Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 11
alinus_25 spune:
Maine la 10 fix te astept cu el cald. Pe seara merge si
.
Miruna, sa fii sanatoasa, iubitoare, norocoasa si lipicioasa ca mami a ta!
Mamico, felicitari sa-ti traiasca fata si poate te incumeti sa-i faci un fratior.![]()

Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
papanash spune:
dragelor, sunt franta, am cam muncit azi.....
si m-am si cafelit sa nu ma ia somnul, care somn a fugit departe.....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
alinus_25 spune:
Urez si eu LA MULTI ANI copilasilor care au implinit primul anisor zilele acestea:
Trandafiras Ioana
Dna Trandafir, felicitari pt prima aniversare a mostenitoarei si pt intalnirea reusita. Cred ca Rox ti s-a lipit iremediabil la sufletel. Bravos fetelor, pardon, Doamnelor!
papanash Andrei
Tudor Gabriel
Dean
Gabriel
Teodora Ioana
Andrei
Sofia Diana
Andreea de mami Celia
Vlad
sa fiti cu totii sanatosi, sa aveti o viata lina, fara coborasuri, sa aveti noroc, dragoste si pe parintii vostri minunati alaturi pana la 100 ani!
Alinus
papanash spune:
Marunzika, am vazut pozele, frumoase foc. Cel mai mult mi-au placut alea cu cele 2 printese in tarc. Ce elegante erau ele in rochitele 
si ce torturi inedite a avut Puppi , au fost si gustoase pe cat de frumoase ?
ati avut concediu frumos.
acum a inceput distractia cu printesa,n-o sa mai ai liniste, e o perioada foarte grea. ti-aduci aminte canditi ziceam asta-vara ca-s nauca de cat alergam dupa Ghighi ca nu statea o clipa locului ? ei,uite ca a venit si la voi momentul, ai grija sa te alimentezi ca altfel patesti ca mine cu lesinuri si caderi de calciu.
pupici multi si sanatate !
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
alinus_25 spune:
Adi imi propusesem sa-ti scriu un mesaj, insa ma fac nevazuta, ca vaz ca e mare - petrecere-mare in Canguralia, 

Lisa, mergareatza dulce si manierata, tzinuta in mare secret de mami a ei sarbatoreste primul anisor de viatza!

LISA
sa fii sanatoasa, vesela si inimoasa, devotata si hotarata ca mami a ta. Norocul sa te insoteasca mereu, si acolo unde nu e noroc, e manutza si creierasul tau istez dornic sa cucereasca lumea si sa faureasca un destin maret!

la fete
Alinus
papanash spune:
fetele, multumesc de informatii despre vaccin. o sa-l cumparam si sper sa nu aiba reactii naspa.
filme Ghighi
papanash spune:
as mai sta la taclale
un pic dar nu mai sunt in stare.
noapte buna,aveti grija de voi si de comorile voastre .
filme Ghighi
Dantje spune:
Am o datorie Bernix La multi ani!!! fericiti si sanatosi.
La multi ani papanashilor care au facut un anisor.
La multi ani!!! Lisa , o adevarata domnisoara , manierata si isteata.
La multi ani!!! Mirunica , sa cresti mare zana sa le faci multe bucurii arintilor tai.
Dantje & Martijn & Hannah
Gabriela77 spune:
La Multi Ani MIRUNICA de mami Danuta! Sa cresti mare, sanatoasa si sa iti bucuri parintii!!!! Te pup tare si pe tine si pe mami!
La Multi Ani, LISA de mami Adi!!! Sa fii fericita copilas frumos!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Celia spune:
Danielle,Alina, Teo, Mami 25, Cecilia, Danuta, Alinus , Dantje,multumim de urari.

Luy, multumiri speciale pentru urari si cadoutz .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni