Vacanta in Turcia (8)
Raspunsuri - Pagina 21
puisorul spune:
Intrebare pt fetele care ati fost la IC Santai? Ar trebui sa prefer camera, etajul, pozitia camerei? Sunt camere cu vedere la mare sau nu? Am inteles ca se mai practica si bacsisul la receptie( gen 10 euro in pasaport) ca sa iti dea o camera buna? A facut cineva asa?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
clyo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui riloasa Va rog mult sa imi spuneti cine a mers la Delphin Palace Deluxe in Lara. Noi pana vineri vrem sa platim biletele dar nu vad nici o parere despre el. As lua la Royal Wings, dar nu stiu care e mai bun. |
noi am fost la Delphin palace si Delphin Diva din Lara; sunt execelenti la capitolul servicii.
madau spune:
Riloasa iti raspund eu la ambele intrebari. Eu am fost acum 2 ani la Delphin Palace si ti-l recomand cu caldura, noi am mers cu inca 3 familii, cu tot cu copii, dintre care unul de 9 luni la vremea aceea si n-am avut nimic de comentat. Am gasit de toate, mancare pt bebe, blender, patut, absolut tot.
Cat despre urgente medicale, baietelul unora dintre prieteni a facut o enteroviroza urata cu tot tacamul, vomitat, deshidratat, a mers cu el dimineata la cabinetul medical din cadrul hotelului, l-a vazut medicul, i-a dat tratament. Insa cel mic refuza sa bea si sa manance, asa ca seara s-a simtit foarte rau, am mers la receptie si imediat ne-au chemat ambulanta, in 10 min au fost acolo, l-au dus pe cel mic cu mamica lui la un spital particular in Antalya, si in 2 zile l-au pus pe picioare. Conditiile de la spital...ce sa-ti spun, incredibil, ca la hotel...rezerva pt amandoi, tinuti sub observatie tot timpul. Din cate am inteles atunci toate hotelurile au contracte cu spitale private si orice urgenta sa rezolva imediat. de platit n-au platit nimic, aveau asigurare si s-a rezolvat totul de aici din RO, le-au dat factura, a costat 2000 de euro spitalizarea, platiti insa de cei de la asigurari.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Alecsia spune:
citat din mesajul lui puisorul Intrebare pt fetele care ati fost la IC Santai? Ar trebui sa prefer camera, etajul, pozitia camerei? Sunt camere cu vedere la mare sau nu? Am inteles ca se mai practica si bacsisul la receptie( gen 10 euro in pasaport) ca sa iti dea o camera buna? A facut cineva asa? Ani de Stefana (23.01.2008) Stefi Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
La IC Santai sunt si camere cu vedere la mare. Sunt si camere la parter, dar stai linistita e un hotel de 5 stele si nu se apuca nimeni de furat. Cand mi-am luat anul trecut biletul , nu puteam sa aleg de la agentie. Tratezi direct la hotel, dar numai daca ceea ce ti-au dat nu iti convine. Eu nu am gasit cu vedere la mare , mi-au dat in schimb una cu vedere partiala la mare. Si a fost mult mai bine asa. Camerele cu vedere la mare au zgomot de la piscina principala si de la pool-bar , in plus soarele bate toata ziua. Camera pe care am avut-o , era cumva intre cele doua corpuri ale hotelului,cu vedere la vilute si piscina relax .Nu mai stiu etajul, 5 parca , marea se vedea perfect, era liniste . Soarele batea doar dimineata, asa ca in camera, chiar si la pranz era o temperatura acceptabila. Nu am dat nimic la receptie, am incercat fara. Le-am cerut camera cu vedere la mare , mi-au zis ca nu au , si mi-au dat-o pe aceasta. Am fost foarte multumita. Alti romani au nimerit la parter , nu le-a convenit , s-au intors la receptie si cu 10 euro au rezolvat problema. Personalul e oricum dragut, si e dragut chiar si fara cei 10 dolari/euro. Sper ca am fost de ajutor
---------------------------------------------------------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
Raluca spune:
Ani, puisor, din 23 iunie plecam si noi spre Belek....stam la Cornelia ,sper sa fie OK....mai ales ptr pitic!
Intrebare ptr cele umblate in Turcia: la modul general, particular pe Cornelia de lx-daca stiti, au in camere incalzitor de apa? Primesc daca cer sau il car cu mine ...ptr lapte la bb.
Vacanta frumoasa oriunde ati merge!
puisorul spune:
Alecsia, multumesc pt raspuns. Atunci o sa incercam initial fara sa dam nimic si sa vedem cu e camera. Adevarul ca as prefera sa nu fie soare in camera toata ziua sa poata dormi si pitica. Erau draperii in camera sa poti face intuneric? Ca asa cred ca ar adormi mai repede.
Raluca, cel mai sigur e sa scrii un mail celor de la Cornelia si sa ii intrebi.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Burtocika spune:
Buna intrebare ! Si pe mine ma intereseaza cum sa facem cu laptele lui bb (cam mare acum, dar tot mai bea lapte la pranz si seara, ca sa nu mai zic si de noapte din cand in cand).
Cum rezolvati cu laptele ?
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani
Alyna24 spune:
citat din mesajul lui bogdanai Buna intrebare ! Si pe mine ma intereseaza cum sa facem cu laptele lui bb (cam mare acum, dar tot mai bea lapte la pranz si seara, ca sa nu mai zic si de noapte din cand in cand). Cum rezolvati cu laptele ? Boghi www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen? www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani |
Ma bag si eu in seama sa va raspund.Anul trecut noi am stat la Club Voyage Belek Select si am fost cu tot cu bebe de 1 an si 4 luni.Aveam masa de lapte in meniu pt dimineata si seara evident.Va spun cum am facut eu cand ii dadeam lapticul in camera seara si dimineata:puneam apa in biberon si-o incalzeam sub jetul de apa calda.Au o apa fierbinte ca in max 2 minute lapticul era gata numai bun de baut.
La restaurant insa aveau sterilizator, termos din acela de incalzit apa(sau cum i se zice).
mama_lui_alex spune:
citat din mesajul lui riloasa Care e diferenta intre Palace si Royale? Ca zona verde care e mai frumos? |
Nu stiu sa-ti spun care-i diferenta intre cele doua (deocamdata)..
dar anul trecut in septembrie noi am fost la Royal Wings..unde ne-am simtit EXCELENT!! conditii extraordinare din toate punctele de vedere..desi, in septembrie (dupa 15 sept), apa in piscine mi s-a parut cam rece (in schimb apa marii, temperatura afara..de nota 10)
Anul acesta, incepand cu 4 iunie vom merge la Delphin Palace..doar pentru a "schimba" ceva..desi parerile pe care le-am citit ar fi ca..Royal Wings-ar fi mai ok..iti spun sincer ca deocamdata cele doua par la fel "din punct de vedere al faciltatilor"..cred ca difera doar arhitectura..
Ah..Delphin e..un pic mai aproape de zona de shopping, de un mic bazar..(care-i oricum foarte scump in Lara).
Si anul acesta, Royal e mai scump un pic decat Delphin.