Aspirante optimiste > 20 (351)
Raspunsuri - Pagina 12
demonizza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandrab Gata fetele! Sunteti pe listuta! eu declar z1... cu schimbare de semnatura Roxana 1+ |
Roxana, vreau si eu pe listuta, pls...
birthday: 27.02.1980
multumesc muuult
yubi spune:
Roxana ,sunt bine ,daca nu pun la socoteala faptul ca am ramas cu o menstruatie foarte dereglata (eu aveam fix la 29 de zile) ,acum mi-a venit la 26 ,19 ,34 ,27
Cred ca doar utogestanul m-a dat peste cap ,pt. ca am mai avut 2 chiuretaje si niciodata nu am mai patit asa ceva. Nu ar fi trebuit sa iau suplimente hormonale pt. ca nu aveam probleme de genul asta.Acum nu am ce face ,astept sa vad cand imi revin.Deocamdata ,nu ma gandesc la o noua sarcina.E prea devreme ,cel putin psihic nu mai fac fata (la mine a fost a 4-a sarcina pierduta)Mi-am adus aminte de voi si am vrut sa intru sa va incurajez 
Danubia spune:
Yubi , mult curaj si pt tine !
Carmen multumesc pt urare si tie asemenea , asemenea tuturor , sa ne vedem cu pui sanatosi in bratze .
Sunt singura care merge pe urmarirea temperaturii bazale?
Danubia
ruxandrab spune:
Yubi
Fetita ta ce mai face? E bine?
Ultima ora ziceai ceva de adoptie...
Eu trebuie sa plec acum... dar pls mai scrie ce ai mai facut...
1+ ![]()
lalala13 spune:

ce faceti fetelor???
ruxandra tareee!!! eu insa nu pot sa imi fac o schema de aia caci nu stiu cat are ciclul meu. pe de o parte va invidiez ca tot timpul asteptati la o anumita data sa vina uratii. eu nu pot face asta si sunt mai mereu in priza si nu face bine!
yubi ai maaaaare grija de tine. nu cred ca as dori asa ceva nici celei ma mare dusmance. noi te asteptam cu drag cand te hotarasti sa revii printre noi...desi..totusi...ai un motiv pt care s-au intamplat toate astea???
my somebody.... 
gabidaniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amber_onyx gabidaniela, normal ca te primim, dar nu pentru mult timp...pentru ca locul tau e la odisee, unde speram sa ne iei si pe noi ![]() ![]() |
Sa dea DD! Fetele ziceti-mi si mie ce analize trebuie facute inainte ca sa fie BB ok? Eu am facut sange si urina general si a iesit ok, mai putin colesterolul (cu toate ca am aproape 50 kg la 1,65 inaltime). Asta nu e o problema nu? Sper...
moni_k spune:

Fetelor...scrieti intr-un ritm... de ieri dupa-amiaza nu am intrat si voi ati trecut la subiect nou si asta e pe la jumate!!!!
M-am uitat putin din urma...Anidazzzz... ai reaparut
, cu toate ca a trecut timpul ei, iau si eu o
facuta de tine... mi-a lipsit
. Ma duc in urma sa vad ce ati mai vb si revin
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
uve_got_mail spune:
Bau!
03.07.1980. Si din pacate Z2 - luna asta a fost mult prea stresanta...incep sa cred ca daca nu mergem pe un varf de munte vreo cateva luni bune, nu se va intampla nimic frumos
Beatrice1982 spune:
buna ziua dragelor!!!!!!!!!!
ce imi faceti?
eu moooooooorrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
am venit la 17 de la munca si ma duc in bucatarie sa mananc........deschid frigiderul .nimic.....ma uit p-acolo nimic ce sa imi placa/???
si ce am mancat? na oare ce????????????
paine cu ulei de casa si cu ardei gras rosu...................
mama mia de 10 ani nu am mai mancat asa ceva,...............
sa vedeti..deschid usa de la mobila si vad dulceata de macese...na si de aia am mancat o felie ca de nu mancam....................ai de capul meu....................si acu ..am mancat da nu-s satula!!!!!
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/