Aspirante optimiste > 20 (351)
Raspunsuri - Pagina 11
Danubia spune:
Buna ziua tuturor , sunt danubia care incearca sa ramana insarcinata de cateva luni .
am citit cu placere ultimele 10 pagini si m-am hotarat sa ma alatur voua pt ca debordati de optimism si voie buna , lucri de care avem nevoie fiecare dintre noi , uneori eu sunt demoralizata cateva zile de esecuri . Nu prea am cu cine sa vorbesc despre acest subiect , najoritatea prietenelor mele au copii , si nu au avut nici o problema , asa ca nimeni nu-mi intelege framantarile .
Deocamdata eu incerc masurandu-mi temperatura bazala . De ieri a inceput sa scada deci ... ramane pe luna viitoare . Ieri am fost dezamagita , dar azi deja privesc spre urmatoare luna .
O zi frumoasa tuturor !
Danubia
creatza_87 spune:
am o nelamurire.luna asta nu m-am protejat cu speranta ca o sa vina un bebe...dar tocmai mi-a venit CM si sunt tare confuza pt k de obicei in prima zi era teroare iar acum mi-a curs decat f putin.nu stiu ce sa cred.
oana_cnt spune:
Multumesc, dragele mele, pentru aprecieri vizavi de articolul meu! E ceea ce simt...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
adrianaady spune:
bune fetelor,sper sa fie cu ochisori celor care urmeaza sa isi faca teste.... eu am mai de asteptat vreo 10 zile pina sa fac.
31.05.1980 as vrea si eu la aspirante pt citeva zile macar![]()
Fetelor voi de cita vreme incercati?
ruxandrab spune:
Gata fetele! Sunteti pe listuta!
eu declar z1... cu schimbare de semnatura ![]()
yubi 

Ce mai faci?
1+ ![]()