Vacanta in Turcia (8)
Raspunsuri - Pagina 22
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Alecsia, multumesc pt raspuns. Atunci o sa incercam initial fara sa dam nimic si sa vedem cu e camera. Adevarul ca as prefera sa nu fie soare in camera toata ziua sa poata dormi si pitica. Erau draperii in camera sa poti face intuneric? Ca asa cred ca ar adormi mai repede. Raluca, cel mai sigur e sa scrii un mail celor de la Cornelia si sa ii intrebi. Ani de Stefana (23.01.2008) Stefi Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
Desigur, sunt draperii la geam .
--------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
iulia_b spune:
Va rog poate aveti impresii despre
http://www.belek.ro/index.php/Hoteluri-Belek/CRYSTAL-FAMILY-RESORT-SPA.html
mergem cu 2 copii. Mi se pare potrivit pentru familii dar as vrea sa stiu daca este in regula (mancare, cazare s.a).
ioana_mada spune:
Pentru kid2003;am fost anul trecut la Sungate cu baietelul de 1 an si 8 luni;superb hotelul si pentru adulti si pentru copii;are 2 piscine pt copii(una pt bebelusi,cu apa f putin adanca si una pt copii mai marisori,de la 2 ani),un parc cu jucarii de gradina(tobogane,casute,scranciobeuribalansoare) amplasat intr-o zona umbroasa cu pini,un gen de cort cu masute si scaune si tot felul de jucarii(creioane pt desenat si colorat,puzzel-uri...),o mini gradina zoologica(cu iepuri si pauni) si un delfinariu la care insa nu am fost niciodata.E mai scump decat alte hoteluri de 5 stele dar merita banii.
kiki31 spune:
Bogdanai,poate cand te intorci din concediu postezi ceva impresii despre hotel Surmeli,si noi avem bilete acolo dar din 22 august si avem si bebe de 9 luni. Sper sa fie ok.
riloasa spune:
mama lui Alex, multumesc mult de raspuns. Pana la urma mergem la Royal Wings ca la Palace nu am putut merge din cauza ca nu ne-au dat o camera singal. Au sterilizator daca le cerem? Avem biletele pe 3 septembrie. Eu sunt cam stresata cu partea medicala, agentia nu stie mai nimic. Anul trecut au plecat cei mai buni prieteni la Bulgari si fata a facut enterocolita. La 5 spitale au umblat pana sa o interneze. A fost un cosmar prin ce au trecut. De aceea rog mult care stiti ceva si de Royal sa imi spuneti. De Palace am aflat tot de la voi, dar de la Royal? Si cred ca cei 2000 euro i-au platit ei, dupa care firma in Romania. Care stiti va rog mult sa imi spuneti, ca bebe cel mic va avea 3 luni. Astept sa nasc, sunt in saptaman 39.
madau spune:
mama lui alex nu-ti pune mari sperante in bazarul ala...e chiar peste drum de hotel, preturi foarte mari insa...nu prea ai ce sa cauti pe acolo. Tot aproape de hotel, e si un mall...nu-mi amintesc acum numele, noi am fost de 2 ori acolo si am cumparat ceva suveniruri pt cei de acasa, insa la fel..destul de scump. Si nu prea poti sa te targuiesti cu ei.
Riloasa, repet ce ne-au spus cei de la spitalul unde a fost internat cel mic, toate hotelurile au contracte cu spitalele, nu-ti fie teama ca ramai si nu se uita nimeni la tine, exista medic in hotel, fii optimista...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
kid2003 spune:
Ioana_mada multumesc mult de tot pentru raspunsul tau...Si eu am fost mirata ca e un pic mai scump decat alte hoteluri de 5 stele si nici nu am gasit pe altcineva in afara de nasii nostri (si te tine acum ) sa fi fost la acest hotel. M-au cucerit pozele si de aceasta l-am luat mai ales ca merg cu matza de 9 luni care tb sa aiba si ea activitati pt varsta ei.
Madau eu plec pe 23, cu o zi inaintea ta si in Kemer, nu in Belek...Macar sa fi plecat in aceeasi zi, poate aveam bafta sa punem de o intalnire DC si Tutunarese acolo in avion...Asta este, poate la anul!
Vacante placute tuturor fetelor care pleaca in curand, vreme superba si copilasi super sanatosi!
adriana15 spune:
noi plecam pe 25 iunie in lara la hotel delphin palace deluxe collection.abia astept.anul trecut am fost la royal wings si atat de mult ne-a placut incat am fi mers si anul acesta tot acolo,dar, am zis sa mai schimbam si noi locul.
revenim cu impresii.
pupici si alegeri si concedii minunate la toata lumea.
adar spune:
Inca n-am reusit sa citesc tot ce s-a scris despre Turcia aici.
Noi am fost anul trecut la Club Voyage in Belek si totul a fost la superlativ.
Anul asta, daca reusim, tot acolo ne dorim sa mergem ...
madairina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui riloasa mama lui Alex, multumesc mult de raspuns. Pana la urma mergem la Royal Wings ca la Palace nu am putut merge din cauza ca nu ne-au dat o camera singal. Au sterilizator daca le cerem? Avem biletele pe 3 septembrie. Eu sunt cam stresata cu partea medicala, agentia nu stie mai nimic. Anul trecut au plecat cei mai buni prieteni la Bulgari si fata a facut enterocolita. La 5 spitale au umblat pana sa o interneze. A fost un cosmar prin ce au trecut. De aceea rog mult care stiti ceva si de Royal sa imi spuneti. De Palace am aflat tot de la voi, dar de la Royal? Si cred ca cei 2000 euro i-au platit ei, dupa care firma in Romania. Care stiti va rog mult sa imi spuneti, ca bebe cel mic va avea 3 luni. Astept sa nasc, sunt in saptaman 39. |
Noi mergem de pe 23 august pana pe 30 august la Royal Wings si daca aflu ceva ta anunt cand vin.