FIV 193
Raspunsuri - Pagina 23
21ali spune:
Buna seara ,fetelor miine va fi ziua cea mare ptr noi,avem programare la Gynera ptr spermograma si chiar avem emotii foarte mari speram intr-un rezultat care sa fie cu final fericit.Marti vom avea programare la Giulesti cu dr Dracea si am inteles ca rezultatul de la spermograma il dau intr-o ora, asa este ?Fetelor noi avem camara plina de aceea nici nu am intrat pe net prea des,am muncit pe brinci ptr ca noi ne am propus sa venim cu gemeni acasa,asa ca mincare este doar cei micuti se lasa asteptati.Am citit in fuga din urma foarte repede si o
-dulce pe Kora ptr ziua ei -sanatate si multe impliniri -milioane de
ptr restul de fete !SA incepem saptamina cu dreptul!
Sheritra spune:
Bey ce vreme naspa afara, bleah, udatura si intunerec!
toata gasca, multa bafta saptamana ce vine!
Nusy
, tie in mod special!
Delia, sa ti se prinda embrionasii si sa fie fetita, normal!
La testul cu veregheta a iesit ca de obicei, doua fetite, vorba Feliciei pacat ca nu spune si cand, da lasa, bine ca s-a invartit de doua ori
ai mana buna Kitto
), ca altfel nu mai faceam FIV si eu cu cine mai sporovaiam la ora asta? Stateam asa pe uscat si va urmaream din umbra? Nop.
Kora, La multi ani si sa fii fericita si cu minunea cat mai curand in brate
! Medicamentul ala de care spuneai, nu mai frunzaresc acum, il au la farmacia din Pipera, daca nu-l gasesti in oras sa ma suni ca ti-l cumpar. E f ieftin. O s-o intreb pe Cocei daca mi-l recomanda.
Iepurila, mama cum a trecut timpul, ia uite ce-ati crescut, felicitari si nastere usoara, somn bun si fara colici
!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
iana_mari spune:
Buna seara,fetelor ,sper ca nu m-ati uitat.

Dupa al doilea esec mi-am revenit cam greu si am avut nevoie de o pauza,asta nu inseamna ca atunci cand am avut timp nu v-am citit.
Nusy datorita tie maine e ziua cea mare,o voi cunoaste pe d-na dr. Dracea.Am nevoie de un medic care are putin timp la dispozitie.Mult noroc ,mai ai putin pana la reusita.
Ioanatugs ,noi am mai vorbit la telefon si ai fost f. incantata de d-na dr.Te pup si sper ca totul sa fie bine de data asta.
Kora si la tine cred ca a venit timpul sa-ti tii puiul in brate.La multi ani si mult noroc.
Le doresc tuturor fetelor mult noroc si d-zeu sa ne indeplineasca dorinta cea mai de pret.
nusy spune:
2bobocei,Ramy,Evy,Crystyna,Sheri,Iana_Mari: va multumesc ca va ganditi la mine.Doamne-ajuta sa fie bine!Va
cu mult drag!Fug sa-mi fac ultimele injectii de Gonal!
Nusy
Ioanatugs spune:
Nusy tauras drag si eu ma gandesc la tine si-ti tin pumnii stransi sa fie cu noroc de data asta pina la finele celor 9 luni.
Rami73 pup si eu burticutza dargalasa!
Iana_mari cum sa te uitam iubita! Si eu i-ti tin pumnii maine, sa vii cu vesti bune! 
P.S. Nu deschide nimeni capitol nou??? Sa deschid eu???
Ioanatugs spune:
Fete dragi, aveti capitol nou: aici
Stiu ca intr-o frumoasa zi vei veni
mami te asteapta!