Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna dragele mele

elly - ti-a scris roxy povestea mea si eu zic ca ai sanse foarte mari sa reusesti...
eu cand am ajuns la tutu luam de doi ani, neintrerupt, duphaston. Exact ca si la tine, fara aport de progesteron nu venea cm sub nici o forma. Tutu mi-a zis sa intrerup orice fel de tratament si sa astept sa vina natural. Pur si simplu mi-am pus mainile in cap si i-am spus ca ne vedem peste 8-9 luni. El a zambit si mi-a zis sa am rabdare, ceea ce am si facut.....fara tratament mi-a venit luna urmatoare la 45 de zile (eram inca sub influenta tratamentului si cred ca asta a fost motivul). In prima luna de monitorizare mergeam la eco la Elias si in fiecare zi auzeam acelasi lucru : "Pe ovaril stang bate vantul....ovar drept bate vantul.....Huston we have a problem...." si eu ieseam din cabinet cu lacrimi in ochi.......pana in ziua 30 cand am auzit : " hopa....a aparut ceva pe ovarut stang....". Si acel ceva s-a transformat in bebe :)

Pentru faptul ca tutu a insistat si mi-a facut in luna aia 12 eco, fara sa renunte, si pentru multe, multe altele eu nu am cuvine sa ii multumesc.....poate ca e ocupat, foarte zgarcit cu explicatiile si per ansamblu un om mai "dur" dar stie meserie...si pentru mine asta face cat un milion de zambete, incurajari si mangaieri pe crestet.

Deci.......capul sus si curaj.......sunt sigura ca o sa reusesti mai repede decat iti imaginezi...

Sarah- vroiam sa iti spun si tie sa nu disperi. La ambele sarcini, am inceput sa fac teste cu 4-5 zile inainte de menstruatie. Toate ( inclusiv cel despre care spui tu) mi-au iesit negative....se pozitivau in prima zi de intarziere.....

Pentru toate celelalte tutunici multi si cateva ca sa incepem saptamana bine.

Alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Gabi, bine-ai venit!
Mai, asa, direct FIV+ICSI? Pai asta implica niste costuri... mi-e teama si sa ma gandesc! Deci, IA iese din calcule? Ufffffff
Bun, deci in 3 sapt o sa fii reparata! Asta e super ok, si apoi?

Hai ca pun mana pe tel sa vb cu Matei, sa vad cum reusesc sa ajung la dansa sa vorbim... ca intre fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Doamne, Bebitza, mai ai atat de putin !!! Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si o fetita minunata . Sa ne tii la curent, ca sa incepem galeria .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Magdi, multumesc din suflet pt gandurile frumoase
O sa va tin la curent cu ce se intampla in aceste 2 saptamani.

Un tuturor fetelor de pe acest forum !!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Alina 27- multumesc fff mult incurajari

Cand am iesit de la el din cabinet nu ma mai puteam opri din plans- ma gandeam cat timp-3 ani- am pierdut degeaba- cati nervi si bani aruncati

Ma gandeam ca o sa vina cm peste 6-12 luni si nu vreau sa astept atat- dar acum m-am linistit si o sa o iau usurel
M-am reinarmat cu multa rabdare si voi incepe o noua lupta- de castigat tot voi castiga.

Sunt plina de forta.
O voi suna sapt aceasta pe dr.Luminita Vadutiu.

Deja am inceput sa beau tincturi- coacaz negru- lemn dulce- soc- muguri zmeur.
Voi lua si naprasnic.

Tu ai facut vreun trat.naturist sa-ti vina?

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Gabriela- mult succes la laparo- dar oricum mai vb pana atunci

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, nu dispera! Pana la urma toate ne vom tine bebicul in brate, sunt convinsa de asta! Tutu lucreaza cu cei mai buni homeopati deci apeleaza cu curaj la ea! Eu am o prietena care a facut tratament homeopat la un medic recomandat de Tutu si in 3 luni a ramas gravi!

Bebe2008, ce a mai trecut timpul! Imediat te intalnesti cu puiu! Nastere usoara si bebe mancacios iti doresc!

Gabita, asa-i ca-i vorba de 18 octombrie? Esti o norocoasa ca ti le face pe amandoua odata! Rezultat beton sa ai!!!!

Rocsy, tu ce mai zici? Si pe tine te prinse sefu? Eu mai scap din cand in cand....

Va pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, am incercat sa citesc din urma cam tot si mi-a dat seama ca aveam atat de multe de spus...dar pana la final am cam uitat ce am citit...cred ca singura shansa sa raspund tuturor asa cum vreau e sa lecturez ordonat cu pixul in mana, ca la scoala. incerc sa ma descurc asa deocamdata, deci mii de scuze celor pe care le-am uitat...e fara intentie
felix - miercuri avem prima programare din viata noastra la dr. Iosup. se pare ca el ne va dezvalui si marele secret dintre picioarele lui bb.
magdita - sunt bine dragutza mai bine decat am sperat..chiar ca am avut noroc de o sarcina ushoara...cineva acolo sus ma iubeshte. miecuri trebuie sa fac morfofetala si triplu test....offf iar emotzii. felicitari pt programere...chiar ai avut noroc si ai prins un loc in fata....sper sa fie cu noroc in continuare si asta sa fie ultima interventie si cea decisiva, iar urmatoare internare la elias sa fie pentru nashtere!
rala -
tamaryllis - of ce putin mai ai pana la ziua cea mare. iti tin pumni ca indiferent de ce gaseshte domnu' doctor sa rezorve absolut tot si sa te prezintzi pe forum peste cateva zile complet reparata...stiu ca ai emotzii si e normal, ci frica mi-a fost si mie...si cat am cititi despre laparoscopia asta...cred ca sunt instare sa efectuez si eu una asistata. sa stii ca a fost ok cu avionul, un pic de disconfort la decolare si bineinteles grijile mele exagerate...ca daca i-am facut rau lui bb...eram la un pas sa ma duc la un doctor sa fac acolo o eco...dupa care m-am gandit ca daca dau peste vreun cretin si ma sperie cu cine stie ce si eu sunt la atatia km de Tutu...ce fac?? o i-au razna 10 zile?? asa ca m-am linishtit singurica.
mada - wow...felicitarile mele pentru curaj. pe cat sunt eu de zena printzesa razboinica cand a trebuit sa fac o injectie catzelushei mele au inceput sa-mi tremure mainile si tot sotzul a trebuit sa intervina
bebe2008 - ce frumos...cred ca esti atat de emotionata...eu si acum daca ma gandesc mi se strage stomacul, si nu de frica. nashtere ushoara si un bb sanatos tun! sa intri sa ne povesteshti cum a decurs ...si bineinteles foze cu printzesa.
elly - stiu ca suna groaznic pt moment, dar stiu ca peste ceva timp o sa-i multumesti lu DD ca te-a adus la acest doctor. si pe mine m-a lovit in cap cu diagnosticul lui din prima vizita, dar tot el mi-a dat curaj....am ales sa am incredere in el si sa merg pe mana lui...si uite ca bine am facut. eu te sfatuiesc sa nu iei nimic de capul tau, nici lemn dulce nici altceva...mergi la dr. vladutz si ai incredere in doctorii tai si in primul rand in tine.
corinette - stiu exact cat iti e de greu acum, dar important e ca ai ajuns pe mana cui trebuie si ca exista o rezolvare. eu am adenomioza, adica un fel de chist de endometrioza bine implantat in mushciul uterin, daca dai o cautare pe adenomioza ti se zburleshte parul maciuca in cap...in primul rand domnu doctor zice asa: adenomioza nu se poate rezolva chirurgical decat in sensul categoric, adica prin extirparea uterului....poti sa iti imaginezi cam cat am bocit?! asa ca la laparo a curatzat doar ce a putut si a lasat uterul in pace cu tot cu adenomioza lui cu tot. dupa cum vezi am plans degeaba, in primavara o sa fiu mamica. iti doresc si tie asta cat mai curand. fiecare femeie este diferita si fiecare are shansa ei. tu trebuie sa crezi in a ta.
multituturor!

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aoleooo ce m-am intins...

georgia - bravo! felicitari pentru decizia de a incepe diphe. iti doresc sa treca lunile astea pe nesimtzite.

fetele intalnirea ramane joi? unde? ca tare ash veni si eu sa va vad. promit ca dau paharul meu tuturor, sa betzi toate dupa mine.
ca doar cu analizele sunt mai mult decat la zi

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Aris- saru'mana pt sfaturi
O voi suna azi- cel tarziu maine pe dr Valadutu sa ma programez
Acum nu am nr. de tel la mine - caci o sunam acum.

Cand ne intalnim?
Joi acum- pe 02.10.08?
La ce ora?
Unde?

Elly

Mergi la inceput