Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Madutza e foarte cald.Noi am fost anul trecut de pe 1 iunie si anul asta plecam de pe 2 iunie.De la 11 pina pe la 17 nu poti sta ,ca faci insolatie.E cald inclusiv seara tirziu.Temperatura este ca la noi in toiul verii.Ai facut o alegere foarte buna cu perioada.Ce trece de la jumatatea lui iunie pina la sfirsitul lui august,cel putin in ceea ce ma priveste, e obositor de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Multumesc dulcetica! M-am uitat si azi erau 19 grade la ei, deci cald fata de la noi.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Citat:
citat din mesajul lui diciu

Fetelor, la vara vrem sa mergem in Turcia-Kusadasi sau Bodrum. Ne-am gandit si la Grecia sau Croatia, insa am inteles ca la capitolul hotel-resort turcii stau foarte bine.
Am ales aceasta destinatie pt ca vom merge cu masina si vrem sa fie drumul cat mai scurt. Avem un bebe de 1 an jumatate.
Ma tot uit pe o gramada siteuri, tripadvisor, supereva, etc si mai rau am ametit. Nu ma pot deloc hotari. Caut un hotel (resort) de 4- 5 stele AI sau UAI, pe malul marii cu plaja de nisip, cu destule facilitati si pentru copii mici (scaune inalte de masa, locuri de joaca si piscine pt copii, meniuri sanatoase si pt copii, etc).
Ma puteti ajuta cu cateva impresii si pareri de pe unde ati fost si merita?

Multumesc
eu am stat la Kustur Club- Kusadasi si a fost super. Copilul nostru avea 3 ani dar erau si cu copii mici. Sau ar fi Aquafantasy din ce zic altii, sincer preturile nu le stiu insa sunt pe net la fiecare agentie

Multumesc Valiburu
Arata bine hotelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

buna fetelor, ma bag si eu in lista celor ce vor sa mearga in iunie in Antalya.noi vom fi si cu copii, cea mica de 1 an si cea mare de 5 ani si ii vom lua si pe bunicii cu noi ambele perechi.
intrebarea e dc va fi ok cu fetitele, dc vom gasi mancarica pentru ele , mai necondimentata, si pentru cea mica meniuri de copii.
Noi ne-am gandit la hotelurile Royal Wings sau Miracle, azi ne decidem, diferenta e de 100 euro intre ofertele de la agentii, si nu sunt sigura dc merita 100 euro si sa alegem RW.
nu stiu si ce perioada din iunie sa aleg, pe 18 iunie sau 25-27 iunie, sau e prea cald pt copii asa mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Am primit si noi o oferta pt Bodrum la Hotel Aegean Dream 5 stele, AI, cu plecare pe 8 iunie. Ne-ar costa vreo 600 si ceva de euro pt 2 persoana cu rezervare acum, stiti ca se fac ceva reduceri. E destul de avantajos. Doar ca nu ne permitem sa luam si avionul asa ca s-a hotarat pe masini pana acolo, cu escala de o noapte la Canakkale deci cam 1000 euro sa zic.
Inteleg de la voi ca e ok cu vremea in perioada pe care o vrem noi. Ati fost acolo? Si mai ales ati fost cu masina? E ok, merita banii? Avem ce vizita?

Multumesc!

Poate s-a mai scris dar sunt la munca si nu am voie sa stau prea mult pe forum asa ca nu-mi permit sa stau sa caut. ma vede sefu'

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenca

buna fetelor, ma bag si eu in lista celor ce vor sa mearga in iunie in Antalya.noi vom fi si cu copii, cea mica de 1 an si cea mare de 5 ani si ii vom lua si pe bunicii cu noi ambele perechi.
intrebarea e dc va fi ok cu fetitele, dc vom gasi mancarica pentru ele , mai necondimentata, si pentru cea mica meniuri de copii.
Noi ne-am gandit la hotelurile Royal Wings sau Miracle, azi ne decidem, diferenta e de 100 euro intre ofertele de la agentii, si nu sunt sigura dc merita 100 euro si sa alegem RW.
nu stiu si ce perioada din iunie sa aleg, pe 18 iunie sau 25-27 iunie, sau e prea cald pt copii asa mici?

Ma mira diferenta de numai 100 euro intre RW si Miracle , deoarece intre cele 2 hoteluri este diferenta mare , mai ales la servicii. Pe o scara de la 1 la 10 , RW ar fi cam de 8 iar Miracle de 4.
Ca sa nu mai spun ca RW are si un aquapark si luna park fantastic.
Ca si perioada eu iti recomand cat mai la inceputul lui Iunie.

@ Crinutz , din ce am auzit eu ,AEGEAN DREAM RESORT este un resort bun care isi respecta cele 5* afisate dar nu este in Bodrum ci in Turgutreis cam la 20 km de Bodrum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

crisstin, inteleg ca poate le cunosti mai bine. Si de aceea te intreb, tot pe scara de la 1 la 10, ce hoteluri recomanzi de la 8 la 10? Si eu sunt nedumeria si tot caut...caut...
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstin spune:

Nu pot zice ca, cunosc prea bine hotelurile din Turcia , dar pot afirma ca pe langa cele care le-am vizitat eu , m-am informat destul despre ce ofera un hotel sau altul. Desi multe sunt de 5* UAI nu toate ofera aceleasi sevicii .De ex nu poti compara Rixos Premium cu Miracle desi amandoua au 5*.Pretul este de multe ori un bun indicator. Parerea mea este ca trebuie sa-ti stabilesti niste lucruri care sunt importante pt tine in vacanta( plaja , piscine , mancare, bauturi , tobogane , luna park,camera, vegetatie bogata sau nu etc).Bugetul si luna in care vrei sa mergi sunt iar importante,pentru ca de exemplu degeaba iti recomand eu Cornelia de Luxe sau Delphin Palace daca bugetul tau de vacanta este 1000 euro.
Hoteluri foarte bune in zona Antalya sunt Rixos , Calista ,cele din lantul Delphin sau Cornelia , SuSesi, Sungate Port Royale (astea la pret mai mare ) dar mai sunt o gramada de hoteluri la pret acceptabil insa depinde ce iti doresti tu mai mult de la vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaplesa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenca

Royal Wings nu suporta comparatie cu Miracle la o diferenta de numai 100 euro pe sejur, iar daca este vorba de 100 euro/pers (deci mai putin cu 3-400 euro pe sejur) la Royal Wings pretul corespunde serviciilor si dotarilor. Oricum pentru plaja cu nisip si intrare mai lina in mare, de recomandat este zona Lara (Delphin Palace, Titanic) sau ceva mai departe de aeroportul Antalya (35-70 km), zonele Belek si Side, s-a mai scris de fapt.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am dat si noi avansul pt Turcia, o sa plecam in 25 iunie, in Belek, la Susesi. Am prins o oferta destul de buna de la Perfect Tour, 700 de euro/pers.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput