Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata !

Noi sintem acasa, adica eu si Isabella, ma bucur ca a vrut totusi sa manince un crenvurste si un out, acum sta pe canapea invelita si se uita la televizor. M-a omorit si asta noapte din ora in ora, drept pentru care pe la ora 4 cind m-a strigat, am crezut ca am facut pipi pe mine, asa am sarit in picioare, de fapt mi-au venit rusii, probabil tot de la stress si oboseala.
Am fost la doctor stam bine, adica de ce m-am temut nu am scapat, are otita si e pe antibiotic pentru cinci zile. I-a luat si singe, a stat cuminte ca un mielut, a iesit infectie la analiza singelui, deci otita e in floare .
Va doresc sanatate la toate: mamici, pitici, tatici, ma duc sa fac curat si sa tin companie Isabellei.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

multa sanatate la toata lumea. ne auzim luni. noi mergem la ravasitul oilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Cornelia, vin cu raportul de dimineata (dat de Iuli, ca eu am cam inceput sa am impresia in fiecare zi ca nasc) . Stefan se plimba prin clasa, nu plangea si nici nu avea ochii rosii de plans.

Nelia, Sergiu spune ca are doi prieteni acolo, Stefan si Cezar, dar cred ca pentru el prietenia presupune numai disponibilitatea pentru joaca, nu si incurajarile .

Danelutza, sanatate multa printesei.

Pisik, ma bucur ca ne-ai dat vesti, dar te rog eu, macar pana il aduci pe Gabriel acasa, scrie mai des, ca altfel, in jumatatea mea de noapte cu insomnii, dupa ce imi termin toate gandurile mele, stau si ma gandesc ce faceti voi acolo si de ce nu ii da drumul din spital

Laura, n-am fost, ca m-am tot gandit sa nu umble dr prea cu spor pe acolo si sa-mi declanseze nasterea. Macar am reusit in ziua aia sa-mi cumpar ce-mi mai trebuie pt spital.

Eu, dupa cum v-am spus, in fiecare zi am impresia ca gata, nasc, cel putin acum doua nopti puteam sa jur ca a sosit momentul, dar vad ca inca mai are rabdare. Cata, ramane de vazut. Oricum de azi stau linistita, ca am terminat 37 sapt. As prefera insa sa mai astepte o saptamana, ca nu mi-am terminat inca toate treburile cu Administratia financiara, si vad ca sunt mai sensibili la rezolvarea problemelor cand ma vad cu burta la gura (vorba vine, ca e coborata rau ).

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare

Danelutza, sanatate multa! Sa va faceti bine repede!

Monu, distractie placuta! La sibiu e asta, nu? Sa ne povestesti ce mancati bun pe-acolo.

Gabitza, pompati tratament ca si noi abia acum ce am inceput sa ne mai revenim. Vorba vine ca eu abia acum termin cu mucii si incep cu tusea aia nasoala. O sa fie distractiv anul asta, dar ce sa facem...

Cuscra, esti super tare cu saga gradinitei. Cat tupeu pe educatoarea aia, tot tu sa stai de vorba serios cu Delia. Io macar stiu ce poama am si tot nu mi-a vorbit asa de urit a mea cand mi-a zis ca mai pocneste si impinge copiii. Mai intai mi l-a laudat juma de ora ca e istet, ca stie una alta, ca vorbeste bine, ca mananca, ca doarme, de nu mai termina, dar eu eram aproape sigura ca trebuie sa ajunga si la un DAR
Cat despre mancare, mi-a intrat si mie vorba aia un morcov ca eu nu am prea dat atentie la ce scriu aia pe pereti la gradinita, plus ca a mai rasarit un subiect despre meniul de la gradi pe forum in care o mamica spune ca una scrie si alta se serveste, ce am retinut ca nu mi-a placut deloc a fost faza cu margarina pe paine dimineata in loc de unt. Si la astia de la noi tot tartine cu unt le face, dar nu m-ar mira sa fie de fapt margarina, lucru care m-ar indigna ingrozitor. Dar parca imi da cineva delete in creier cand ajung acolo, uit sa intreb ce ma intereseaza si plec asa cum am venit.

Cornelia, cum mai nu a avut nimic vizibil a avut putulica. Si pe Filip il apuca diverse nevoi cand se miorlaie: ba ii este sete, ba somn ba il doare in gat (la el gatul e locul preferat ca sa ii dau cu pist pist, adica cu tantum verde spray)

Pisik, nici nu am apucat sa te felicit pentru micutul grabit. Felicitari, sa fiti sanatosi, sa creasca mare Gabriel si sa inceapa cat mai repede sa pape singurel. Sunt convinsa ca odata ce se prinde el care e treaba cu statul la pieptul mamei n-o sa mai vrea in alta parte asa ca o sa prinda putere si o sa puteti pleca acasa in formatie completa.

Andra, chiar ca ai copii mari. Cat poate sa schimbe o tunsoare! DIn fatuca aia de bebelus s-a ivit o fata de beitel cu acte in regula!

Nelia, nu e Georgia

Sunt convinsa ca mai aveam de raspuns una alta dar ma chinuie un pipi dinainte de a o adormi pe Georgia adik de vreo ora.

Eiii si acum sa ma laud! Filip nu a mai plans la gradinita! Sunt in stare de soc cat de cuminte a putut sa fie. Se pare ca incepe sa inteleaga ca ma duc sa-l iau inapoi, deja repeta singur poezia: ma joc putin cu copiii pe urma mancam pe urma dorm putin si pe urma vii tu si ma iei acasa la noi. Alataieri si ieri l-am tinut acasa pentru v-am zis ca m-a luat asistenta la trei pazeste ca l-am dus marti cu siropul de tuse in punga. SI l-am tinut acasa sa-i mai treaca putin, dar azi era musai pentru ca nu aveam chef sa alerg dupa aviz de la medica de familie. Si l-am dus. A si pentru prima data si ultima data l-am invatat sa minta Dar mi-a fost atat de natural incat nici nu mi-am dat seama ce i-am spus, pe urma am realizat cata gafa am facut! L-am instruit in masina ca daca il intreaba asistenta daca tuseste sa zica ca nu. Bine, nu mai tuseste, ieri a tusit de vreo doua ori, dar nu pot sa stiu daca de doua ori alea nu-l gaseau chiar in fata asistentei. Dupa ce am terminat instructajul mi-a picat si mie fisa ca sunt dusa, ce s-o mai dau la intors am lasat-o asa, dar mi-am dat seama ca trebuie sa incep sa ma gandesc inainte sa deschid gura in fata lui.
Ei, si a plans el putin dimineata acasa cand l-am trezit, cred si eu ca era somnoros tare la ora 7 ca aseara m-am rugat de el o ora jumate sa se culce si nu vroia deloc, si eu pe langa el cu cantece de leagan, cu lugu lugu si el nimic, a adormit la 23:30. Dar pe drum deja era vesel, mi-a povestit ca are un coleg Giovani. Si iar m-a luat gura pe dinainte si l-am intrebat daca nu-l striga becali Deci sunt dezastru! Si l-am instruit sa nu mai planga cand ajungem acolo si sa nu mai faca circ si a zis bine. Si asa a facut. L-am schimbat, l-am dus la un pipi mic, si l-am bagat in clasa si nu a zis nimic nimicuta!!! Mi-a zis pa, m-a pupat si gata! Nu-mi venea sa cred! Macar de l-ar tine faza asta ca deja ma cam morcovisem, ma vedeam alergand zilnic sa-l duc si sa-l aduc si intre timp sa alerg si la scoala. In conditiile in care fara sa fi inceput inca facultatea fac pe drum 40 de minute dus si alte 40 intors. Cu inca 10 state acolo 90, super tare! cat un meci de fotbal fara pauza

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

androix, e la bran nu la sibiu. am facut bagajele. decolam. pa va pupacim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Ieri am fost la serv cu o tipa de aici din DK, cea care a stat cu Alex intro joi cand Seb a fost la Londra si mi-a facut poze dupa ore... Are un aparat exceptional.. Mi-a placut tare mult. Nu am avut noi mult timp ca ne grabeam sa plecam, dar cateva sunt chiar faine.

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/61

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

bea ce mamica frumoasa! Mai mare dragul! Ce noroc pe Seb si Pifos sa aiba o asa sotie/mamica frumusica!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
I-AM TAIAT MOTZUL LUI HORICA
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ELi, saru mana de comentariile la poze. Sunt MORTALEEEE!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
I-AM TAIAT MOTZUL LUI HORICA
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Ne mai primiti?

Lipeste omul 2 saptmanani si se intampla tot felul: nasteri - Pisik - felicitari si sa vina Gabriel cat mai curand acasa; am citit povestea nasterii cu sufletul la gura, reveniri in forta - Loreen- sa nu mai pleci si... cam atat am apucat sa citesc; mai am de recuperat mult din capitolul trecut.

Si acum sunt in graba, ca vreau sa ma car si eu acasa, voiam numai sa va spun ca suntem bine, am fost in Turcia, m-am si intors - a fost excelent - Ana e bine cu gradinita: a avut 2-3 zile in care a plans, acuma ii trage cu "Mie imi place cel mai mult la gadinita", a si racit usor o tura, am tinut-o 2 zile acasa ca apoi a a venit week-end-ul si de luni a luat-o iar de coada. Si culmea culmilor, a invatat o poezie pe care o repeta non stop cui vrea sa asculte, desigur, nu e Luceafarul, ci doar poezia cu pisicuta si cu funda, dar e mare lucru ca o spune singura si nu se lasa rugata.

Sper sa ajung si eu la zi cu cititul zilele astea si sa raspund punctual, desi nu garantez ca parca vad ca iar avem un program de oameni nebuni. Sa aveti un week-end placut si mai calduros, ca deja m-am deprimat de la atata ploaie.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
citat din mesajul lui andutzy

bea ce mamica frumoasa! Mai mare dragul! Ce noroc pe Seb si Pifos sa aiba o asa sotie/mamica frumusica!

Ai mai, ca rosesc... Fotograful a fost bun!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput