Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
PETRECERE - ANIVERSAREA DE 1 AN A PAPANASILOR SI DULCETURILOR
Data: 12.10.2008, duminica
Ora: 10:00
Locatia: Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor nr. 82-84, sala de conferinte
Tombola va avea loc la ora 10.30 (ca sa poata avea copiii jucarele), valoarea cadoului este de 50 RON . Participantii aduc cadoul direct la petrecere. Pentru cei care participa doar la tombola si nu la petrecere, voi aduce eu (Roxana_G) cadourile. Lista pentru doritori este inca deschisa.
Sala este pusa la dispozitie gratuit. Acolo vom beneficia de mancare si bautura estimate pentru 40 de adulti. Bauturile includ: apa plata, apa minerala, sucuri Granini si cafea. Meniul include:
- salate: salata bulgareasca, salata americana, salata suedeza, salata orientala de post si salata coleslaw;
- fel principal: aripioare de pui pane, minidegetele de pui, chiftelute cu susan, bulete de cascaval, cartofi prajti, cascaval pane cu salata verde, croque monsieur;
- desert: negresa, ecler cu frisca, clatite cu gem, prajitura cu fructe.
Cost pe persoana pentru cele de mai sus (calculat la 40 de adulti): 45 RON
Meniul nu include tortul. Tortul ramane sa il comandam de la Agapitos Unirii, Biscottino, 6 kg.
Cost estimat participare la petrecere, meniu plus tort: 50 RON/persoana adulta. Banii pot fi platiti direct la momentul petrecerii.
In cazul in care nu se strange numarul de persoane anuntat, respectiv 40 adulti, pretul se va majora corespunzator. In cazul in care numarul de participanti persoane adulte depaseste 40, banii incasati in plus vor fi donati la unul din subiectele de la umanitare.
Lista actualizata participanti:
1. Roxana + tati + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia + tati
14 Betty + tati
15 Erina + tati
16 Bee + tati + 1 copil mare
17 Maria
18 Alina + 1 copil mare
19.Greyeras + tati
20 Pinacolada + tati + 1 copil mare
21 Andreea + tati
22 Papanash
23 Rnico
24 Bebeka + tati
25 Alina clau
26 Mandarinutza
27 Urmychance
28 Andries
29 Mami25
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Legat de petrecere a ramas neclar cum procedam cu copiii mai mari, daca fiecare aduce o carticica si ceva culori pe post de cadou sau ma ocup sa le cumpar tuturor la fel si ne socotim noi atunci.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Gata, ultimul mesaj, scuze ca am scris in reprize insa iar am probleme cu netul si pierd mesajele. Daca am timp mai tarziu ma ocup si de pozele din Beljica sa ma tin de promisiune.
Va mai povestesc doar despre Bubu, e mergaret biped deja. Mai merge de-a busilea doar putin, si de regula dupa ce pica si pana ajunge la ceva sa se sprijine pentru ridicare. Inchide si deschide usi, inclusiv de la dulapuri, aprinde si stinge lumina, si misuna peste tot de nu mai avem liniste. Nu e prea vorbaret, nu spune cuvinte, asta seara in sfarsit striga si el mamamama, dar dupa cum se jelea la usa cred ca nu mi se adresa mie.
Vorba Yaiei, sper ca nu se adresa bonei.
Cam asta de la noi. Sper sa revin cu pozele. Daca nu, va doresc noapte buna!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Alinus, problema rezolvata. 
Doamnelor, va mai las putin in asteptarea pozelor. Le-am descarcat pe calculator, insa sunt peste 250 si trebuie sa fac o selectie, iar acum imi crapa capul. Ca sa nu mai zic ca as vrea sa ma uit la meci, asa ca ma duc sa culc fata cu speranta ca merge rapid operatiunea.
Va pupic si va doresc noapte buna!
PS Annisia si fetele cunoscatoare de magazine cu rochii de mireasa, problema a ramas deschisa si joi iar ies cu fina in perindari. Daca mai aveti ceva sugestii va rog sa ma ajutati, dar sa ne incadram in 30 mil cu totul.
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Roxana felicitari baiatului plimbaret, cand spuneam eu ca-l alearga pe Cristi la petrecere, nu glumeam,mai sunt 2 saptamani numai bine sa se pregateasca.

Va dati sema, eu deja ii si vad, 29 de copilasi mergand, fiecare cum poate, printre picioarele noastre sau strigand si vb diverse pe limba lor.......abia astept.
In seara asta ma retrag devreme, mai trag si eu cu un ochi la meci si cu unul sigur dorm, Cristi se trezeste mai nou de 2ori noaptea, la 1.30-2 si la 5, asta de 2 zile, adevarul ca adoarme la 21-21.30.
noapte buna si hai 

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Roxana, eu am avut rochia de mireasa, e adevarat ca sunt 10 ani de atunci de la Christian Philippe, nu stiu care mai sunt preturile acum, dar merita sa vezi, uite aici am gasit ceva despre ei.
http://www.christian-philippe.ro/precieuse.html
poze
cecilia L spune:
Hai ca mi-a fugit somnul, rochia mea a fost din colectia J t'aime- Michelle, nu pot sa cred ca dupa 10 ani mai este in colectie..........ufffff ce slaba eram, 46kg, ce vremuri.
poze
danuta36 spune:
Seara buna!
La multi ani copilasilor care au implinit anisorul ieri si azi!
Acum un an nici nu ma gandeam ca mai sunt cateva ore pana aveam sa nasc...eu ma pregateam de internare pt a doua zi,imi facusem din timp bagajul...cu Devylla m-am intersectat pe forum,parca...nu-mi vine sa cred,cand a trecut anul??
![]()

de Iulius Teodor (10.10.2007)