Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Mirikule, iti cer in avans iertare ca nu am apucat sa-ti cer acordul pentru a scrie pe forum.... dar din suflet sper sa nu te superi. Ma gandesc ca toate zuzele de aici te iubesc mult (si stii ca este adevarat) si ca se vor gandi la tine si se vor ruga pentru mama ta. Iubitele....Mirikul nostru drag are probleme cu mama ei. Probleme serioase...a facut un atac cerebral si nu e tocmai bine. ![]() Rugati-va si voi pentru dansa, sa treaca de acest mare hop, sa-si revina si sa o mai sacaie ani buni de acum pe Miri nostru! ![]() ![]() ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
OHHHHH!!!!
Dumnezeule! Toate gandurile mele bune sunt acum pentru tine miri!!!
Sa dea Domnul sa-si revina si sa sufere cat mai putin!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Sa va povestesc ce a patit mama cu Daria ieri: mama era in bucatarie, ii pregatea mancarea Dariei si deodata o aude din patutul ei ca se ineaca. Merge repede la ea, ii baga degetul in gurita dar nu reuseste sa-i scoata ce avea in gat - pana la urma a reusit si a inghitit Ce credeti ca avea? I-a cumparat sor'mea un Winnie din cauciuc de lipit pe perete si sotul i l-a pus in zona patutului dar destul de sus. Eee, Dariutza mea s-a ridicat pe varfuri pana a ajuns la el, l-a rupt si a inceput sa-l manance Offf, fata asta tot ce prinde baga in gura...nu am vazut asa ceva...mi se pare f periculos dar nu stiu cum sa o dezvat. Aaaa, nu va mai zic cum era mama cand am ajuns acasa - era verde albastra la fatza...tocmai cu ea sa peteasca fata ceva Doamne fereste! Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Bine ca nu a patiti nimic !
Iti spun din proprie experienta ca trebuie sa te inarmezi cu atentie mare pentru ca va continua o perioada sa "guste" tot ce prinde in manute....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D D'ale pletosului : cam asa dorm si cu astea ma joc acum : ![]() ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
pletoselului frumos !!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ramonab Fetelor, ma uitam printre pozele de la naterea lui Razvan si abi acum am descoperit ca am un filmulet scurt din sala de operatie , cu primele secunde din viata lui Razvi .Din momentul in care l-au scos din burtica Daca vreti sa il vedeti e aici:http://good-times.webshots.com/video/3034257900102497651KWEJpa RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Aoleu ce m-ai emotionat....
Si cum il trageau de manute femeile alea pe razvanel...
Barem, cand am mai vazut si masa aia swi pe tine conturata sub cearceafuri... m-a apucat brusc o durere de burta de parca nasteam si eu....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Bineinteles ca sunt singura pe aici....![]()
Ma duc la 

si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
ramo ce frumos!! super ca v-au lasat sa filmati .. noi nu am avut voie. asta da amintire. m-au napadit si pe mine amintirile .. pacat ca nu au si sunet videourile sau e o problema de la mine?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Bineinteles ca sunt singura pe aici.... Ma duc la ![]() ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
aici sunt!!! a adormit greu eva, nu stiu ce a fost cu ea. in plus, am curatat zarzavaturile ptr supica..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
fug si eu la 
noapte buna si somn usor!
lala tu unde ai fugit??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
madalina28 spune:
Miri,
pt mami tau sa se faca bine si sa-ti fie alaturi muuulti ani de acum incolo.
Lala frumos pletosel cum doarme el acolo facut ingramadit ,ma gandeam sa-i iau si eu bile Sofiei si tot asa le-as pune intr-o piscina.
Ema eu de la 5 luni am avut un suport pt baie de la litaf www.litaf.ro/tafli.html" target="_blank">asa,iar acum am cumparat de la okbaby www.bebe-strumf.ro/produse/siguranta-pentru-baie-ok-baby-flipper-evolution/" target="_blank">flipper evolutionde care suntem foarte multumite,are niste ventuze destul de bune care ii ofera stabilitate mai ales ca a mea sare in el si se agita.
Ramona frumoasa amintire ai gasit mi-au dat lacrimile, mi-am adus aminte de primele clipe de viata ale Sofiucai
Multumesc fetelor de sugestii pt cadoul nasicii mici,dar bijuteri i-am cumparat anul trecut,cred ca o sa ii iau o enciclopedie, de fapt ea studiaza pianul si ma gandeam sa-i cumpar niste partituri sau ceva de genul probabil ca o sa ma ghidez la fata locului si o rama cu poza ei impreuna cu Sofiuca si fratele.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
LaLa_20 spune:
Aici sunt am avut ceva de lucru...
In primul rand Miri drag...

.Ma rog pt sanatatea mamei tale si pt tine sa fi tare...Te imbratisez din suflet!
SI mai apoi desi am vazut pozele Ereenei si filmutelete nu am apucat sa ma exprim,so :
Mateiul e un frumos,un haios care indeasa toti pufuletii iar "In tara piticului urias" m-a emotionat pana la lacrimi...

Mami patrik am vazut si pozele voastre frumosilor!!!
Ramo sunt atat de emotionante filmuletele...

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

(14 Feb 2003)

Ce credeti ca avea? I-a cumparat sor'mea un Winnie din cauciuc de lipit pe perete si sotul i l-a pus in zona patutului dar destul de sus. Eee, Dariutza mea s-a ridicat pe varfuri pana a ajuns la el, l-a rupt si a inceput sa-l manance
.Din momentul in care l-au scos din burtica Daca vreti sa il vedeti e aici: