FIV 193
Raspunsuri - Pagina 22
felicia_ spune:
Nusy,
te urmaresc si iti tin pumnii, sa stii!
Moni,
pai cu verigheta... fiecare si-a aflat viitorul! Eu stiu ca voi avea o fetita (asa mi-a "prezis" si data trecuta
). Pacat ca verigheta nu imi poate spune si cand...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
nusy spune:
Daniela,Cristinici,Flory,Feli:
multumesc mult de tot!Deseara fac ultimele injectii si la noapte,la ora 3,pregnylul.Mi-au dat si rezultatul la estradiol,dupa 8 zile de stimulare...1043(e inclus in programul FIV).E si normal,caci nu aveam nici un folicul peste 18 mm,cel mai mare avea 16.Vom vedea marti ce va fi.
Va pup si va imbratisez pe toate cu drag!
Nusy
2bobocei spune:
Buna fetelor. Tocmai am revenit si eu de pe meleaguri straine. Tare rau mi-a parut ca nu am fost in Bucuresti sa pot veni si eu la intalnire. Insa o astept cu nerabdare pe urmatoarea.
Ioana, ce bine imi pare sa te revad (macar din poze) si sa aflu ca esti mai bine. Las' ca ne revenim noi si le ajungem pe fete din urma.
Nusy multa bafta iti doresc si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Kora, iti doresc si eu multa sanatate si visul cel mai de pret sa ti se implineasca. La multi ani, cu o mica intarziere.
In rest bafta multa tuturor fetelor, o productie cat mai buna de foliculi, iar fetelor proaspat gravidute felicitari si sarcina usoara.
2bobocei spune:
Mi-am repetat si eu analizele hormonale. Asa valori mari parca nu am avut niciodata. As dori sa stiu si opinia voastra daca se poate.
Deci: estradiol 49,63; prolactina 280,3; FSH 10,46; LH 10,07.
rami 73 spune:
Nusy, iti tin pumnii stransi stransi sa fie o reusita de data asta ! De abia astept sa vii la Odisee !!! 
2 bobocei, eu zic ca stai bine cu analizele, raportul LH/FSH e ca la carte, poate valorile lor sunt putin marisoare, dar in limite totusi. Bafta multa ! 
Fetelor, va pup pe toate si asa mult imi doresc sa vi se implineasca visul cat mai curand si sa deveniti toate mamici !!! Eu sunt convinsa ca asa va fi !
Doamne ajuta !
pozici 
rami
20+ 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
iepurila spune:
dragele mele
nu stiu cum sa incep....nu stiu cate din voi (mai vechi) va mai amintiti de mine. am vazut postari ale tovarasei diriginte si mi s-a umplut sufletul de bucurie si emotie. Oana te imbratisez si iti doresc tot binele din lume
mai am putin pana imi voi intalni puiul...ma rog la bunul Dumnezeu sa fie totul bine pana la sfarsit.
Ma rog pentru voi toate, nu v-am uitat si imi sunteti tare dragi (va rog mult sa ma scoateti de pe listuta voastra).
Am o rugaminte mare la voi: imi dati si mie pe PM nr tel al dr Cocei? Multumesc mult
va pup si daca nu va necajesc voi mai intra cu postari
Eu, iepurica
36+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
crystyna75 spune:
Nusy multa,multa bafta incepand de marti si inca 9 luni. ma rog la Doamne-Doamne si pt tine ca sa-ti fie bine.
mimi_m spune:
Daniela 74, da este primul meu FIV, dupa o sarcina pierduta in urma unei IA,urmata de inca 14 IA nereusite . Probeleme mari nu am avut, teoretic ar fi trebuit sa raman insarcinata (ovulatie fara stimulare, trompe ok)dar nu a fost sa fie .