tauroaice (30)
Raspunsuri - Pagina 18
silar spune:
Aci suntem 
Buna fetele,
Azi am avut prima zi de gradi, doar 3 ore ca asha prevede regulamnetul in prima zi. Speram ca maine sa stea toata ziua, avand in vedere ca este okay, ii place, s-a integrat din prima iar d-na educatoare a fost oarecum impresionata ca nu a ridicat nici o problema (gen - plans, nervos sau mai stiu eu ce). Ce sa zik eu una sunt tare bucuroasa pentru el mai ales ca-si doreste f mult sa mearga la gradi(sare de colo colo ca un titirez nu sta locului deloc - asha-i de bucuros), iar cu limba o vedea el ce face. De acu mai ramane sa-i cautam si Mariei, e cam suparata ca ea nu merge la gradi, abia am scos-o azi dimineata de la Mihaita - cu santaj ca altfel nu a mers.
Va pup si multa sananate. Oare ce o fi cu vremea asta???La noi e tare cald afara , la voi cum este????
Eftimie C. spune:
Buna seara fetelor!
Acum am ajuns de la servici si sunt tare necajita
.Poate alaturi de voi imi revin.
Merg sa ma schimb si vin la barfa.
Eftimie C. spune:
Silar, soarte e de vina.
I-am facut ieri externarea (in acte) lui Edi, pentru ca a terminat injectiile si a trecut la pastile Zinnat, pe care nu reuseste sa le inghita si e tare greu si plange...si mai e si la mama, departe de noi 
Eu ziceam ca-mi revin, dar m-a vazut azi doctorita la servici si tare nu i-a placut cum arat.M-a ascultat la plamani si mi-a recomandat o noua serie de antibiotice (a treia in doua saptamani) 
silar spune:
Carmen nu pot sa cred, dar ce se intampla - dupa atata medicatie ar fi trebuit sa fiti mai bine. Pastilele pt Edy nu pot fi pisate intr-o lingurita?? Medici ce spun de ce nu se amelioreaza problemele? Edy este la mama ta din cauza ca si tu esti racita??
Va pup si multa sanatate
.
silar spune:
Am uitat sa dau Buna dimineata, si azi am facut eu
...
Ptiu ce harnica sunt....
Va pup, byeeeeee
Eftimie C. spune:
Buna tauroaicelor!
Sunteti cam ocupate in ultimul timp, mai ales de cand am revenit eu 
Silar, Edi e la mama pentru ca noi lucram si nu am cu cine sa-l las, iar la gradinita ni s-a recomandat sa nu-l ducem deocamdata.Acum a plecat sotul sa-l aduca acasa
, dar maine seara il ducem inapoi (ca sa nu-l trezim dimineata la 6,30)
Mihaela ce vorbareata ai fost azi?
Esti bine?
silar spune:
'Neata si o
.Azi nu a ma i plans Maria cand a plecat Mihaita la gradi
, s-au pupat de plecare si atat.
si o zi faina va dorim.

Tatiana
Mihai
FOTO