Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicole1980 spune:
Ancaurn - 

venim si noi la spartul targului cu o rugaminte. Ne poti schimba poza cu asta
Iti trimitem si o
si un 
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
puputi spune:
Buna dimineata fetele!
La mine raportez o noapte de cosmar. Shintarou a adormit ca de obicei la 9 seara si s-a trezit la 12:30. de atunci treziri din ora in ora cu plansete si parturi rele de tot. L-am leganat, l-am mangaiat pe burtica, nimic, urlete si oftaturi. Acum la mine este 9 dimineata, Shintarou este treaz si cu chef de joaca si eu zombi

.
Pe la 5 dimineata am cedat nervos si l-am rugat pe tati sa stea el cu bebe, dar eu tot nu am putut dormi de grija. Doamne, de abia astept sa ajung in Romania si sa o chem pe matusa mea la mine sa stea cu bebe si eu sa dorm o saptamana in continuu

.
Acum ne jucam si mamai mai scrie in reprize pe forum. A inceput sa apuce lucrurile la care ajunge si de cate ori ma alec peste el ma apuca de fata sau de par si ma topesc si uit cat sunt de zombi, e atat de dulce ingerasul asata al meu
.
Dar cred ca toate suntem la fel, e de ajuns un zambet si ne topim.
Vad ca nimeni nu stie nici un dentist, cred ca am sa ma duc la nimereala, oricum multumesc.
Pupici
Si maine va fi o zi
de samurai
Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UV=453205449095_45008758713
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi
simonacip spune:
Neata...bagam un castronel d ecereale cu lapte? Ca eu asa ma trezesc cu gindul la cerealele cu lapte.
Puputi,stiu eu un dentist, lucreaza f bine, e migaloasa si atenta, dar nu stiu adresa exacta...E undeva pe 1 mai, dc vrei iti aflu adresa exacta.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
puputi, niatsa, sau ziua la tine.
Si io am fo la dentist, la o cunostintsa pe Elev stefanescu, aproape de Pantelimon, nu e f. aglomerat si pt detartraj si periaj profesional a fo si ok ca pret (70 roni amandoua, =20 euro), si cu mana usoara. Mai am si 2 carii, si o sa merg sa le aranjez, dar cand il pacalesc si pe tati ca el are o paradontoza de toata frumusetea. Socrii+ cumnata merg la el, si sunt multumiti (si-au pus portselan etc), acu dupa un detrataj io nu pot sa iti zic decat ca e mana usoara. Si de ce imi place, are cabinet intr-o garsoniera, si isi tine si fiul acolo,cu el (are 9 luni baietselul). Sa vezi ce chiuie cupilu cot la cot cu freza.... io stresata, pe scaun, dr zice sa ma relaxez, si fiu-su chiuie...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Neata fetele, l-am culcat si eu pe pui, azi dimineata s-a trezit la 5 ca nu-i mai ajungea laptele si a baut vreo 100 de ml.
Eu incep sa inclin ca o sa avem parte de dinti in curand pentru ca a inceput sa ma muste de barba atat de tare ca imi arde zona aia un timp si apoi ma doare si daca o ating. Cum intra barba mea in raza lui, incepe sa tremure si sa se apese cu putere in mandibula. E atat de haios...tati a spus ca-si rade barba numai sa aiba si el parte de o asemenea matrasala.
Puputi bine ca are cine sa te ajute in Romania sa te odihnesti si tu!
Nicole ai mai pus poze in album de la botez, sunt foarte misto!Ai iesit foarte bine in toate!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Miss, puiul meu aproape de la inceput a mancat efectiv la san cam 6-7 minute, maxim 10, timp in care sta cuminte si trage bine cat are de tras. Imi dau seama cand nu mai sta de foame la san ci de placere, ca trage de sfarc cu gingiile, sau il molfaie, ii fug ochii dupa orice misca, fornaie, se hlizeste, da din picioare.
David e voinicutz, creste frumos, e vioi, nu te mai lua dupa vorbe in vant.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
Buna dimineata in sfarsit cu soare de la Baia Mare.
Simonacip merci si buna ideea pt petrecerea de 1 an.
Laura chiar ma gandeam sa-ti propun la un moment dat sa schimbi poza, dar chiar atunci ai scris cat de mult iti place aceea care era, asa ca am tacut. Ti-o schimb cu placere, doar ca te rog sa verifici link-ul ca mie imi deschide doar pagina de start de la Picasa cand il accesez. Intre timp am reusit sa gasesc o modalitate sa salvez si de pe Webshots, asa ca da-mi doar un link ok.
Andree, Nicole sigur ca va fac schimbarile.
Jackie e ok daca asa vrei. Te inteleg si iti respect parerea. Vroiam sa fiu sigura asta e optiunea ta. Ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa se supere cineva ca nu-si gaseste bb pe colaje sau ca nu-i place poza. 
Miss da' mai da-le-ncolo de vorbe, ca lumea si asa n-are ce face decat sa arunce cu ele fara sa le gandeasca. La cate ciudatenii mi s-au intamplat in viata, daca ma luam dupa tot ce a vorbit lumea eram de mult la nebuni. Eu ascult si ce-mi convine stochez, ce nu scot pe urechea cealalta. Daca nu aveai lapte suficient, nu avea acum David dimensiunile unui bb cu una-doua luni mai mare. Stai linistita, ca atunci cand ramai fara lapte scade bb urgent in greutate. Dragos a scazut aproape 100g pe zi. Uite o
si un
sa te impac si nu te mai gandi la asa ceva.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
YLARI spune:
Buna dimineatza si de la noi, fetelor. Ne primiti???
Am revenit in caminul conjugal, ieri am avut o groaza de facut prin bucatarie, baie, etc. Azi spal la greu ca Iuby nu mai are nimic curat saracutzul de el.
In rest noi suntem bine. Eva e din ce in ce mai frumoasa si haioasa, ma tot chirasc in gura ei sa vad daca apare vreun dintzisor, ceva. V-am zis ca m-a mancat in fund si i-am dar pruna? Prea se uita in gura mea. Ei, nu i-am dat mult, dar imi venea sa rad de ea ca nu stie sa pape... ii iesea afara din guritza. Am inceput si eu ca nuca in perete, cu pruna!!! Inainte sa ii dau sa pape i-am pus cateva zile la rand pe limbutza pruna decojita. Cred ca i-a placut.
In fine...
Miss, te sfatuiesc ca si toate fetele sa nu le mai asculti pe toate... Doar instinctul si... cantarul.
Va pup pe toate, sper sa am timp sa mai scriu azi, la cata treaba am..................
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, doar am vazut ca vine Puputi in Romania. 
Reallaura, tare haios Mirciulica la faza cu muscatul de barba.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Anca, incerc -ti trimit linkul . sper sa fie ok AICI. Multumesc mult!
Ylari
si spor la treaba!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
ancaurn spune:
Lauraam salvat poza. Fac modificarile.
Ylari spor la treaba.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos