caut pregnyl

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

Buna Fetelor,
Am cautat si eu disperata pregnyl: pe net, la toate farmaciile din drumul meu spre casa, si pot sa va spun ca strabat zilnic Bucurestiul dintr-un capat in altul , deci sunt ceva farmacii in drumul meu, si diferite, nu o singura firma .....si toti farmacistii imi spun ca nu se gaseste la depozite, de mai multa vreme.Dar...nici inlocuitor nu exista:(

Stau si eu si ma intreb, care o fi motivul pentru care nu se gaseste, lipseste materia prima, e nevoie de substante rare...?cu ce am gresit noi pe lume,sa avem atatea piedici in drumul nostru spre obtinerea unui bebe. Si ma mai intreb....daca era un medicament vital...ce faceam??, nu mai vorbesc despre starile la care ajungi dupa 2 ani de nereusita(exista o degradare a vietii fiecareia dintre noi care trecem prin astfel de esecuri).
Culmea e ca omul are bani sa il cumpere....dar nu se gaseste....in ce fel de economie traim???ca la scoala ni se vorbeste despre cerere si oferta, ca asa functioneaza o piata intr-o economie....

Ma intreb unde as putea sa ma adresez eu, sa cer sa apara in farmacii???sa poti sa dai comanda, ca sa nu faca producatorul si sa nu se cumpere pe masura productiei.

Pe de alta parte, aflu cu surprindere, ca la clinicile de fertilizare exista acest pregnyl....si il primesti, dar este de 5 ori mai scump ca in farmacii....eee si atunci inteleg cum merge economia de piata la noi....deci....trebuie sa traiasca si depozitul, si clinica si tot lantul....!

Nu doresc...decit sa am un copil....cu ce gresesc???

scuze daca stresez...dar ma intreb si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Coletutza, nu mai pomenesc de durerea din sufletul nostru.....eu am incercat si la clinica si nu avrut sa imi dea.
Am gasit la o sg farmacie din TEi, langa Circ de unde luasem in mai trat pt fiv insa nemernica de farmacista mi-a zis ca doar daca iau trat pt fiv imi da, in cd in care stie pot ce e pregnylul....fara cuvinte.......m-am enervat atat de tare sambata acolo imi vemea sa o calc in picioare pe farmacista.
Iar medicii nu inteleg de ce prescriu daca nu se mai importa?????????

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pregnyl exista la Giulesti.E mai greu sa cumperi de acolo daca nu esti pacienta lor,dar....merita incercat.Succes tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna78 spune:

Buna fetelor

Eu mi-am cumparat de la un speculant din Tg Mures, am sa va dau nr lui de telefon. Am mai gasit pe net un tip pe numele VLADU DRAGOS, care este din Bucuresti si zice ca are. Nr. lui este 0721/294758.
Sper ca v-am fost de folos.Va pup, Doamne ajuta

Mergi la inceput