Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)
Raspunsuri - Pagina 18
Dbunny spune:
Laura am 2 nepotele gemene(au 2,5ani), una s-a nascut bolnavioara fara glucoza. fetitele astea 2 nu mananca, deloc! sunt mari si grasute, pe baza de lapte..odata pe saptamana papa putin orez, odata pe saptamana papa macaroane cateva linguri s-atat. in rest, lapte, lapte si iar lapte. ei bine, cea bolnavioara 13 zile n-a papat nimic, nimic nimic, nici lapte nici apa. Bineinteles ca a 3-a zi erau internati la urgente. nu i-au gasit nimic doctorii, i-au facut absolut toate analizele..si n-au gasit nimic. Pe biletul de externare au scris anorexie infantila! pur si simplu copila n-a vrut sa pape. Acu a revenit la vechiurile obiceiuri...f putina mancare cand vrea ea...fii barbata!
Noi iar am cazut in extremul celalalt...mancam mult, sau cel putin asa considera soacra, ca Dani trebe pus la dieta!! cati bebei de aci au cel putin 14 kile(ca Dani)?
E adevarat ca Dani de vreo saptamana papa 2 feluri la pranz dar nu sunt 2 feluri consistente(de ex. elul 1 supica de pui cu taitei, felul 2 spanac cu carne de pui, sau felul 1: pireu de verdeturi cu peste, felul 2: paste cu sos de rosii). Mi s-a parut chiar ironic sa aud asta de la soacramea, deoarece Dani papa la ea de luni pana joi..deci ea ii gateste, ea il hraneste...si duminica la fel, mancam la ea...deci eu gatesc pt Dani vinerea si sambata, si in fiecare sambata papam spanac...in fine, nu mai stiu ce sa cred...
am vazut poze cu crinuta si burtok de dandusa...chiar asa, 19 kile unde??
dianarus...
relaxeaza-te nitel, o coafura o manichiura ceva? o cafeluta la o cafenea misto?
Kiki, no bun, deci treninguri din Romania n-am sa cumpar...adevaru-i ca m-am uitat pe revista Carrefourului online, si nu cred ca voi cumpara mai nimic din ro, ba chiar mai mult, ducem tot de-aci
(vineri i-am luat trening pt cresa lui Dani la 8€, pantalon + parte de sus cu fermoar si gluga)
Noi sambata dupamasa am fost la film(soacra sta aproape de cinema si l-am lasat pe Dani 2,5 ore) dar de nervi ca filmul nu era ce ma asteptam, am luat-o la fuga dupa Daniel..ma enervai ca pt asa ceva imi lasasem odorul...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
madaluta spune:
salutare si de la noi si multi pupici...
sa ne motivam absenta...doi copii cu muci si tuse, o mama cu examene si un tatic superocupat cu serviciul: intr-un cuvant familia noastra in ultimele 10 zile...
acum k e soare afara, poate maivedem si noi lumea mai in roz..
Mucii s-au mai imputinat, tusea s-a mai rarit..eu am terminat examenele si tati speram sa fie un pic mai liber sa ne scoata din casa mai mult.
Tot incercam de ceva timp sa ne intalnim cu noii nostri vecini( dandusa& family, dar inca n-am reusit...Ba a fost crinuta bolnava, ba darius, ba briana..Aseara am vorbit cu ea si doar ce venise de la urgenta caci pierdea lichid....nu mult dar totusi s-a impacientat putin. nu are membranele rupte n-are nimic ce sa-i anunte nasterea si spera k raducu sa stea la caldurica pana la 40 fix fix...
Nu am reusist sa citesc nimic din urma, dar sper k sunteti bine toate si mai ales copiii.
Darius a inceput sa repete toate cuvintele pe care le aude..deci trebuie sa ferim k de altceva sa nu scoatem cine stie ce prostie din gura.... ba mai mult intelege totul..
-Intr-o seara Cip imi spune: "distrage-i atentia k sa cobor sa iau paine"( face scandal dc il vede plecand si pe el nu-l ia)....Ce credeti s-a pus instantaneu pe plans si a inchis usa dormitorului sa nu plece tasu...
- cand ma vede cu parul desfacut( de obicei il tin legat) ma ia in brate de gat ma mangaie pe par si imi spune.."mami bes"..( mami te iubesc) mor de drag, nu alta..
- o schimbam pe briana odata si vine curios sa se uite.cica: "iote putza..."..eu ii raspund k bb nu are putza ci pasarica ca care el incepe sa bata din palme: sio, sio!!( k la gainile lu bunica-sa)
- darius ce ai in pampers?
-putza!!!!...( se rusineaza)
-si mai ce?
-ousoooor...(rade)
-cate?
-doi..( bucuros)
Briana creste si ea, misuna prin tot patul trebuie sa pun perne pe toate partile sa nu cada, ii curg balele la greu , iar dr ne-a spsu k in 2-3 saptamani vom avea primul dintisor..
E greu cu amandoi, mai ales k nu am curaj sa ies afara singura cu ei si stam numai in casa pana la 16 cand vine cip de la serviciu, dar mi-s asa de dragi ca nu stiu pe care sa pup mai intai ...II iau in brate uneori si il pup cand pe unul cand pe altul de cateva zeci de ori la rand si nu ma satur..rad amandoi si darius imi intoarce pupicurile aproape de fiecare data...De-abia astept sa ma pupe si bri..Mor de drag si cand il vad pe cip cu amandoi... Ma uit pe geam dupa ei ( cand mai ies fara mine)si-mi dau lacrimile de drag...
Of..v-am scri o gramada si nu voi mai avea timp sa citesc din urma k se trezeste darius..totusi voi incerca...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
roxanica2006 spune:
madalutza, si voi cu "bes, mami!!" , ce frumooooos!!! Cred ca-i saruti pana-i innebunesti pe amandoi, ce implinita trebuie sa fii...
Zici ca Dandusa are ceva probleme, doar ce se intalnise cu Ruxandra si totul era perfect. O buna prietena a nascut inainte cu o luna de termen, o fetizta f.f.f sanatoasa, perfect dezvoltata, sper sa stea Raducu la caldura, dar voiam sa spun ca oricum nu mai e o tragedie de la varsta asta a sarcinii. Si eu am nascut cu 3 saptamani mai repede.
Fetelor dragelor, stiam ca va va impresiona "besc , moaso!", de-aceea v-am si povestit, pt. ca sunteti MAME , frumoase toate, si intelegeti perfect trairea. Apoi ca ziceti voi ca am talent...e, nu-i chiar asa...
Ruxandra, dar acum sunteti mai bine cu tusea si mucii, nu?? Eu nu vad pozele Dandusei si mor de ciuda!!
Teutz, deci asta sta treaba cu Alexia, si catzaratoare si vorbareata si cu buze de vis...ei, multe inimi vor suspina dupa ea...
Dianarus, hai, da o fuga pana la muschetari, eu cred ca mai mare va fi bucuria decat lacrimile despartzirii, iar Marc nu se va imbolnavi, ai sa vezi! 
Yagmur, imi pare rau pt. cazatura rugbistului..si pt. situatia de la job, dar nu te mai scuza, ca nu ne stresezi deloc, numai ca eu,personal, nu stiu cum sa te sfatuiesc sa-ti fie bine, pot in schimb sa te ascult ori de cate ori simti tu nevoia sa te descarci. daca as fi in locul tau, pe langa faptul ca nu m-as descurca deloc, da' deloc, m-as plange infinit mai mult..si nici nu mi-as cere scuze ! 

Saryta, ati scapat de laringita??
Editez sa-i spun Laurei, ca are liber la stres, este suficient, ajunge pt. toata lumea!!!
Dar de ce o invidiezi pe A_deju pt. increderea cu interviurile, tu n-ai luat interviul ala super greoi cu teste de NASA???
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
iulia-stefy spune:
madaluta, am citit mesajul tau si m-a impresionat asa de mult.... Cred ca e greu cu doi puiuti, dar povestesti asa frumos despre ei... Cred ca-s tare dulci. Iar perlutele lui Darius asa m-au distrat. Si noi tot la etapa cu perluta suntem
Stefy ieri canta "ale tata calabus", a combinat "are mama o fetita cat un ghemotoc", pe care il canta tata cu vine melcul suparat.... care la un moment dat intalneste un carabus... si a iesit... varianta mix.... "ale tata calabus". Am ras ieri de ea.... Doamne ce scumpa era....
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Lavinia_P spune:
E tare rau sa tusesti..
Nu am mai tusit d eani de zile,Mihaita are 2 saptamani de cand tuseste si acu am luat si eu de la el...nu pot dormi ca lumea mi se zgaltzaie creierii,ma doare in piept..Am preluat Eurespalul
.
Ruxandra,sanatate multa!I-ai facut cumva aerosoli inainte lui G?Ce e Romaerganul sa stiu si eu.. Cine e fetita cu okelari?Parca e soara lui Matei.
Asa..ma gandeam sa o suni pe Dandusa sa fie atenta...
am patit ca ea la nastere ..sa pierd lichid si dr. sa nu-si dea seama desi i-am spus ca pierd..a zis ca mi se pare.Si am ajuns dupa 2 zile cu contractii si fara pic de likid...cine stie de cand stateam asa (de vreo 12 ore calculasem eu de la ultima scurgere..) putea sa se intample o nenorocire...Se mai si apucase sa ma certe ca de ce n-am venit mai devreme..
Dianarus,imi pare rau ca ai ramas acasa...Acelsai sfat ca Donia ti l-as da..sa faci ce nu ai timp sa faci cand sunt ei acasa.Sper sa reziste Marc toata saptamana.
A-deju,faine poze..cam putin soare!![]()
Madaluta,sanatate la puiuti..
Roxanica,Doamne ce fire de artist ai..chiar ar trebui sa scrii.
Mi-am luat aparat foto
si voi veni cu poze.
minunea mea
a_deju spune:
oooo, laura, nu ma invidia, ca nu exista absolut niciun motiv... asa-s io, debordez de incredere si entuziasm si inconstienta
.. personal, interviurile mi se par extrem de stupide, pt ambele parti, pt ca ei stiu ca oricum o sa incerci sa spui tot ce trebuie ca sa fii "ca la carte" si tu stii uneori ca bati campii doar ca sa te vinzi la cel mai bun pret :)) pe mine ma ajuta cat de cat niscaiva studii psihologicoase
si..doamne-ajuta, m-a facut mama spontana si plinaaaaa de imaginatie :)))) ca-n rest, is varza, parol :)))
pe de alta parte, multumim de aprecieri la adresa lu' motanu', nope, nu era rujat, buzele is mostenire de la ta-su'.. da' acuma sincer, sa nu-mi ziceti ca n-ati vazut dintii.. cei negri si magnifici.. unele poze special le-am facut de-aproape, ca sa se vada "bijuteriile familiei" :)))) si acum chiar is curati fata de ce-au fost...
trecand si peste asta, eric este de astazi inscris oficial la gradi, la grupa cea mica (si daca-n doua sapt nu-i face pilaf, sa-mi ziceti mie miau....), din decembrie trece la grupa de 2 ani+, vineri mergem prima oara in recunoastere, apoi luni si marti cand marim durata de sedere, si de peste doua sapt intram in paine... ma rog,macar in felii, pt cele doua zile pe saptamana de care va ziceam :) sa vedem cum or decurge lucrurile, ma astept la un inceput foarte greu, dar sper sa ne tina tiglele sa putem depasi momentul :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
lavinia, uite aici: romergan
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
kikineata spune:
A-deju, motanu' zici ca nu-i rujat???hmmm...cu siguranta e machiat....cu un dermatograf negru-negru. Cu dintisorii ai dreptate.
Donia, dc ai sti ca io i-am luat pe cei ieftini. Erau de 60-65 de RON. De aia iau de afara ca-s 2 buc la pretul unuia aici. Dar la nevoie ...o fata are mama.
Muci frate, mai are careva, muci urati, se inneaca, respira pe gura...mama ei de viata. Bagam o vizita zilele urmatoare la dr ca mor de nervi.
Bambo??
Citesti? citesti! dar scrie o vorba, please, de bine!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
iulia-stefy spune:
Deea, multa bafta la motan. Sa se acomodeze repede, ca la noi, parca e mai binisor.
Lavinia, multa sanatate la amandoi.
Kiki, multa sanatate la Gargarita cea ochioasa.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mamaana spune:
am intrat pe fuga sa va zic de ieri: au adormit in masina l apranz pe drumul spre casa; le-am pus in patuturi sa doarma abia pe la 3:30; au stat linistite un pic, dup acare au inceput sa vorbeasca sa rada si sa scoata hainele din dulapul cu sertare care e pus intre patuturile lor - asa fac in fiecare dupa-amiaza, pana sa adoarma; ei bine, dup a1 ora nu se potolisers; ma duc la ele: SURPRIZA Isabelle batea in usa iar Stephanie era in dulap
se dadusera jos din patuturi (le-am pus la loc si le-am zis sa-mi arate cum s-au dat jos...) trebuie sa le culc in saci de dormit si la pranz de acum in colo