Vacanta in Turcia (8)
Raspunsuri - Pagina 12
mihailescu teodora spune:
Madau,ai citit si aici?
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
madau spune:
Teodora, nu merge linkul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
chiara.2005 spune:
Buna fetelor!
Am vazut ca multe dintre voi ati fost in Antalia si la inceput de iunie si ca temperaturile sunt OK. Ceee ce m-ar interesa ar fi cum este apa marii la inceputul lunii iunie. Eu am fost doar in sejurururi incepand din 25 iunie si apa era deja calda.
Eu m-am hotarat pentru Miracle, datorita pretului. Am mai fost acolo si este mai mult decat in regula pentru ceea ce imi doresc eu: sa ajung repede (merg cu un copil de 2 ani jumate, prima data cand am fost acolo Andrei avea 10 luni :) si s-a simtit foarte bine ), curatenie, soare , nisip fin si apa marii. Camerele sunt foarte frumoase, spatioase. Se ajunge la hotel in 10-15 minute. Am fost la Miracle in 2007. In 2008 am fost la Crystal Family Resort.
camelia_daniela spune:
Hello!
Ne tot organizam si noi pentru concediul de anul asta si am vrea sa ajungem in Turcia insa nu ne putem hotara...
Ne-ar cam tenta Botanik-ul pentru o saptamana in a doua jumatate a lunii iunie, insa am citit ca are plaja cu pietre si pietricele si sa intrarea in mare e destul de abrupta si brusca O sa se stea la piscina, bineinteles insa am fi vrut si la mare, la nisip ... Daria sigur va vrea la nisip si daca nu e ... ce ma fac!?
Bugetul nu ne permite sa ne aruncam cu capul inainte, deci trebuie sa alegem ceva cat se poate de ok la un pret care sa nu prea depaseasca 1000 euro cu totul ...
Gasisem hotelul Green Nature Resort and SPA (Marmaris) dar am citit mai cu atentie si e la 1000 m de plaja !
Despre Sillyum Golf Resort (Belek) stie cineva ceva?? Pare ok in poze si are preturi bunicele!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
madau spune:
Cami din cate stiu eu Botanikul nu e asa de ieftin.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
camelia_daniela spune:
Madau, vorbeam de oferta cu 20 - 22% reducere pentru early booking fara taxa de aeroport, viza si asigurare undeva la jumatatea lunii iunie ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
ramonzca79 spune:
hello girls!!!
am o intrebare....am o rezervare in Turcia- Kusadasi pt 10 nopti incepand cu 16 iunie...INSA...nu stiu daca vom mai putea merge...oferta este super de super dupa parerea mea...296 GBP/ pers/ 10 nopti la 5 stele cu ALL deci cca 320 eur./pers...este vb de hotel Fantasia De Luxe...review-uri si poze www.holidaycheck.com/hotel-travel information_Hotel Fantasia-hid_38521.html" target="_blank">AICI
rezervarea este facuta pt 2 pers si un infant...credeti ca as putea gasi pe cineva care s-o preia si sa-mi pot lua avansul dat???inca nu e 100 % sigur ca nu vom merge...dar in maxim 2 saptamani aflu...pana pe 16 aprilie trebuie platit restul...
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
Crinutz spune:
ramonzca79, presupun ca nu intra si transportul in pretul asta, nu ? Si daca nu cam cat e avionul ?
merci !
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crinutz ramonzca79, presupun ca nu intra si transportul in pretul asta, nu ? Si daca nu cam cat e avionul ? merci ! "Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu" http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007 |
Nu! nu intra transportul...noi ne-am orientat la masina pt ca vroiam sa ne oprim 2 zile si in Istanbul...
In ceea ce priveste avionul nu stiu sa-ti spun, insa daca spre Antalya e undeva intre 250-300 euro ma indoiesc ca aici ar fi mai scump...presupun ca se iau zboruri catre Izmir...
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
Crinutz spune:
merci !
Intrebam pt finii mei. Ei au si copil. E ok si cu masina ca amm inteles ca nu te costa f mult. Noi mergem in Bodrum cu masina si am inteles ca vor fi vreo 100 si ceva de euro. Am impresia ca Kusadasi e mai aproape.
Daca aflu ceva sa vrea iti zic.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007