caut pregnyl
Raspunsuri - Pagina 2
mara80 spune:
e bine ca ai gasit!dar eu stau la 600km de bucuresti!am sa incerc sa rezolv cu sora mea in grecia,poate reusesc!
mara
mimi_m spune:
Poate te ajuta vre-o colega de suferinta din Bucuresti, mie mi-a transmis cineva o fiola de gravibinon de la Oradea, am folosit un serviciu de curierat rapid - cu plata la ridicarea coletului .
mara80 spune:
am gasit o fiola de pregnyl dar mai am nevoie de 1.daca are cineva disponibila o fiola va rog sa ma anuntati.am nevoie dupa cum spuneam pana pe 15 octombrie.
multumesc!
mara
Sorina7 spune:
off, ce rau imi pare, eu am 5 fiole dar le-am tinut in bar, nu in frigider, deci nu mai sunt bune 
Lumiiordache spune:
Buna dimineata.
Eu am o fiola de pregnyl. Sunt din Bucuresti si daca mai este nevoie, o ofer cu placere.
Luminita
Cocolyso spune:
Buna Luminita,
Eu am nevoie de 2 fiole de 5000 ui sau una de 10000 ui.
Cum putem lua legatura?
Pot sa iti trimit PM?
Multumesc
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Lumiiordache spune:
Buna dimineata.
Cocolyso adresa mea de e-mail este Lumiiordache@yahoo.com.
O zi buna.
Luminita
danotino spune:
buna fetelor!
la morfofetala de sapt trecuta (21 saptamani) facuta la dr iosup, mi-au iesit ir-urile f crescute, 0,83 si 0,73.
v-ati intalnit si voi cu problema asta? bineanteles ca mi-a prescris pregnyl 1 la 4 zile si cred ca toate stiti ca nu se mai gaseste. am facut rost de 2 buc, pe care le-am facut deja, dar mai trebuie sa fac vreo 6...cel putin.
am inteles ca e de rau daca nu le fac :(( pt ca bebe nu va mai creste si deznodamantul va fi urat
sunt disperata, cred ca am vb cu vreo 200 de persoane pana acum, colegi, prieteni , neamuri, dar nimic. doar astept niste raspunsuri.
daca v-a ramas vreo fiola pe acasa, ma refer la cele care nu mai au nevoie, v-as fi recunoscatoare.daca nu aveti, macar cu un sfat, ca tare m-a speriat.
in cazul in care chiar nu reusesc sa fac rost ce sa fac?
va pup si astept macar un sfat
danotino
22+
Cocolyso spune:
Lumi, vad ca Danotina are mai multa nevoie decat mine, asa ca las ei fiola.
Eu incerc sa iau din Grecia prin niste cunostinte.
Multumesc mult!
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Lumiiordache spune:
Buna dimineata
Danotino eu am o singura fiola de pregnyl. Ma poti contacta pe adresa de e-mail.
O zi buna.
Luminita