Viata in Germania (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tumpi eu l.am facut anul trecut si pt. ca am cerut cu domiciliul in Germania, m-a costat 90 euro. Daca il faci normal cu domiciliul in Ro, te costa 50 euro.Perioada de eliberare este pana la 3 luni.Buletinul ti-l opreste doar daca faci pass-ul cu domiciliul in Germania.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna seara,

de la noi, numai vesti bune! Mama a facut un RMN si azi doctorul explicat ca tumora e micuta si operabila/tratabila!

O prima interventie e pe 5 nov si vom mai vedea apoi.

Spitalul e grozav, mama si tata sunt coplesiti de calitatea serviciului medical, de amabilitatea oamenilor, de absolut tot.

Angiuta i-a dus la spital ieri dimineata, Mihaela a alergat cu tata sa rezolve niste probleme seara, sunt niste fete nemaipomenite si sufletiste, Dumnezeu sa le dea sanatate

Sa speram ca va fi bine pana la capat.

Multumesc frumoase pentru mesajele voastre si pentru gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

.Buletinul ti-l opreste doar daca faci pass-ul cu domiciliul in Germania.

Maraki sotul meu nu a avut intentia sa-si treaca domiciliul in De, asta a fost surpriza din noul Kinder sa spun asa. Lui chiar i-a parut rau ca a ramas fara buletin
Cei de la pasapoarte au vazut ca procura este facuta in Germania si i-au oprit buletinul.

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna ziua tuturor

Am o intrebare: se pot face procuri si in alte parti in afara de consulate? Din motive de neinlaturat momentan nu pot ajunge la Bonn si trebuie sa ii fac sorei mele o procura pentru un proces de succesiune. Ma gandesc la un notar ceva.
Si daca se poate, cum se procedeaza? Ma duc eu cu textul in romana, ei il traduc in germana si apoi in tara iar traducere in romana? Sau se accepta aici direct romana acum ca suntem in EU?

Multumesc frumos.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

monica poti face procura la un notar in Germana. Nu trebuie sa ai un text, trebuie doar sa spui pentru ce este si sa dai datele. De altfel nici la Consulat nu te duci tu cu textul, ei au texte standard si completeaza doar datele personale.
O trimiti apoi in Ro si o pot traduce acolo in romana.

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare nemtoaice!

Vin si eu cu o intrebare:
Puteti sa-mi recomandati un oras ptr. o mini vacanta de iarna (prin ianuarie 09) ... cu copii cu tot :)? Nu ptr. ski ca nu stim si nici nu avem de gand sa invatam, dar cu o partie de saniuta!
Ar fi ideal sa gasim si Ferienwohnungen, dar nu-i musai. Si sa fie cam la 200-300 km de München ... poate si prin Cehia sau Austria.
Gata cu pretentiile :) ... astept recomandarile!
Numai bine si multumiri anticipate!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor
imi traduceti si mie freizügigkeit ,va multumesc ..

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

buna fetelor
imi traduceti si mie freizügigkeit ,va multumesc ..

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

die Freizügigkeit-marinimie,generozitate

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna
scuze ca ma bag in topicul vostru dar am o intrebare. Imi poate recomanda cineva un magazin cu jucarii multe in Nurnberg? merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Salutare! Noi am fost anul trecut de craciun si cred ca mergem si anul asta in Berwang, Austria. Sunt partii de ski, de sanie (nici pe noi nu ne atrage skiul, dar daca doriti sunt scoli pt pitici), zapada multa, o zona superba. Uite ca nu stiu ce distanta e de la voi, de la noi sunt 150 km. Pe drumul de intoacere va recomand sa mergeti pe langa Plansee, e o priveliste superba, ca-n povesti. De cazare nu pot sa spun nimic, noi am gasit pe ultima suta de metri anul trecut o pensiune nu prea grozava, am sa vad ce gasim anul asta si daca e fain va recomand si voo.
Numai bine!

Citat:
citat din mesajul lui Irinusha

Salutare nemtoaice!

Vin si eu cu o intrebare:
Puteti sa-mi recomandati un oras ptr. o mini vacanta de iarna (prin ianuarie 09) ... cu copii cu tot :)? Nu ptr. ski ca nu stim si nici nu avem de gand sa invatam, dar cu o partie de saniuta!
Ar fi ideal sa gasim si Ferienwohnungen, dar nu-i musai. Si sa fie cam la 200-300 km de München ... poate si prin Cehia sau Austria.
Gata cu pretentiile :) ... astept recomandarile!
Numai bine si multumiri anticipate!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput