Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
adelamaria spune:
Buna si de la noi!
Mie imi surade ideea cu sala de conferinte si cu un meniu gen bufet suedez plus ceva racoritoare. Ceva dulce, gen praji sau un tortulet, am putea cumpara noi (daca nu e inclus in oferta hotelului). Chiar daca stam doar 2-3 ore cred ca atmosfera ar fi mai destinsa la o prajitura si o cafea/suc decat daca n-ar fi nimic pe mese. Plus ca si eu stiu ca inchirierea salii fara nimic altceva e mai scumpa.
Inca nu pot sa votez pentru o zi anume pentru ca astept raspunsul nasilor referitor la taiatul motului pt Ilana...Cand am vesti, va anunt si votez. Apropo, Adra, te invidiez ca veti fi doar voi si nasii
Exact asta as fi vrut si eu, dar la noi e familia mare si e prima nepoata si singura
asa ca ii inteleg ca vor sa o vada si sa o serbeze...Plus ca ne si vedem rar si chiar mi-e si mie dor de ai mei...In fine...
Despre galbenusul de ou, cred ca 2 pe saptamana e suficient, dar e doar o parere...Apropo, Ilana mea a inceput sa pape!![]()

Secretul? Habar n-am! Cat o tine? Nicio idee!
Pur si simplu papa cam 150-200 g la masa de fructe sau legume de cand am venit de la mare. La mare n-a mancat
...Acum ii dau si ceva Vitamina C ca e si racita, cred ca si asta conteaza...Oricum, voiam sa impart cu voi asa o veste mare
Ma uit la ea in fiecare seara si parca mi se pare tot mai "impanata"

Despre baloanele la party - ma gandeam ca ar fi fain sa fie cu heliu, dar nu stiu de unde sau cat ar costa (oricum , sunt mai scumpe). Daca vrem baloane clasice, le putem lua noi si cumparam sau aducem si o pompita de umflat si le facem singurele. Se gasesc de cumparat si confeti si coifuri haioase...cred ca ar iesi niste poze super
Si poate ca n-ar fi f. scump, ar trebui sa ne interesam...
Cam atat pentru acum...poate ne mai auzim azi...
Pupici
gianina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ia uitati ce face fata: http://www.youtube.com/watch?v=YnAwNZHDeuI abia a reusit mami sa ma prinda Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
felicitari!!!!!! ce scumpica este!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
anka.san spune:
E buna ideea cu Hotel Ibis. Il intreb pe sotul meu daca-l stie si e ok si el zice: "au parcare mare si imi convine" ![]()
Eu zic sa votam cat mai repede ca sa putem aranja din timp.
Eventual sa ramana 2 zile in finala si alegem si in functie de data cand au ei liber.
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
adelamaria spune:
Aaaa...revin, ca mi-am amintit. O sa spuneti ca-s dusa cu capul, da' eu risc
...Sunt mai prapastioasa din fire si m-am gandit la o posibila problema...mai bine sa putem preveni...
Sa ne asiguram ca cei care ne vor inchiria sala nu vor face eventual scandal sau cere garantii in caz ca vreun bebe mai da o lingurita de papa pe mocheta sau mai stiu eu...Se poate curata la o adica, dar...just in case...Adica sa stie oamenii ca acolo vor intra 20 de copilasi, sa stie in ce se baga
...Na, copiii, oricat i-ai pazi, mai scapa o manuta pe pereti sau stiu eu...Cred ca am tendinta sa exagerez, mea culpa, dar am zis sa va spun si voua ca sa nu avem surprize cu organizarea...
gianina spune:
daca suntem sanatoase venim si noi cu mare drag la petrecerea bulgarasilor...ca am avut fetele bolnave cam o saptamana si a fost cumplit!
Ellis, noi inca nu am papat peste..maine vreau sa ii dau pentru prima oara..am acasa file de cod alb asa ca incerc din acela.
Anka, zic si eu la fel ca fetele..maxim 2 galbenusuri/saptamana.Am vazut si eu mai demult pozele voastre...foarte frumoase!
Bafta mamicilor scolarite!!! Roxxy, la ce fac. faci masterul? am terminat si eu un master de r.u...daca crezi ca te port ajuta cu ceva proiecte, materiale etc..
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
adelamaria spune:
Ellis, eu i-am dat peste Ilanei: pastrav, pangasius (cel mai des) si salau. I-a placut, asa ca o sa continui sa-i dau. Nu stiu ce solutie as putea gasi pentru a ma asigura ca e totul bio sau eco, chiar n-as avea cum...Si de papat tre' sa pape, nu?
Apropo de scoala, trebuie sa spun, ca nu mi se pare drept sa ma abtin, deci sa fie cu iertare ![]()
...Eu am facut la Spiru si pe vremea mea am tras la greu...Am facut Limbi straine si aveam super profi, foarte exigenti si profesionisti...Si chiar am invatat. Ma mandresc cu ce am invatat in facultate si imi pare rau ca parerea generala e atat de proasta...Eu cred ca depinde si de student...Daca vrei si te intereseaza, inveti...Daca nu...nu...Eu asa cred.
Gata, ma retrag, ca ma dau astia afara la cat stau pe net!

anka.san spune:
Gianina multi
pentru ca ne-ai laudat pozele. Mai am multe frumuseti, dar nici nu le-am descarcat din aparat 
Acum scriu la bucatarie in timp ce-i fac de mancare si ma tot striga![]()
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
ellis spune:
Voi stiti sa fie o limita de cate galbenusuri de ou sa pape pe saptamana? Andrei ar manca in fiecare zi cate 2
- si nu stiu cat sa-i dau.
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
[/quote]
mie mi-a zis dr 3, poti sa-i dai si seara cu branzica;
eu ii dau 1, maxim 2 pe saptamana, mi se par grele; dar ea nu papa decat in galuste, sau frecat cu unt/branzica pe paine;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ellis spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Buna! Pentru mone e super orice zi alegeti pentru petrecere, mai ales daca e duminica. Sa nu fie sambata pe 15 nov, ca atunci rupem turta fetei, facem o petrecere restransa, de fapt foarte restransa, doar noi cu nasii. Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
si noi tot pe 15 rupem turta, dar suntem vreo 20-22 fara copii, ca noi avem frati, cumnati, parinti care vin si fara sa fie invitati
Ellis,
de
ellis spune:
| citat din mesajul lui lixa Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |
la Hotel Ibis pentru 900 ron (cu tot cu meniu), 40 persoane. Cu cat ne hotaram mai repede in privinta zilei, cu atat gasim si mai multe oferte din care sa alegem
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Vii la petrecerea bulgarasilor?
[/quote]
e bine asa;
eu am langa mine hotel SIR, dar stau in Dna Ghica la Mc'Donald, daca vi se pare ok, pot trece sa intreb.
Ellis,
de