Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

O sa caut si eu pangasius la carrefour vitantis, ca eu stau in titan. Si e mult mai aproape. Sau la Auchan.

Voi stiti sa fie o limita de cate galbenusuri de ou sa pape pe saptamana? Andrei ar manca in fiecare zi cate 2 - si nu stiu cat sa-i dau.

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Nu cred ca ar trebui sa-i dai mai mult de 2 pe saptamana... stiu ca si pt un adult la fel e recomandat numai 2 oua pe saptamana, nu mai mult... e adevarat ca la bebei nu se da albusul, dar ei sunt mai mici...
recunosc, e o parere neavizata, ca eu inca nu i-am dat deloc galbenus...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Pentru mone e super orice zi alegeti pentru petrecere, mai ales daca e duminica. Sa nu fie sambata pe 15 nov, ca atunci rupem turta fetei, facem o petrecere restransa, de fapt foarte restransa, doar noi cu nasii.
In legatura cu clownul, Eva a vazut intr-un supermarket, nu s-a speriat deloc, e drept ca era si mai micuta.
Anka, ce super ca vine si tati al vostru sa ne faca poze
Cred ca 2 galbenusuri, maxim 3 pe saptamana. Il inteleg pe micut si eu as manca oua la fiecare masa
Aha, uitasem sa ma laud, m-am cantarit ieri si am DOAR 62kg

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Alina, mersi ca mi-ai adus aminte, am updatat lista cu RGE si mihuta

Sa dau si detalii cum am ales propunerile de date: in prima jumatate a lui noiembrie sunt cele mai putine aniversari din cei care vin la petrecere, si sunt mai multe sanse sa nu ne intersectam. De asta, mi se pare mai important sa venim cat mai multe, decat ca nu sarbatorim exact un an al fiecarui copil.

Cat despre mancare, daca alegem sala de conferinte, avem 2 variante:
- platim chiria salii, fara mancare inclusa (cel mult cateva pateuri)
- nu platim chiria, dar facem consumatie (stabilim dinainte, aperitive, ceva care se poate manca cu o mana)
Oricum, multi venim si cu taticii, si numai un parinte va sta dupa copil, iar celalalt va avea timp "liber".. asta eventual cu randul

Oricum, fac acuma un nou sondaj si includ si baloanele si clovnii, ca sa fie mai usor pentru toata lumea

Mergi la inceput

Si mai voiam sa zic ceva, legat de 1 dec. M-am gadit ca de 1 dec multi au program, si daca nu il au de pe acum, posibil sa isi faca (sau sa le faca altii) program pana atunci. Oricum, pun si 1 dec in sondaj

Mergi la inceput

http://spreadsheets.google.com/viewform?key=p4IW8yZD_xxvao3ru4VQ_Ag&hl=en
.. pentru detaliile despre petrecere
La data puteti alege toate optiunile propuse sau doar unele, in functie de cand e ok pentru voi. Adica daca va e indiferent, alegeti toate 3 datele propuse (9 nov, 16 nov, 1 dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Alexandra, ai idee - daca te-ai interesat de sala - cam care ar fi costurile?
Adica - uneori cei care inchiriaza vor sa promoveze o anumita varianta (de ex cea cu meniu), iar pretul pentru chiria fara mancare este enorm. Eu stiu ca m-am ocupat de organizarea de team building-uri cand eram la work - si am gasit de exemplu o varianta la Cheia cand plateam mai putin pentru meniu restaurant+ biliard + ping pong, decat inchirierea goala

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Multumesc pentru raspunsurile legate de galbenusul de ou. Eu i-am mai dat si 3, chiar 4 uneori pe saptamana

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

In legatura cu petrecerea, vad ca s-a luat in considerare si ziua de 1 decembrie. Daca se va stabili asa noi nu vom putea veni deoarece eu si sotul nu avem zi libera. Noi muncim :((. C-asa-i in presa, ziarele trebuie sa apara pe 2 decembrie, nu? Sper sa nu se voteze ziua de 1.

Fetele, am si eu o intrebare. Pitica mea nu are inca nici un dintisor si nici nu vad vreun semn ca ar vrea sa iasa. Mai e cineva ca noi?

Mergi la inceput

Citat:

Alexandra, ai idee - daca te-ai interesat de sala - cam care ar fi costurile?
Adica - uneori cei care inchiriaza vor sa promoveze o anumita varianta (de ex cea cu meniu), iar pretul pentru chiria fara mancare este enorm. Eu stiu ca m-am ocupat de organizarea de team building-uri cand eram la work - si am gasit de exemplu o varianta la Cheia cand plateam mai putin pentru meniu restaurant+ biliard + ping pong, decat inchirierea goala

poze Andrei

Asa e, de asta inclin si eu spre varianta cu meniu inclus.
Am cautat sali de conferinta, dar inca nu le-am contactat, pentru ca nu avem o data stabilita. Papanasii, spre ex, au inchiriat o sala la Hotel Ibis pentru 900 ron (cu tot cu meniu), 40 persoane. Cu cat ne hotaram mai repede in privinta zilei, cu atat gasim si mai multe oferte din care sa alegem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Jasmin pentru incurajare. Noi n-am patit-o pana acum, dar cred ca d-abia incep cazaturile, nu?

poze Andrei

anka,

relax... toate trecem prin asta.. si noi am cazut din leagan cu capu inainte drept pe parchet, si o data din carucior in fund (ca norocu') pe gresie... sunt convinsa ca n-a fost ultima...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput