Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ereena eu am citit ca s-ar deschide in oct sau noiembrie, nu mai retin exact, oricum pana la sf anului.Acesta sper, hihi

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ema, da, bineinteles ca scrie pe cutie, dar la cat de chioara, obosita, stresata, surmenata, nedormita sunt, n-am vazut
M-am oprit cu cititul acolo unde zicea ca se admin. la indicatia dr./farm., desi mai jos detalia...ma rog....am inceput de ieri sa iau Vitamax si MagneB6, ca ajung sa pic din picioare pe strada....
Da, e un pic mai binisor, si asta datorita Sinupretului, cred. Febra nu face, asa ca numai Sinupret ia si cand se infunda nasucul Ophtamesone N. Au inceput sa iasa deja mucii aia grosi si galbeni, ceea ce e de bine! Sper ca in cateva zile sa fie ca nou.
Doar ca nu prea mananca, mai ales solide, iar laptele cam cu mofturi. Dar e normal, I guess, avand in vedere ca dr. i-a vazut in gat vezicule virale. Probabil il deranjeaza.

Multumesc tuturor pt. urarile de ieri, spunem si noi LA MULTI ANI, ANDREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!

Mitsu, nici stefan nu mai papa foarte bine...bea dimineata laptele si nu mai vrea nimic pina la ora 12. atunci maninca cu destul pofta pireul de legume cu carnita, cam 250 grame. dupa care nu mai vrea nimic. da' nimic! nici fructe (din care papa inainte 300 grame), nici iaurt, nici brinzica...nici macar biscuiti sau piscoturi...il mai conving citeodata cu citiva pufuleti. si mai grav, nu vrea nici apa, nici suc, nici ceai... tu macar mai ai solutia cu tzitzi...
si la greva asta a foamei ai crede ca seara maninca bine...nici pomeneala...abia reusesc sa-i dau 150 grame de lapte, facut cu cereale si dat cu linguritza (in conditiile in care inainte bea 250 ml lapte). cred totusi ca e o faza prin care trec bebeloii. sincer, ma gindeam ca de la 9 luni sa incep sa-i dau mincare de la noi, bine, fara condimente...poate daca e ceva nou o sa manince mai bine.
ufff, nu credeam ca o sa ajung ziua in care sa ma pling ca nu maninca bb, la cit de fomist era pina acum doua saptamini!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Welcome to the club! si eu sint cu nasul in batista! am luat de la stefan...si sotul e cu gitul in pioneze!
sanatate multa!

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata zuzici,

io sunt cam racita .. imi curge nasul, stranut etc .. am luat de la sotu

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!
Un pupic mai special pentru Stefania,Mihai-Alexandru, Mathias si Andrei!!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mitsu eu zic sa nu disperi si nici sa faci scenarii fataliste ca nu rezolvi nimic. cel mai bine e sa faci cat mai repede programare la un dr ortoped bun si sa vezi ce iti spune. daca e vreo problemuta, si ma rog sa nu fie, se rezolva la kineto. fata si hai capu' sus mami.

lala si pentru Andreiutul frumos si pletosel. sa-ti traiasca si sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!

stoisor nu are vanataie eva .. are doar o zgarietura pe nasuc.

ereena m-ai facut sa .. azi noapte am visat ca eram din nou insarcinata .. si nu cu 1 si cu 2 bebici .. baietei ..

anca sanatate si voua. sper sa nu ia si pitica ca-l strang de gat pe sotu' ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

am incercat aseara sa-i dau forumul evei .. Doamne ce circ .. am pus-o la san si cand era semi-adormita i-am bagat bibe .. s-a trezit instant, a scuipat, a inceput sa urle si sa se agite .. voi incerca sa-i pun putine cereale in el si daca nici asa nu merge, ii iau alt laptic ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Of, Ellenuta, Da, ai dreptate referitor la treaba aia cu zicala, si eu merg mai bine pe verificatelea, nu pot sta linistita... Asa e, C. nu se ridica singur in picioruse, nu stie sa puna pasi, nu se taraste, nu sta bine in fund... Singurul lui mod de a se deplasa e prin rostogolire.. Inca.. Si ... tine pumnisorii stransi... Mama spune ca e frig in casa, dar nu e ... Of, plang.. Unde as putea sa gasesc un kinetoterapeut bun?
Nu inteleg de ce mi se intampla tocmai mie...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Lav , asta-i buna , nu mai fi panicarda ! Pai atunci eu ce sa mai spun , ca al meu Cazimirosul , in afara de stat pe burta si putin in fund , sustinut din toate directiile , nu misca nik , nik ! I-am aratat in fel si chip , dar e puturos . Si mi se pare ca , fiind atat de lunguts , nici nu poate sa se sustina singur ! Stai calma ca n-are nimic copilul !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui virgo
fiind atat de lunguts , nici nu poate sa se sustina singur ! Stai calma ca n-are nimic copilul !

Mami de Matei Cazimir

virgo nu vad legatura intre lungime si sustinere. mie, nu mi se pare normal ca un copil de aproape 9 luni sa nu faca macar un lucru din urmatoarele .. stat in fund, mers de-a busilea, rostogoliri, incercari de ridicare in picioare, mers tinut de manute sau tinandu-se de pat/ tarc / canapea etc ..

acum fiecare face cum il taie capul, nu? ca doar capu' face, capu' trage ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Saliu gagici!!!

Scriu din business center de la hotel (sper sa nu ma falimenteze astia). Am ajuns bine dupa un zbor de 10 ore (cu oarescare turbulente la un moment dat de ma gandeam cat o sa mai reziste aripa care facea ca la pescarus).

Este fff frumos pe aici (cat am apucat sa vedem noaptea), am papat sushi, ne-am imprietenit cu o groaza de oameni pe aici (foarte prietenosi...o placere sa vorbesti cu ei) si ne pregatim sa dam iama in magazine.

Eu m-am trezit prima, am facut baita, m-am aranjat si am vrut sa intru sa vad daca sunt ceva vesti de la Miri. Se pare ca nu... Sa dea Domnul sa citesc vesti bune cand mai intru.

Va pupacesc mult, urez multa sanatate bolnaviorilor (si mamici si clopotei) si La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput