Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

am vazut si eu pe Lisandru. E un scump, Nelia. O frumusete de baietel.

ada-74, de ce au propus cezariana? ceva probleme? va tin pumnii la amandoi sa fie totul bine. Prima oara tot cezariana a fost? daca ai nevoie de ceva sfaturi, scrie-mi. eu am avut 2 cezariene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanailincam

Androix - stii desigur ca a reinceput Grey's Anatomy

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Nu, nu stiu! Unde? Cand? Cum? Oricum la cat sunt de maniaca pe mine nu ma satisface un singur episod pe saptamana, asa ca astept sa termine sezonul ca sa-l pot da gata intr-o singura zi. Am ras de m-am cracanat cand eram in focul serialului si am iesit cu Mihai la restaurant intr-o seara. Si venind vorba despre noua mea ocupatie care ma tinea lipita de scaun cu orele ma intreaba el nevinovat: "io cred ca vezi macar doua episoade pe zi, nu?" da! in zilele cand sunt copiii acasa!!!

De lipsit la apel am lipsit ca m-am luptat cu Filip. Dupa enteroviroza urita de care a suferit, dupa atata diaree si varsaturi nu mai manca. M-am luptat cu el la propriu. Si cu frumosul, cu promisiuni, cu amenintari, cu cadouri, cu telefoane de la mosu' nimic n-a functionat. Mai aveam sa-i promit tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Ar fi mancat numai zeama dar si aia numai cateva lingurite. Cum simtea ceva solid in gura scuipa si isi facea singur sila sa vomite de ziceai ca e anorexic.
Febra in floare si ea, de tusit tuseau amandoi, pana la urma am fost la pediatra noastra si i-a dat antibiotic. Nu mai spun cum facea cand il alergam cu seringile de potiuni miraculoase prin casa. Nu mai putin de trei. Am inceput la scurt timp sa i le dau in momente diferite ca daca i le dadeam toate odata varsa.
Pana la urma m-au lasat nervii si i-am impachetat si i-am dus la soacra-mea. E si ea buna la ceva: gateste bine si are darul sa te faca sa mananci. A inceput timid cu ciorba strecurata, dar apoi a trecut la paine cu unt si cu gem, paine care acasa o musca si apoi o scuipa. Deja sper sa fie mai bine ca ajunsesem cu nervii la pamant si incepusem sa ma indoiesc de instinctele mele, ajunsesem sa cred ca daca nu are ceva la stomac, sau hepatita, sigur l-am dereglat psihic cu mancarea. Evident ca nici una din cele trei variante nu este roz asa ca sper sa nu fie niciuna.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... mama, ce liniste...
Sssttt, nu faceti zgomot, ca se doarme

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chiar ca se doarme! Sa-l vezi pe raducu ce trage la aghioase acum ca a plecat Costi cu Andrei si e liniste in casa. Ca a luat saracul niste racnete in urechi si jucarii in cap pina acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Si la mine se doarme, adica Isabella, ca mi-a racnit in urechi, iar eu abia ma tin pe picioare de racita si cap/nas infundate . Barbatul a facut 39 de grade asta noapte, deci am dormit cu un calorifer . Ieri s-a dus la spital ca se simtea rau, i-au facut analizele si cica are o infectie, dar nu au depistat unde e localizata . I-au bagat doi litri de perfuzii, cica era dezhidratat, iar medicamente nik pentru ca deja ia cite o sacosa pe zi. Acum asteptam ziua de luni sa vedem daca depisteaza totusi unde este infectia.
Ufff, pot sa ma iau de o mina cu Teddy , cu diferenta ca Isabella se simte mai bine si ii pun doar picaturi in urechiuse ca mai are un pic de rosu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Se doarme pe rupte... altii... Delia e rau , deocamdata, 39,5 si gatul ,mai bine zis amigdalele precum capsunile si pline de puroi ...si asta asta dintr-o data ca ieri nu avea nici pe naiba...e in pat zce si schelalaie ...
Si chestia asta vine de la gradinitza.... adica eu daca am copilul bolnav il tin acasa sa se faca bine si sa nu imprastie si altora ... dar restul cu mucii-n galosi , cu tusea precum toba sunt adusi bine mersi pe principiul ca daca nu iau antibiotic care-i problema... ok dar antibioticul se ia si la 12 ore deci poate sta lejer 8 ore la gradinita asa ca go for it ... stau ma intreb cat de inconstient si ignorant trebuie sa fi tu parinti sa-ti pui copilul in pericol si apoi sipe altii?!
probabil e una din multele intrebari retorice ...

Olgutza din Canada eu nu am stiut pana acuma, dar da-mi voie sa te felicit din toata inima si cu toata dragostea pentru ceea ce ai tu in burtica ... nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care o simt ... te felicit iarasi pentru curajul de a mai face un copil dupa tot chinul care l-ai avut cu Tony ...

Pisik nu mai plange ... mai e putin si scapa de spital ... e bine ca ia in greutate ... banuiesc ca pana nu ajunge la 2800-3000 gr nu-i va da drumul ...

Daniela sa nu fi luat si taticu de la gradinitza cand ducea fata ... nu stiu ce sa zic ... din ce in ce apar tot felul de virusi care mai care mai ciudati ... la noi se face acuma o reclama ca sa-i zic asa la o noua epidemie de gripa cu tulpini mai nasoale ca cele de anul trecut si care va lovi violent Romania ... or fi vazut in stele asta ,dar te pune pe ganduri totusi ...

Tdi cum ai reusit faza cu capul?!

Cuscra priveste partea buna a situatiei ... nu mai faci mancare ...

Revin ca scanceste Delia ..

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Greu apar si mai greu imi intru in mana.Am revenit doamna in toata regula cu 3 poze mari(am mai multe dar trebuie sa selectez si va mai arat).

Asta sunt pozele si pup toate fetele care s-au gandit la mine.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2912110426/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Laura sanatate multa Deliei. La noi probabil umbla virusi din aia uriti ca vremea, ieri a plouat toata ziua cu grindina cit boabele de porumb, iar aseara era un frig de-am crezut ca a nins, astazi a fost toata ziua soare dar un vint de ia totul pe sus .
Poate totusi nu va fi nici un virus urit in Romania.
Inca o data multa sanatate Deliei si tie, ca spuneai ca nu te simti prea bine.

Gusta felicitari si casa de piatra. Dar ce ochioasa esti in poze, arati... , sa aiba grija sotul de tine ca de ochii din cap.

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Marilena, arati betoooon!!! Iar Mara este minunata! Imi plac foarte mult pozele, rochia este frumoasa, mi se pare ca ati avut o petrecere frumoasa si toata lumea e fericita Casa de piatra!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si Tudora e bolnavioara! Eu nu am dormit asta-noapte din cauza ei, pentru ca se trezea plingind. A luat ceva de pe la gradinita, dar ceva ciudat, nu stim inca ce este, deocamdata ne luptam cu febra, ca in afara de o paloare a fetei si de lipsa de pofta de mincare, un pic de diaree, nu are alte simpotome. In schimb, noaptea trecuta m-am speriat pentru ca avea febra mare, 37.5-40, un fel de spasme si halucinatii... nu mi s-a mai intimplat asa ceva pina acum. Zvicnea din tot corpul, adormea si se trezea dupa vreun sfert de ora, tipind infricosata, mi-a aratat intr-o carte cu poze ce vede ca vin spre ea: serpi! Si tot aproape de 40 o tinem de ieri dimineata, scade pina la 38 si urca in doua ore la loc. Nici nu am unde sa ma duc, ca nu e decit o zi si jumatate, nu are alte simptome in afara de febra foarte mare...

Laura, asta e un subiect foarte delicat sa-i spunem pentru mine, unul din motivele cu care m-am ciondanit cu mai multa lume, si aici ii aduc la fel si nu recunoaste nimeni, li se dau medicamente dimineata si sint dusi la gradinita, dupa o ora sau doua febra creste si starea de rau se agraveaza, suna parintii, pe unii in gasesc dar vin la prinz, pe altii nu-i gasesc pina seara... Si raspunsul lor, al tuturor: nu au incotro! Eu vineri aveam intilnire de grup cu inca 4 colegi pentru proiectul pe care trebuie sa-l predau luni seara, e fff important si arde, Tudora s-a trezit cu 39.5 febra, i-am dat antitermic si i-a scazut pina la ora intilnirii, dar tot nu am putut sa ma duc. Intotdeauna sint solutii, am sunat pe colegul cu calculator protabil si am lucrat prin corespondenta, de acasa, printre picaturi, cu un bebelus in brate si cu Tudora plingind aproape tot timpul, cu frisoane, spasme din cauza febrei ridicate, pentru ca i-a fost tare rau. Si daca pina acum ziceam si eu la fel despre parintii care isi aduc copiii nu bolnavi, ci foarte bolnavi la gradinita pe motiv ca nu au incotro (si eu sufar din cauza lor) tot cam ceva de genul vai, saracii, ce sa faca, ca pierd serviciul, de asta vara nu mai spun, ca nu mai vreau. Le spun ca intotdeauna sint solutii, daca vrei sa le gasesti si daca renunti la ceva, bineinteles. Ca si la noi lucreaza sotul, dar solutia noastra este sa sa nu lucrez eu, sa ma descurc singura cum pot cu copiii cind sint bolnavi si uite, sa nu ma duc nici macar atunci cind sint urgente. Deci, sint total de acord cu tine si revoltata de aceasta situatie... na, ca m-ai stirnit acum, am spus tot.

Mai citesc ce ati scris si poate mai vin.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput