Utrogestan - ameteli
Raspunsuri - Pagina 3
mara72 spune:
adaca multumesc, sa dea dumnezeu sa ni se implineasca visul si sa ajungem cit de repede mamici.
Eu stiu ca asta se va intimpla intr-o buna zi, nu imi pierd speranta si credinta in Dumnezeu 
MaraAnisia spune:
Adaca, multumim mult de tot de incurajari, mai ales ca vin de la cineva care stie ce inseamna nerabdarea si dorinta imensa de a avea un copil. sa-ti traiasca nazdravanii ,sunt tare scumpi, cred ca esti o mamica super fericita.
Cosicel, iti trimit pe PM nr. de tel.
Doamne ajuta tuturor,
Mara
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
danangie spune:
Buna,
Eu am luat Utrogestan 2 seara intravaginal si nu am ametit niciodata. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Ca sa nu cazi in depresie....trebuie sa nu te concentrezi prea tare pe chestia asta. Lasa timpul sa treaca, ocupandu.te de lucruri care-ti place cel mai mult. Incearca sa te incurajezi si sa crezi ca mai devreme sau mai tarziu D-zeu iti va trimite si tie un pruncut. Eu cam 5 ani am "luptat" sa raman gravida. Am reusit....cu depresii si dezamagiri...dar am reusit...si exact cand ma asteptam mai putin. D-ne ajuta!
EDIT: Am luat Utrogestan pana in sapt 14 de sarcina.
ALESSIO
comoara mea, 07.06.2008S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
MaraAnisia spune:
Danangie, mersi de sfaturi. ti-am citit mai demult povestea, cand ai intrat pe subiectul nostru cu "Rugaciune" , si te admir tare mult. noi incercam de 2 ani si jumate, stiu ca trebuie rabdare muuuuuulta, dar cu Dumnezeu in gand sigur vom reusi. eu sunt multumita oarecum ca stiu care e pb. mea ca e mare lucru sa stii ce ai.
Am avut ameteli mari la inceput, cand luam Utrogestan oral, dar acum iau toate cele 6 pastile intravaginal si nu mai am nimic.
Iti doresc sa te bucuri de "Comoara"ta Alessio impreuna cu sotul tau si , de ce nu, sa - i mai faceti un fratior sau o surioara
.
Pupici,
Mara
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie Buna, Eu am luat Utrogestan 2 seara intravaginal si nu am ametit niciodata. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Ca sa nu cazi in depresie....trebuie sa nu te concentrezi prea tare pe chestia asta. Lasa timpul sa treaca, ocupandu.te de lucruri care-ti place cel mai mult. Incearca sa te incurajezi si sa crezi ca mai devreme sau mai tarziu D-zeu iti va trimite si tie un pruncut. Eu cam 5 ani am "luptat" sa raman gravida. Am reusit....cu depresii si dezamagiri...dar am reusit...si exact cand ma asteptam mai putin. D-ne ajuta! ![]() EDIT: Am luat Utrogestan pana in sapt 14 de sarcina. ALESSIO comoara mea, 07.06.2008S-a mai nascut o stea: ALESSIO! |
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
pony spune:
Buna fetelor, si eu dupa ce foliculul s-a spart am luat ultrogestan oral si vreau sa zic ca dupa o ora de la administrare pur si simplu lesinam, adica nu ma mai puteam tine pe picioare.Am pus simtomele pe seama unei posibile sarcine dar nu a fost sa fie.Cred ca oral dauneaza foarte mult.
Apropo, cat este o IA la tutunaru? Face si FIv? Si unde? Nu cred ca la cabinetul ala ....