tauroaice (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Aci suntem

Buna fetele,
Azi am avut prima zi de gradi, doar 3 ore ca asha prevede regulamnetul in prima zi. Speram ca maine sa stea toata ziua, avand in vedere ca este okay, ii place, s-a integrat din prima iar d-na educatoare a fost oarecum impresionata ca nu a ridicat nici o problema (gen - plans, nervos sau mai stiu eu ce). Ce sa zik eu una sunt tare bucuroasa pentru el mai ales ca-si doreste f mult sa mearga la gradi(sare de colo colo ca un titirez nu sta locului deloc - asha-i de bucuros), iar cu limba o vedea el ce face. De acu mai ramane sa-i cautam si Mariei, e cam suparata ca ea nu merge la gradi, abia am scos-o azi dimineata de la Mihaita - cu santaj ca altfel nu a mers.
Va pup si multa sananate. Oare ce o fi cu vremea asta???La noi e tare cald afara , la voi cum este????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara fetelor!
Acum am ajuns de la servici si sunt tare necajita .Poate alaturi de voi imi revin.
Merg sa ma schimb si vin la barfa.

Mergi la inceput

Te asteptam Carmen sa ne spui cine te-a suparat. Cine se pune cu tine se pune cu noi

Mergi la inceput

Silar, soarte e de vina.
I-am facut ieri externarea (in acte) lui Edi, pentru ca a terminat injectiile si a trecut la pastile Zinnat, pe care nu reuseste sa le inghita si e tare greu si plange...si mai e si la mama, departe de noi
Eu ziceam ca-mi revin, dar m-a vazut azi doctorita la servici si tare nu i-a placut cum arat.M-a ascultat la plamani si mi-a recomandat o noua serie de antibiotice (a treia in doua saptamani)

Mergi la inceput

Carmen nu pot sa cred, dar ce se intampla - dupa atata medicatie ar fi trebuit sa fiti mai bine. Pastilele pt Edy nu pot fi pisate intr-o lingurita?? Medici ce spun de ce nu se amelioreaza problemele? Edy este la mama ta din cauza ca si tu esti racita??
Va pup si multa sanatate .

Mergi la inceput

Am uitat sa dau Buna dimineata, si azi am facut eu ...
Ptiu ce harnica sunt....
Va pup, byeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Buna tauroaicelor!
Sunteti cam ocupate in ultimul timp, mai ales de cand am revenit eu
Silar, Edi e la mama pentru ca noi lucram si nu am cu cine sa-l las, iar la gradinita ni s-a recomandat sa nu-l ducem deocamdata.Acum a plecat sotul sa-l aduca acasa , dar maine seara il ducem inapoi (ca sa nu-l trezim dimineata la 6,30)
Mihaela ce vorbareata ai fost azi?Esti bine?

Mergi la inceput

Asta intreb si eu Mihaela, esti bine ??
Carmen azi cum va simtiti?

Mergi la inceput

'Neata si o .Azi nu a ma i plans Maria cand a plecat Mihaita la gradi , s-au pupat de plecare si atat.
si o zi faina va dorim.

Mergi la inceput