facut special pentru copii si bebelusi. Se cheama Nose Ease, si e facut de Moraz (evrei - scrie si pe cutie in ivrit). Poate il gasiti prin farmacii. Am dat-o deja pe Sanziana si vad ca ii e bine, respira curat.
L-am incercat si pe mine.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
mimo
...am deschis un pic sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti....nu m-am atins de masa de calcat azi
(nu ca as fi terminat, dar....)...sunt in urma rau cu treburile din diverse motive (de musafiri care se tot rotesc de nu se mai opresc, de duracell terorista si acum mucoasa si fornaita raaau mititica de ea
...etc...),sunt nitel cam obosita (azi noapte nu prea am dormit, azi am tot umblat, una alta prin casa...ca mi-am amintit acum pe la 22,30 ca am uitat sa mananc azi
)asa ca in seara asta poate sa tune si sa fulgere, nu mai fac NIMIC si trec in pat sa supraveghez iepurasu' care respira greu, si e necajita si plangacioasa 
acum ma bag si eu ca musca-n lapte
, ca voi va pricepeti mai bine ca mine in ale calculatorului, insa poate nu reusiti sa vedeti filmuletele cu vladutzu, datorita (si acu sa vezi explicatie
) faptului ca sus in bara apare un cerculet rosu ca un semn de interzis unde scrie blocked; daca dati clic acolo apare "popups okay" si atunci reusiti sa le vedeti.....na, ca am dat explicatia 
(eu asa am patit...poate...)....si aveti mila de mine
nu radeti (prea tare
) de explicatia mea!
cami
bubu cumintel si vaccinat...sa vezi ce papa de acum
ursu
ptr site
arieeeelll...sper ca doar va odihniti in convalescenta 
cred ca mai aveam de zis, dar nu imi mai functioneaza neuronu
Liana, mami de Teo (27.03.2008)