Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Felix76 scuze da 18 octomb. am vrut sa scriu dar m-am garbit.
Problema este alta ca pe 18 octomb voi fi inainte de cm si histeroscop. se face imediat dupa cm ma gandeam sa ne protejam luna asta sa pot face ambele in acelasi timp sper sa reusesc.
Suuces si tie.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Gabi, ma tem ca este o gresala! Din cate stiu eu, Tutunaru face histero cam in primele 13-14 de ciclu. Nu stiu daca iti va face histero inainte de ciclu...Fetele care stiti, da-ti-i o mana de ajutor Gabitei!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mi-am luat inima in dinti si am cautat nr. de tel al dr.Vladutu pe net si l-am gasit
Am sunat-o si mi-am facut programare - joi 09.10.2008 ora 14.30.
Str.Academiei, nr.2- Policlinica Academiei- et 2

Wauuuuuuuuuu
M-a sunat acu' dr. si mi-a spus sa vin maineeeee la 15.30

Uraaaaaaaaaaaaaaa
Sper sa nu ma sune iar sa-mi spuna ca e prea ocupata.

Oricum revin cu detalii.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mai... frumos mai scrie Arisica asta. Parca ar fi sor-mea! . Deci intalnirea este joi. Dupa 6 spun si eu prezent. Propuneri pt loc? Georgia, unde esti sa ne organizezi?

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,esti tare draguta,numai ca premonitiile tale nu se vor adeveri,cu siguranta.Nu pentru ca nu voi ramane gravi,dar indiferent de situatie,nu va parasesc.Sunt ancorata bine aici,deci...nu plec,raman cu voi,ca sa va pot trage dupa mine.Doamne,uite cum vorbesc,parca as fi deja gravi...
Cosi ,ma simt foarte bine,nu am nimic,de fapt v-am spus ca nu m-a durut deloc ieri,a mers extraordinar.Cat despre raceala ta,te rog sa incerci cu ce ti-am sugerat mai devreme.
Sarah ,apropos de durere,prima IA a fost la fel de dureroasa si pentru mine,asa cum povestesti ca ai patit tu,am patit si eu.Numai ca eu nu am strigat de durere,am icnit doar...
Gabriela ,imi pare tare rau de rezultatul spermogramei voastre...Nu v-a recomandat tratament cu tribullus,zn sau multimaca?La noi a dat rezultate.In doua luni,de la 26 mil am ajuns la 31 mil si s-a imbunatatit si viteza...
Georgia ,ce-i cu tine,printesa,unde umbli de nu te faci simtita?
Felix ,esti o...amandina!N-am gasit ceva mai dulce,asta e preferata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna,
Aerlilian nu ne-a dat nici un tratament dar eu ii dau de 1luna juma. multimaca zinc vit. C si panaxiginesg. El mai are si suspiciunde de varicocel si de aceea ne-a spus sa faca o eco la Iosup.
I-ti tin puminii si sa vii cu II .
Felix stiam ca histero se face 10-15 dar dr nu ma intrebat nimic dr. , dar vreau sa ma protejez luna viitoare sa nu apara vreo sarcina ceea ce este exclus cu asa o spermog. ca a sotului ca sa le pot face pe amanadoua odata. Ce spuneti fetele este bine ce fac?
Elena bafat maine la dr sa dai de veste ce ai facut.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

aris uite o pt tine si bebicul tau rusinos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

elly- nu, eu nu am luat nici un tratament naturist. Pe mine tutu nu m-a indrumat catre d-na doctor....... cm a venit de la sine....
apropos- tu ce tratament ai luat timp de 3 ani?

Alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Felix, Aris va multumesc f mult.
Astept cu emotie momentul intalnirii cu Ana-Maria si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa. E tot ce conteaza pt mine.

Doresc tuturor fetelor de pe forum multa sanatate si incredere in Dumnezeu. Pt fiecare dintre noi este sau va veni momentul. Trebuie sa ne pastram credinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Alina- de 3 ani iau luns de luna (cu mici pauze) progesteron (utrogestan.duphaston- Z17-26)

Am mai facut mici pauze sa vad daca imi vine natural si nu mi-a venit.
Am facut si stimulari- am luat si trat homeopate (pastilute mici=granule) si naturiste (tincturi, ceaiuri..).

Niciodata nu mi-a venit natural- doar cu utrogestan
Cel mai mult am asteptat 6 luni si am luat utrog. pana la urma.

Poate reuseste dr.Vladutu sa-l determine sa vina.

Eu sper.

Voi vedea ce imi spune maine- oricum mi s-a parut ff draguta pt ca m-a chemat maine.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput