AM FOST LA CONTROL,OARE SA MAI SPER??

AM FOST LA CONTROL,OARE SA MAI SPER?? | Autor: alexa_love

Link direct la acest mesaj

Va mai aduceti aminte de o mamica bucuroasa ca a iesit testul de sarcina?eu sunt,si iata-ma si la dr pe 13 septembrie.Cu inima stransa speram o minune,doar e ziua in care implineam 5 ani de casnicie;dar....doamna mea dr.cauta cam "adanc"ceva pe acolo,ca fac eco intravaginal....si imi zice ca sarcina e dar de ce nu vede embrionulca nu mai aud nik decat asa....oare iata vise?oare iar sperante desarte?eu nu mai pot!Imi zice ca e sarcina dar sar parea ca nu se dezvota bine .Deci,ce facem?Luam una bucata ecografie,una bucata reteta-vitaminele de rigoare,de altfel scumpeeee-plus no-spa,scobutil ca burtica mea ma cam durea nonstop acasa,facem o noua programare pe 26 septembrie si asteptam.Diagnostic:iminenta de avort,sarcina fara vizualizare embrion ?!Afara plouaaaaaaaaaa!Sa-mi anunt sotul,dar ce sa-i spun?plange si el.......si eu,pe 15 sept e si ziua mea ,speram sa fie cadoul meu personal....acum mai am 2 zile si iar ma duc la eco.DOAMNE AJUTA-MA!am la activ 2 bucati pete de sange in zile diferite,ce o fi?in rest,parca bine....dar sa sper?de 2 zile sau instalat si starile alea cidate :miros,sete,mancare nu,putina greata.......nu conteaza!oare sa mai sper?sa fie doar o greseala?
dr mea e un om exceptional,mi-a zis ca luptam pana in ultima clipa ;am sunat-o mereu si maintreaba :bebe-i ok?dara mama?asta imi da sperante si putere sa mai sper.......acuma sa ma iertati de am stat pe capul vostru prea mult,dar sunteti singurele care ma inteleg!ca mam saturat de :las ca nu-i asa!e bine!ei daaaaaaala toate!si mai vin cu vesti.....de oricare ar fi!

alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Nu fi tristuta fi optimista eu una iti tin pumni si sunt sigura ca va fi totul bine trebuie sa mergi inainte cu , capul sus si sa crezi ca va fi bine pentru ca eu cred ca asa va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alexa io zic asa,, crede cu tarie ca va fi bine pentru ca asa va fi..ai sa vezi!!!!cele 2 bucati de pete nu sunt chiar asa ingrijoratoare..asa ca totul va fi binee,.,poate ca atunci era sarcina prea mica si de aceea nu s'a putut vedea..ai sa vezi ca poimaine ai sa'l vezi si va fi totul ok..haii curaj numai fi asa speriata ca'l sperii si pe bebe,,te astept cu vestile bune da?te pupp

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

o sa fie bine alexa!
trebuie sa crezi!sunt sigura ca veti fi bine amandoi!multa sanatate si te asteptam cu vesti bune!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

alexa poate e sarcina prea mica si de-aia nu se vede,nu-ti pierde speranta,va fi bine!!!!!!!!!!!!!si sora mea a avut asa pete si dr i-a zis eminenta de avort,a luat utrogestan,elevit si no-spa,acum are 5 luni!
sa ne auzim de bine!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Alexa,

Dar oare un Bhcg nu ai putea face la tine in oras?

Repetat iti arata si daca sarcina evolueaza normal.

Mult succes!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Aleza_love , nu stiu daca ai spus in ce luna esti de nu se vede . Eu am fost la echo pe la 2 luni jumate si mi-a spus ca e prea mic si nu se vede nimica si sa mai vin peste vreo luna sa vedem cum evolueaza . Nu vreau sa te sperii dar ....nu am mai apucat pentru ca intr-o noapte a inceput hemoragia si a trebuit sa merg la un ginecolog care mi-a facut si echograf si ... degeaba .....mi-a spus ca isi incetase de mult evolutia ..nu am ce sa mai fac ... si ce mult imi doream acest copil ( cu toate ca mai am o fetita ). Iti urez multa bafta si daca simti ceva anormal sa te duci de urgenta la control .
Iti doresc numai bine si sa ne aduci vesti bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Ar tb sa faci anal de sange BHCG sa vezi cat este valoarea shi dc corespunde varstei de sarcina . O repetzi la 48 de ore shi dc ac creshe (se dubleaza) at e ok, dc scade at inseamna ca s-a oprit din evolutzie.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Alexa nu trebuie sa-ti pierzi speranta chiar daca sansele sunt infime iar daca hotararea lui Dumnezeu difera de dorinta ta, sa nu-ti pierzi credinta

Bianca 18+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Alexa, eu am facut ecografie TV la 5 saptamani (de la UM) si embrionul nu s-a vizualizat. La 6 saptamani s-a vazut si era in grafic. Nu am inteles exact la cate saptamani ai facut tu ecografia, dar se mai intampla sa nu se vada embrionul daca este prea mica sarcina. Sangararile pot fi de la implantare (asa am auzit).

Sper si spera si tu ca va fi bine. Asteapta o saptamana sa vezi ce se intampla. Ecograful este performant?

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angisor spune:

tot prin asta trec si eu alexa, am scris povestea mea la topicul "sangerari, beta hcg oscilant"....numai ca la mine hcg sanguin oscileaza si nu stiu ce sa mai cred...nu-ti pierde speranta...

Mergi la inceput