tauroaice (30)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitz78 spune:
miha - hai ca te iert de data asta, dar sa nu se mai intample, ok?![]()

eliza e bine, am fost pe-afara, ne-am jucat..acum ne pregatim de nani.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
Buna dimineata!!
pentru fete si fresh lu Gabitza. O zi cat mai buna, petrecere frumoasa celor care merg la Halloween si un weekend cat mai placut!
_
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nimic nou nici la noi. Azi noapte fii-mea nu s-a trezit decat de 2 ori, deci pot spune ca am dormit bine. In rest, astept week-end-ul cu interes!![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Eftimie C. spune:
'Neata fetelor!
De mult nu v-am mai oferit cafea, ceai si fresh-uri.Poftiti si serviti 
Ce pot sa va spun despre noi...bolim in familie
Eu deja nici nu ma mai gandesc la mine, ci sunt data peste cap de raceala lui Edi.
Dupa ce in prealabil am mers la dr. de familie care ne-a spus ca Edi nu are decat rosu in gat si daca se agraveaza cu tuse si febra sa-i dam antibiotic, acum am ajuns cu el la pediatru care ne-a spus ca e atins la plaman si are toate caile respiratorii afectate.Concluzia: trebuie sa faca injectii
Saracutul meu, are de facut 10 injectii la 12 ore si mai are nu stiu cate siropele si drajeuri si...
Il tinem acasa, desi figureaza internat la Pediatrie...
Cam asta e povestea noastra.Trista.
silar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eftimie C. 'Neata fetelor! De mult nu v-am mai oferit cafea, ceai si fresh-uri.Poftiti si serviti ![]() Ce pot sa va spun despre noi...bolim in familie Eu deja nici nu ma mai gandesc la mine, ci sunt data peste cap de raceala lui Edi.Dupa ce in prealabil am mers la dr. de familie care ne-a spus ca Edi nu are decat rosu in gat si daca se agraveaza cu tuse si febra sa-i dam antibiotic, acum am ajuns cu el la pediatru care ne-a spus ca e atins la plaman si are toate caile respiratorii afectate.Concluzia: trebuie sa faca injectii Saracutul meu, are de facut 10 injectii la 12 ore si mai are nu stiu cate siropele si drajeuri si...![]() Il tinem acasa, desi figureaza internat la Pediatrie... Cam asta e povestea noastra.Trista. POZE ![]() Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |

.Sa va faceti bine repede. E cel mai trist cand copilasul tau este bolnav
. Multa sanatate si 

mhldvrc spune:
Happy Monday!!!
Cafea si fresh.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
anangel_lexi spune:
Carmen, multa sanatate lui Edi! Imi pare tare rau ca trebuie sa faca injectii! Offf 
Mihaela, multumim pentru cafea si melodie.
Mie tare mult imi place Sister Act!
Noi ieri am profitat de soarele timid care a aparut si ne-am plimbat printr-un orasel din Luxembrug, tare frumos. Promit sa revin si cu cateva poze cat de curand.
de
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eftimie C. 'Neata fetelor! De mult nu v-am mai oferit cafea, ceai si fresh-uri.Poftiti si serviti ![]() Ce pot sa va spun despre noi...bolim in familie ![]() Saracutul meu, are de facut 10 injectii la 12 ore si mai are nu stiu cate siropele si drajeuri si...![]() Il tinem acasa, desi figureaza internat la Pediatrie... Cam asta e povestea noastra.Trista. |
Carmen, cum ii mai este lui Edi, dar tie?
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
Nimeni????
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
anangel_lexi spune:
Ba da, eu!
adica martie din post.
Carmen, ce mai faceti, cum va mai simtiti?
Gabitz, silar, pe unde sunteti?
Ruxandraaaaa, mai vii pe la noi sau ne-ai abandonat?
de
Din ce in ce mai mare

Eduard-Costin (28.02.2003)